Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 asi sa ani moc neposunula tá ovu 😅
Ale tie potvory týždeň asi neprežili 🤣
@marinecka95 tak týždeň je málo pravdepodobné, ale nie nereálne úplne 🤣 stáva sa i to ... Uvidíme s čím prídeš za 2 týždne 😅 ale držím prsty 🤞
@majulka098 akože raz nám to vyšlo po 6 dňoch, to som vtedy bola v neskutočnom šoku 😅
Teraz budem merať už len pre zvedavosť 😅
Pravidlo BT nebudem mať asi dodržané keďže som začala merať neskoro a nižších teplôt bude málo. Ale dnešný skok bude isto ovu 😅
@marinecka95 myslím, že nie stále treba 6 nižších teplôt... Ono to spája viac informácií, ako je hlien, skok ovulačný a iné, ak sú vyznačené 🙂 .. tak predsa, sú životaschopné spermie 😅
@majulka098 áno, veď preto som to poznamenala, že nič okrem BT si nezapisujem 😜
Ovu bola, posledný styk zo soboty na nedeľu minulý týždeň, takže odrátavam dni fo MS 😁
@marinecka95 jaj, nejak som tú poznámku nepostrehla 😅 ja pre zmenu budem zisťovať, kedy u mňa ovu bude 😅
@majulka098 tak sa sledujme 😎 ja budem sledovať LF a ty očakávať ovuláciu ☺️😁
@majulka098 tak ja nejak takto 😁
@marinecka95 tak ešte zajtrajšok a vyznačí ovu ☺️ ja dnes takto, ale takmer som ani nezmerala kvôli malej 🫣
@majulka098 držím palce, na ovu máš čas 🙂
@marinecka95 ďakujem, tak možno bude o deň alebo 2 skôr, keďže od tohoto cyklu beriem fertipronu a materskú kašičku 🙂
@majulka098 pridávam aj ja úplný graf čo myslis existuje teda šanca aj keď sme tu ovu netrafili správne? 😆 vyznačili mi to dobre deň ovu?
@majulka098 tak ja už ovu potvrdená ☺️
A či tie potvory 7 dní prežili je málo pravdepodobné 😅
@marinecka95 čo si myslíš o mojom grafe poslala som vyššie 😆 … no 7 dni je asi len výnimočne no spomínam si že jedna baba tu na modrom koniku písala že otehotnela 6 dni pred ovu mala posledný styk 😆 ale to akože fakt obdivujem 😆 a nechápem
@michicka mne sa to tiež stalo 😌 6 dní
@michicka držím palce 🙂
@marinecka95 to vážne ? 😆 haluuuuuz tak potom máte kvalitný materiál 😆
@michicka o koľko skôr je meraná teplota na 13dc? Ale ovu bola 12 alebo 13 dc 🙂
@liva92 mohla byť aj 24dc, skús tam pridať hlien a asi aj vyznačí... Ale ako som raz písala, meranie v ústach je veľmi ľahko ovplyvniteľné 🙂
@marinecka95 tak teraz už len počkať 🙂
@majulka098 áno ďakujem, žiaľ hlien si odsledovať neviem
@kristinkaris Ja som mala sice na 8dpo a bolo to uhniezdenie. 9dpo teplota vyskocila zas hore.
@adka3321 ja som si neni úplne istá koľko dpo som bud 6 alebo 8 uvidíme ďalšie dni 🙂
@kristinkaris pokial je na linii (aj ked tvoja by mala byt na tej najvyssej teplote zo 6 pred 1dpo), tak je to ok, normalne a vedecky to nic neznamena. Dokonca ani to uhniezdenie nie je nikde akoby prezentovane, ze by sa z teploty dalo odpozerat. Ja som sa s tym stretla len napr tu na konikovi. Niektore to maju a neostanu tehotne, niektore to maju a su. Nie je to dokazatelne
@kristinkaris aku dlhu mavas lutealnu fazu?
@zuza265 14-15 dni

Tak ja pomaličky opäť začínam s meraním v novom cykle 🙂 zatiaľ nič zaujímavé 😅 ovu očakávam o 1-2 dni skôr ako minule, beriem tento cyklus fertipronu