icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

oskvarka
12. jan 2015

a obycajne mavas aku teplotu pred ovu a po ovu sa mi tie predovulacne teploty zdaju akesi vysoke a po zase moc nizke... skakanie moze byt ze si napriklad isla skorej spat alebo ste mali teplejsie ci chladnejsie v izbe alebo si sa v noci budila alebo si nespala zakrita alebo aj nejaka choroba ale to zase jeden den len to je divene

petra212
13. jan 2015

@leily221
ja teda neviem, ale myslím, že sa FF sekol, ja si myslím, že ovu bola 15 DC
Aké dlhé mávaš cykly?

@rybkaa isto bude vedieť lepšie 🙂

leily221
13. jan 2015

@petra212 Cykly mavam pravidelne 32 dnove. Tiez si myslim, ze ovu bola na 15 den a FF sa sekol. Pravdepodobne ho tie skoky zmiatli 🙂

leily221
13. jan 2015

@oskvarka Teploty mavam +/- v takychto rozmedziach. A co sa tyka tych skokov, asi mas pravdu ze to moze byt spankom. Chodim sice spat stale rovnako ale je pravda, ze v poslednych dnoch nespim dobre a casto sa budim

jaja9891
14. jan 2015

@janaochi ahoj,vidim ducha 🙂 tak drzim silno palceky,nech je to teraz uz s uspesnym koncom 😉 inak k tej fragmentacii,da sa nieco s tym robit?vedia nejakou technikou vybrat vhodnu spermiu?nic vam nepovedali?mm mal zakladny spg ok,ale nic ine mu nevysetrovali...a stale mi ten nas MA beha hlavou ☹ ako si to zvladla?mas moj obdiv...mne je coraz horsie a sil behat po dr uz ani nemam...

kitulka
14. jan 2015

@jaja9891 Ahoooj moja! A Ty sa mi ako mas?

jaja9891
15. jan 2015

@kitulka ahoj,nic moc...caka ma asi dalsi kyret,kedze po prvom tam ostali zrazeniny...ani neviem...a ty ako?

kitulka
15. jan 2015

Oooooch, takze to nevyslo :((( Moc, moc ma to mrzi....nevedela som....ako ste zdrhli do tej sukromky, nemam o Vas ziadne spravicky. Hoci by som radsej citala o niecom inom...
Dufam, ze sa nevzdavate a skusite to znovu za nejaky cas. Viem si predstavit, ako Ti teraz je, tiez som si zazila nieco podobne. Tak zo srdca zelam len to naj a posielam vela sil! Nech si cim skor fit, po telesnej aj psychickej stranke. Pride jar, sustredite sa na dokoncenie domceka a ked budete v novom a budete mat klud, tak skusite znovu. Prajem Vam to z celeho srdiecka! Drzte sa aj s manzelikom!
A ja? Ja som uz od pondelka na MD, zacinam vsetko pripravovat, periem, zehlim a tak...uz by som to najradsej mala za sebou, lebo ma vsetko tlaci a uz sa ledva hybem. Mam anemiu, tak som hned unavena a zadychana. Ale dako to uz dotiahnem!Hlavne, ze uz nemusim chodit do prace, lebo som sa aj bala chodit autom, ked su taketo zle cesty. Cez Vianoce sme boli na horach a mali sme havarku, dostali sme smyk a skoncili sme v priekope. Nastastie to dobre dopadlo a nam sa nic nestalo....len auto je trosku dochramane. Ale mame poistku, tak to nejako zvladneme. A ostatne dievcata? Ako sa maju?

mawiya
16. jan 2015

@kitulka ta ty ako že nie si v súkromke? čo sa my len o grafoch tam bavíme či kieho? 🙂 @rybkaa urob s tým dačo 🙂

kitulka
16. jan 2015

@mawiya Ta ja viem? Som pisala rybke, nech ma supne, ale bud zabudla abo to brala tak, ze co ja sa k Vam hrabem, ked ja uz neni meracka 🙂 A ako, nejake nove tehule pribudli?

mawiya
16. jan 2015

@kitulka ta bude zaneprázdnená abo čo, bo tam nie sú len meračky. 🙂 aha @senta_sofia nám za chvíľku porodí. 🙂 @adamnela je pekne tehu už za 12tt a my ostatné sa tvárime, že to zasa výjde do vianoc 🙂 zajtra tam budeš. však @rybkaa bo my tam naozaj iné veci ako meranie preberáme. teda oficiálne jasne že meranie a grafy, ale aj dôležitejšie veci. ta ťa tam zajtra čakám. 🙂 😀 😀 😀

kitulka
16. jan 2015

Nooooo, ak ma tam vezmete, budem rada. Mam starost o Vase osudy a chybal mi ten Vas skvely humor! Normalne nemam co citat, chodim len do februaroviek a sem. Este som stihla zachytit, ze joannah13 porodila, tusim este v starom roku a viac uz o Vas neviem :( Ja som uz na MD, tak si vegetim domka a oddychujem. Ale uz pojdem drichmat pomaly, lebo potom rano mam problem vstat v rozumnom case. A moje ditko milene, zajtra vyskoci uz o pol siedmej ako ho poznam. Tak dobruuuu!

