Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, takze endometrium pripravene, dnes nasadzujem progesteron a v pondelok vklad 🙂 kusok som nachcipana, tak sa musim dat rychlo dokopy a uz potom len cakat
@ersp super gratulujem ☺️ my sme dnes prešli do heliosu v mt 🙂 2.12 nás čaká prvá konzultácia ak nebudem mať ms tak som zvedava 🤞🏻 gyn Fiv Za veľký prepadák
@kristinkaris tak drzim palce my sme v heliose KE a sme velmi spokojny 🙂
@ersp ďakujem 🙂 u vás ako prebiehala prvá konzultácia ? Tiež robili spg?
@kristinkaris mali sme mat ale mala som akurat ovulaciu, ale aj dobre lebo sme davali robit halosperm rovno 🙂
@kristinkaris a prva konzultacia vela otazok na zdr. stav, krv a sono a potom o cca 3 tyzden konzultacia s vysledkami a navrhom liecby
@ersp a navrhli ti rôzne riešenia ? Alebo rovno ivf
@kristinkaris pol roka sme sa nebavili o ivf vobec 🙂 manzel je ok, ja pco a dlhe cykly, cize sa slo riesit prichodnost vajcovodv, pct, aby sme sli na iui...ale cysta nakoniec ukazala ze clostyl nemozem uz a sli sme na iui, ale fakt sa snazili tomu vyhnut 🙂
@ersp držím palce ❤️
@katariiinkaa dakujem 🙂
@kariiinw gratulujem si tehotná 🙂
Ahojte, prosim co mate za sebou KET, jak sa to vlastne pocita? V pondelok mam vklad, 5 dnove embryo, teda 5dpo (stvrtok nasadeny progesteron)..teda 6dpo je vlastne 1dpt?
@ersp ahoj. Keď pôjdeš na ket tak prvý deň vkladu je deň 0. Čiže napr vklad máš pondelok a v utorok máš 1DPT. Deň transferu sa narata
@zuzka2662021 ano ano tomu rozumiem, ja skor sa zamyslam nad tym kedy cakat/necakat ms a vlastne kedy skusit test 😀
@ersp pokiaľ budeš mat progresteron tak ms by ti nemala prísť. Test najskôr 10dpt ale niekomu vyjde aj 7,8 dpt. Ja som pri prvom vklade testovala a nebyslo to tak som bola sklamana tak som si povedala ze pri 2 ket netestujem vydržala som do krvy a vyšlo to. Síce nedopadlo to dobre ale to je vedľajšie. Krv býva na 14dpt.

@ersp vies co mala som stimulku a sla som az na ket. Cysta bola zo stimulky a na kontrole bola mala, povedali, ze zrejme sa vstrebe. Ale zcala teraz trosku rast - ktovie ci nie tymi hormonmi co beriem. Tak sa zajtra popytam ze co