Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 ja som tiež mala tehotenskú nádchu ale až 3trimester každý deň s kvapkami aj orl lekár mi to potvrdil 🤣 to bolo strasne bála som sa striekať si sprej no inak sa nedalo
@marinecka95 tak hádam mi ovu neposunie ešte skôr, ako 13-14 dc, lebo dnes ma nejak pobolieva podbruško, ani test som nerobila, že šak na čo 🤣 ale teplota nenasvedčuje ovu ešte 😅
@michicka tak ja som mala od dr.weiss sprej, ten môžu aj tehotné, ale nestriekala som často, v polke tehu sa mi spúšťala pre zmenu krv z nosa, z ničoho nič, nadránom, ležím ležím a zobudím sa ako mi čosi steká po tvári a ono to bola krv .. celkom často to bolo potom, adi ako viac krvi v tele, väčší tlak na cievky a praskali, a celkom tej krvi bolo dosť stále 😅
@majulka098 áno aj krv z nosa si pamätám ale u mňa zas bola pomenej ako keď niesom tehotná 😆 no najhoršie boli kŕče v lýtkach po nociach 😁 tie začali tiež celkom skoro… a vracanie a žalúdok na vode tak 5 mesiacov ale no pre to malé bábätko by som spravila čokoľvek len uz nech príde 🩷
@majulka098 uvidíš, každý cyklus je iný 🙂
Ja dnes akýsi pokles 😝
@michicka vracanie som mala do 6m (bežne mimo tehu som nevracala nikdy, takže pre mňa to bolo fakt hrozné), opuchy nôh až mesiac pred pôrodom, že som iba v starých rozšlapaných botaskách chodila, lebo nič iné som na nohy nedala, a to bol november,ja už stále s plačom pred dverami stála, nemohla sa obuť, a chlap na to, že či mi pomôže, a ja so slzami v očiach, že môže, ale nemám čo na nohy, tak on na to, že nech obujem jeho topánky 😅 a to som sa stále vytešovala, že opuchy nemám a prišlo to zo dňa na deň, aj ruky opuchnuté
@marinecka95 pekný graf, na 5dpo som mala i ja 2x 🫣🤔 ... A že každý cyklus iný, no neviem u mňa 😅 dosť podobný až kopirujúci 🤣 uvidíme či aj ovu na 14dpo bude a aký koniec cyklu 😅 ...
@majulka098 oprava : 14dc 😅
@majulka098 sranda 😅 úplná kópia takmer
No uvidíme 😜ja väčšinou len stupam hore po ovu po pár desatinných miestach 😁
@kristinkaris vidím to tam 🤞nech silnie 😊
@marinecka95 takmer, lebo meriam o 30-40min neskôr ako predtým, vtedy som vstávala do práce skôr, teraz pri malej vstávam iba k nej 🤣
@kristinkaris a teraz každá nech takto pridáva postupne 😊😅
@majulka098 hlavne aby silneli ☺️
@michicka prosím ťa a čo si si dávala do nosa? Ja už týždeň upchatý nos, ide ma poraziť. Hlavne v noci 🙈
@kristinkaris aaaaa odpadnem 😍😍 presne takto som na 8dpo začínala tiež. Veľmi veľmi držím palce!
@kristinkaris ja som takto veľmi podobne začínala, ale až na 10dpo. U mňa bolo uhniezdenie určite 8dpo.
Inak, ja by som podľa grafu povedala, že ovulácia bola o dva dni skôr.
Držím palce 🍀🥰
@katariiinkaa ďakujem 🍀🍀dúfam že tento krát to už dotiahneme ☺️
@bambulka711 ďakujem ☺️Tiež som si myslela že o dva dni skôr ale zas pozitívny ovu test bol 11.2 hlavne je aby čiarka silnela toho sa veľmi bojím aby nestagnovala ako naposledy
@bambulka711 vieš čo mne to až v 3 trimestri začalo čiže moja gyn aj orl mi uz dovolili aj klasické spreje na uvoľnenie nosa.. ale snažila som sa kúpiť také tie slabé detské otrivin, no uz keď nezaberal siahla som aj po silnejších hlavne pri pôrod som si nesmela zabudnúť lebo som si nevedela predstaviť ako budem predýchavať kontrakcie s upchatým nosom 😆 a veru som ich aj tam využila
@michicka zajtra idem na sono, tak sa opýtam lekára, keďže ja som ešte len prelom 10-11. týždňa. Tak sa bojím aj smrkať 🙈
@kristinkaris budem sledovať s napätím a očakávať každé ráno testy. Ja mám doma stále kolekciu. Zajtra sono a snáď už aj knižku dostanem a oznámim cez víkend rodičom. Celkom sa bojím, ako to vezmú...
@bambulka711 no ja budem extrémne v napätí :D inak ty si to mužovi povedala hneď v ten deň ako si zistila ? Alebo si počkali kým bola čiarka jasná ? Ja neviem či vydržím mu to nepovedať :D …tak držím palce 😊daj aj ty zajtra vedieť že ako … podľa mňa budú šťastní
@kristinkaris držím veľmi palce aj ja🍀 ja dnes 10dpo ale neodvážim sa urobiť test budem čakať či príde alebo nepríde ms 🙈
@michicka tak dlho by som nevydržala 😁 držím palce nech tiež nájdeš //🍀
@kristinkaris ja som mu to povedala nejak o tri dni, keď už bolo jasné, že to nie je falošný mamatest. Keby nenastupoval do nemocnice, tak mu to poviem, až keď čiarka vybije oči. V danej situácii som ale chcela, aby to vedel...
@kristinkaris vidíiiiiim 🥰
@majulka098 inak ako prekryješ viac grafov v appke?
@marinecka95 je tam "tlačítko" overlay (tam si potom nastavujesš ďalej, či chceš prekrývať od začiatku cyklus, alebo na základe ovulácie a podobne) ... Ale je to v platenej verzii ... Ja som si zaplatila pred 2 rokmi, jak som začala merať a potom som deaktivovala účet, keď sa podarilo, takže cca 3,5 mesiaca som ju využila a teraz som reaktivovala účet, takže mám stále platenú ešte na 218 dní 🙂

@majulka098 držím palce. Inositol som aj ja kedysi dávno užívala ešte v “začiatkoch” ale somnou to teda nerobilo nič 😅
Ovu neskôr vždy - či s , doplnkom, vitamínom či bez 😅