luminuska
18. jan 2015

ahojte, prosím o vyjadrenie sa k môjmu grafu.. myslela som že 8DC bola ovulka ale prečo už teraz každým dňom s teplotou klesám? a ff mi to aj tak nepotvrdil, a testy som nerobila :-/ čo myslíte? minulý mesiac bola ovu až 27 DC, takže som prekvapená.. poprosím aj @rybkaa

rybkaa
autor
19. jan 2015

@mawiya
@kitulka kocky sme na víkendovom pobyte o mobil som ani nezakopla 🙂 dnes ideme domov tak doriesim resty a idem ta hneď pridať 🙂

bosoriak
19. jan 2015

@luminuska Podla mna je 8DC strasne skoro, obzvlast ak si mala minuly mesiac az 27 DC. Aj to klesanie by tomu nasvedcovalo, ja by som povedala, ze ovu este len bude. Skor by som asi nebrala tak vazne ten pokles na 8DC. Pokojne mozes mat na zaciatku cyklu taketo vlny, kym sa to stabilizuje na nizsiu teplotu.
Ake dlhe mavas cykly vacsinou?

luminuska
19. jan 2015

@bosoriak no mávam práveže nepravidelné, predtým cykus 130 DC. ale začala som brať inofolic+gynex, preto minulý cyklus také skrátenie a dokonca aj ovu (nie som si istá či som ju predtým mávala). Takže som si myslela, že je to tak skoro kvôli tomu gynexu. ale tak uvidíme. ďakujem 🙂

bosoriak
19. jan 2015

@luminuska Fuha, 130 dni? Aj to riesis s lekarom?

luminuska
19. jan 2015

@bosoriak hej, mám pco, tak to kvôli tomu bolo. už sa to pohlo, už mám iba 42 a som zvedavá kolko bude teraz (aj keď mohol by trvať minimálne 9 mesiacov tento cyklus 😉)

bosoriak
19. jan 2015

@luminuska No tak to sa paradne zmenilo. Akurat teda sa tazko odhaduje, co je ovulacia, ked to mas taketo blaznive. Tak drzim palce, nech je to ten najdlhsi cyklus 🙂

slavkab
19. jan 2015

dievcata neviete co sa mi to dialo s teplotou poslednych par dni? dnes prisla ms

valiaaa
20. jan 2015

Ahojte zienky a @rybkaa, uz davno vas "citam" a hlavne teraz chcem poprosit o nazor aj ja, kedy bola ovulka. Posledne ovu testy som pouzila na 8, 9 DC, lebo som uz citila vajecniky a boli uz takmer pozitivne. FF graf mi oznacil ovulku najprv na 14 DC, ale 19.1. mi to hodilo na 16 DC. Je mozne, ze som mala 2x ovulku? Tento cyklus je total iny, ako doteraz, meriam dlho. Kedy teda ovu prebehla? Pytam sa preto, aby som vedela, kedy mam testnut tehu test. Mam posledne 3 od teba, rybka. Hadam budu taktiez stastlive 🙂Vsetko dobre vam zelam. http://www.fertilityfriend.com/home/valia

rybkaa
autor
20. jan 2015

@valiaaa hodím ťa do súkromky, ok?
kedy bola ovu vôbec netuším, neviem to ani podľa predošlého grafu určiť podľa teplôt. lebo v minulom cykle si 36,3 už mala ako poovulačnú teplotu a teraz máš ako predovulačnú 😕 škoda, že si nerobila ovutesty aj neskôr, ono sa môže stať, že test je skoro pozitívny a potom ešte zbledne a ovulka je o niečo neskôr, lebo hladina LH nerastie postupne, ona môže narásť zo dňa na deň. Takže ovu mohla byť 9 dc, 14 dc alebo 16 dc, podľa hlienu mi to najskôr pasovalo na 16 dc, podľa krčku na 14 dc a podľa skoro pozitívnych testov 9 dc, tak si vyber 🙂 dve ovulku to zrejme neboli, to sa mi nezdá, tak skús to počítať na ten 16 dc ako ti to aj graf označil a tak skús test. Hádam budú šťastlivé 🙂

sefova
20. jan 2015

Ahojte kočky,
jdu vás zase po čase pozdravit 🙂 Vánoční čas zázrak nepřinesl, takže teď už jedu další cyklus. Pokud nevyjde, tak už žádní další zmrzlíci nejsou a pak pojedeme celou proceduru komplet znova 😉 Přidávám graf a moc pěkně prosím všechny těhulky, ať mi na něj plivnou pro štěstí 😵
http://www.fertilityfriend.com/home/3c2110

kubisova
21. jan 2015

@rybkaa je notmalne ked minuly cyklus som ovu mala a tento nie....alebo je nieco zle

rybkaa
autor
21. jan 2015

@kubisova ukáž graf

rybkaa
autor
21. jan 2015

@sefova ahoj presťahovali sme sa do sukromky , zajtra ta tam supnem 🙂

kubisova
21. jan 2015

@rybkaa nemam to v tom fertilityfriend mam to v telefone na ovuview. Ale ked doplnim tak jak poslem

mawiya
21. jan 2015

@sefova haha ja síce nie som tehu, ale ak chceš opľuť, tak môžem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak máš pekný graf a hybaj k nám do súkromky. či už si? ak nie tak @rybkaa máš tu prácu 🙂

mawiya
21. jan 2015

@sefova heh už si tam. 🙂 no vidíš, najprv píšem potom čítam. no celá krepá som ja 😀 😀 😀 @rybkaa good job cicaaaaa