Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 no tak u mňa je záver jasný 😅
@kristinkaris krása 🥰 držím palce
@marinecka95 máš tak krátku lf?
@kristinkaris krásne 🤞☺️
@marinecka95
@majulka098 ďakujem 🍀🍀
@majulka098 určite aj dnes poistite vajíčko počká cca 24hod
@kristinkaris ja viem, že tých 12h ... 24h mi príde už dosť 🙂 .. poistiť to môžeme ale aj tak až opäť večer, keď malá zaspí 😅 no ale uvidíme, keďže aj tam v utorok doobeda mám preventívku na gynde, tak neviem i tam, či by to bolo vhodné 😅
@majulka098 MS ešte nedorazila 😅 a ani sa tak necítim 😅
Žeby ovu už nastala? 😉
@marinecka95 tak to vyzerá 🫣 ... Žeby zblbnutie niečoho? Teplomeru, tela? 😅
@majulka098 no môže to byť čokoľvek z toho 🙂
Ale nie … smejem sa - držím palce 😉♥️
@marinecka95 ja som zvedavá teda, čo to bude, lebo bolesti dnes, tak že urobím ešte jeden test 🤣🤣🤣 a hľa... Tak netuším, čo tá dnešná teplota 😅
@majulka098 ani ja netuším tento mesiac čo tie teploty lebo napr min mesiac v deň ms 36,5 /klesla riadne dole a teraz mám uz tri dni stále 36,75 a ms uz prebieha 😆 zajtra idem na krv
@majulka098 no test pozitívny krásne ☺️
Tfuj, tfuj ☺️ uvidíš ako teplota ráno …
@kristinkaris poistené a teoreticky môžeme aj dnes, keďže dnes ovu nakoniec je 🤣 ... Uvidím, čo chlap na to 🤣
@michicka tiež som prekvapená týmto mesiacom 🤣 a je to určite ms? Ale niekedy to je proste inak 🫣
@slnieckope držím prsty 🤞☺️
@marinecka95 tak klesla 😅 o málo, ale predsa a vyznačí teda dnes ovu 🫣 ale nerozumiem predchádzajúcim 2 teplotám 🫣
Takže takto
@majulka098 no nejaké šarapaty nám to robí 😅
Ja dnes rovnaká teplota - MS nikde … ale 36,64 tehotenská určite nie je 🙂
@marinecka95 a koľko si dpo? ... Hej, nejak si poskakuje tá teplota u mňa 😅
@majulka098 10DPO prosím pekne ;) čakám na MS úpenlivo
@mimuska328
@marinecka95 tak od soboty lepsie len som v strese, co jest. Aj najma kvoli babu, aj kvoli zlcniku. Nasli mi tam vcera kamene. Samozrejme, od troch lekarov som sa vlastne nedozvedela nic, co si mozem dat ak sa bolest vrati… az moj gynekolog urci, no tam idem v pondelok tak to uz vydrzim.
Ahojte ja som dnes mala kontrolu v car testy dnes takto CB ukázal 2-3 ale veľmi sa obavám či to nebude mimo dr videl zhrubnute endometrium čo je vraj pekný znak ale taktiež videl tekutinu v CD a ďalšiu cystu 2cm v ľavom ovariu aj teda žlté teliesko poobede budem mať výsledok hcg a na základe neho sa uvidí čo ďalej držte prosím palce 🍀 pripadne aj ste bola niektorá takto skoro na kontrole aké ste mali výsledky vy a bolo to ok ?
@kristinkaris velmi veľmi držím palce nech je všetko v poriadku, daj potom vedieť ako výsledky 🙏❤️
@kristinkaris nebude mimo, uvidíš. Takto skoro ešte nemôžu nič vidieť v maternici 🥰
@kristinkaris kolky den si sla? Ja som bola na 14 dpt a mala som hcg 1111. Rano pred vysledkami som mala sono a to co videli bolo tak extremne mala dutinka, ze akoze kedze vedeli, ze som po vklade, tak zrejme to bude ono, ale teda istotou bolo az hcg. ALE v tomto case vobec nemusia vidiet vobec nic 🤗 a je to ok
@bambulka711 🥰ďakujem dúfam že bude tam kde má celkom ma zneistil keď mi povedal aj druhu možnosť ale tak oni sa držali poslednej ms ktorá bola 1.1 a keď som mu povedala že ovulacia bola 12.2 tak ma nenechal ani dohovoriť no také zvláštne pocity som mala
@zuza265 dnes som 13 dpo ☺️
@kristinkaris no a to si zober, ze 14 dpt bolo ako 19 dpo. 🤗 niekedy nas ti lekari zneistia…
@zuza265 tak to potom sila :D ale hcg si mala krásne ☺️
@majulka098 je určite ms 😆 je to intenzívne, dnes som bola celkom zarazena, prišla som na krv nakoľko doktorka mi uz pred mesiacom odporučila po e-mailovej konzultácii ale ten minulý mesiac som povedala že ešte to nechám tak… tento som sa rozhodla že uz sa mi nechce stále v sklamaní z mesiaca na mesiac čakať včera mi ešte písala nech sa dnes zastavím a sestrička že akú krv tak vravím že snažíme sa o babo a nejde to a ona že veď máme malú doma a ze koľko ma vravím 2roky a že no sak čo sa náhliť či chceli ste po sebe? 😀 načo sa k tomu musí vyjadrovať nechápem

@marinecka95 jasné, hlavne, že ovu bola 🙂
@michicka ako teoreticky stačí, prakticky záleží od toho kedy a ako silno sa uhniezdi vajíčko .. ale na základe jednej LF, nemôžeš predpokladať, že také dlhé budú aj ostatné 🙂 .. a neviem, ja zapisujem ms normálne ak začne, tak zapíšem v daný deň, iba ak by to bolo neskoro v noci, tak dám špinenie a druhý deň už ms ... Mne sa teraz tiež pomaly rozbiehala tá posledná, ktorá bola a ja väčšinou dostávala ráno/ nadránom, takže som to nikdy nejak neriešila, málokedy poobede na večer tak 2x možno iba za celý čas 😅