Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 ako budeš ďalej postupovať budeš ešte čakať na silnejšiu čiarku? A teplota stále hore?
@marinecka95 no niečo sa tam deje, ja by som volala lekárom...
@kristinkaris skuste a uvidis ci bude uspesne alebo ivf 🙂 no ja som akjrat vcera dostala ms takze aj dalsi cyklus tento krat prirodzene sa nam nepodarilo..nevadi, uzivame si dovolenku trochu dalej od svk a o ten dalsi cyklus skusime vklad znova
@michicka
@bambulka711
Teplotou sa už nezaoberám, pokladala som to za vyriešené … dnes ma ten test neskutočne prekvapil 🙆♀️
Zajtra ráno idem k Dr - minimálne na krv lebo to moje telo sa naozaj správa nejako divne.
@marinecka95 tak som zvedavá čo povedia, držím palce čakám čo nám napíšeš.. ja som dnes začala trochu špiniť na 13 dpo čiže zajtra príde MS ☹
@michicka Krv odovzdaná, výsledky za 1,5h 🙈
@majulka098 držím palce 🙂
@marinecka95 čakáme na tvoj výsledok ... A ďakujem 😊 uvidíme, ale nijak tomu neverím, že by to mohlo vyjsť na prvý cyklus po vysadení antiky 🫣
@majulka098 možno ste to trafili presne🙂
@michicka to sme triafali aj pred prvým tehu a vyšlo to na 7my cyklus 😅 ale uvidíme, šanca je stále, ale ja to nejak nepredpokladám, aby sa nám zadarilo takto rýchlo 😅
@marinecka95 ahoj no akoo? Prišli výsledky?
Tak baby HCG niečo pod 200 čo by nebolo zlé - dnes čiarka síce bola ale slabšia ako včera a nanajvýš začínam špiniť.
Záver je podľa mňa jasný … END
@marinecka95 ahoj, mrzí ma to. Ja som to takto mala v auguste, teda zrejme biochemicke, slabé testy a po pár dňoch menštruácia, potom v septembri ešte nič a v októbri nám to už vyšlo 🙂 a práve v tom októbri som sa na to nezameriavala, dokonca som ani test neskúšala, až keď meškala ms a graf s teplotou stále hore ale aj to som si nejak nepripúšťala. Držím palce 😊
@marinecka95 takže už je to jasné?
@bambulka711 ahoj, ty si tuším mala mat nejakú kontrolu koncom mesiaca nie? Už si bola? ☺️
@katariiinkaa ahoj, mala som mať dnes, ale vymenila som toho gynekológa, tak až v utorok ma dal. Museli sme počkať na prvý februárový termín. Už ale obhrýzam nechty 😂
Ahojte žienky, neviem či si ma pamätáte, kedysi som bola dosť aktívna v tejto skupine. Merala som si BT, riešila vitamíny, predľžený cyklus, pcos. Sú tu milé a dobré žienky, no musela som prestať sem chodiť, veľmi som sa stresovala, ak som začala na teplote klesať, ked som ms dostala, ked ovu nebola a ak niektorá zostala tehotna. Uplne som vypla od vsetkych tych zbytočných vitamínov, z ktorých som len pribrala, upustila som od grafov a všetkého. Jedine co som poriešila, bolo pred 2 rokmi zmena gynekológa, vyšetrenie štítnej, HP.. vsetko v norme.. užívala som len siofor na pomoc zníženia váhy. Stale sa nam nedarilo, tak sme sa v októbri rozhodli sme GynCare v Nitre. Predsalen odbornejšie vyšetrenia, kde smd boli obaja v poriadku, pre istotu mi urobili aj vyšetrenie Hysteroskopiu a hycosy, v celkovej anestéze. Posledna ms bola 31.12.2024, vyšetrenie 9.1.2025 a ovulka 19.1.2025, nedalo mi to, zmerala som si teplotu po ovulke. Od utorka som citila prsia, spodok, len som videla, ze teplota klesá tak uz sim tušila, ze pride ms… vcera v praci neskutočná kombinácia jedla a kolegyna mi hovori, ty budes tehotna. Nedalo mi to, vecer o 6 som zrobila test a hla, celkom slušná, silná čiarka, kedze mam dostat az v nedeľu. Rano bol test este silnejši. Este tomu neverím a som neutrálna, stale mi to nedochádza, ale po minimalne 5 rokoch snaženia sa to vyslo a nas drobec bude mat pravdepodobne súrodenca 🤩
Este dodám, ze ak by tento cyklus nevyšiel, mala som od 2-6 do uzivat Letrozol na tvorbu vajíčok a byt sledovaná v centre ako rastu a naplánovať pohlavný styk.
@patulka2 blahoželám a pamätám si ťa 🙂 nech všetko dobre dopadne 🤞
@majulka098 dakujem aj tebe drzim palce 🙃
@adka3321 ahoj aj ja si ta pamatam, bývame kusok od seba tusim 🙂 ako sa vam dari? Kolko uz ma malinká ???
@patulka2 Paťka, ja som ta tu už dvakrát spomínala, že ako si na tom, dávnejšie. Mam nove konto lebo na staré nemám heslo. Sledovala som tvoju cestu keď si tu bola pred rokmi, a odvtedy si hocikedy spomeniem, že ako sa asi ma Patka z modrého koníka, čakala som kedy tu niečo pridáš,a ten čas prišiel. Držím ti palce veľmi. Nech je babatinko v poriadku a v svoj čas pri tebe. Teším sa s tebou. ❤️❤️ a taktiež z každej jednej z Vás, lebo každá si zaslúžite byt maminkou. 🥰

@ersp som už viac menej tiež naklonená tomu ivf ale keď už mám ten letrozol tak to skúsime ešte s ním a keď nič tak ivf aj keď sa toho veľmi veľmi bojím 🙂… a ty ako ?? Viem že si mala naposledy pozitívny test už si aj testovala ?