Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 neboj,ja si to tiež hovorím, že tento cyklus je nejaký podivný 🤣
@majulka098 komédia toto 😀 som zvedavá ako budeš pokračovať
@marinecka95 ja tiež, aj keď tento cyklus som už nejak uzavrela 🤣
@majulka098 no teda čo sa tým teplomerom porobilo 😆 ale niekde ste to tam určite trafili a držím palce nech je ďalšie dva dni vysoko 😃
@majulka098 super ta teplota ze ti vybehla. Ja si to inak tiez tak myslim s tou teplotou, ze to potvrdzuje ovulaciu a nemusi to byt len krvou…
ja mam tentokrat 27 dnovy cyklus zatial. To som mala naposledy v 2023🤣
@michicka ďakujem, tak do plodných dní sme sa trafili určite, ale včera už bola únava priveľká 😅 ... Ako dopadol odber?
@klarabohun77 ja krv počas ovu nemala nikdy, iba včera čosi, nejaké krvavé vlásočnice 2 na toaleťáku, ale fakt neviem čomu to pripisovať, lebo predvčerom som bola na preventívke na gynde, ale mi príde divné, aby som to mala tak podráždené po odbere vzorky, že aj viac ako o 24h niečo vyšlo, keď iba v ten deň trochu zafarbený hlien bol a iba chvíľu po odbere... Takže asi aj kvôli ovu, to môže byť , no to mi nik ale nepotvrdí 😅... Graf tvoj vyzerá zatiaľ dobre 🙂
@majulka098 ani ja ale viem ze ovulacne krvacanie mavaju zeny niekedy. Pripadne mozno len nejaka cievka praskla.drzim palce🍀
@majulka098 vraj výsledky budú o týždeň a že ak bude niečo zle budú volať 😆 ja neviem potom existuje ešte aký postup? Na folikulometriu sa treba sama z vlastnej iniciatívy objednať alebo to môže navrhnúť doktorka.? Nevieš náhodou pripadne ak to niekto skúsení čítate 🙂
@michicka
ja asi neviem uplne o co ide, objednala si sa na krv kvoli vysokej teplote a ovulacii?To je posledne co som dohladala od teba🙂 na folikulometriu sa mozes objednat kludne aj kazdy mesiac a viackrat len sa zvycajne za to plati. Ja som tak bola viackrat, je to taky riadený styk😁avsak u nas nic z toho…a k tej vyssej teplote este, posielam screenshot kde som mala tak isto 3DC vysoke teploty. Niekedy to tak je..drzim palce
@majulka098 nič neuzatváraj 😅 ešte to celé môže vypáliť pozitívne 😁
Ovu test si už dnes nerobila?
Baby, co hovoríte na toto? Netrafili sme sa vôbec, žiadna šanca, že bola ovulacia skôr? Apple Health mi ju vypočítal podľa hodiniek na den 14. V den 8 som bola na utz a bol veľký folikul (17x18cm) tak som myslela, že mohla prísť skôr. V živote som nemala takýto divný cyklus, že sa mi striedalo watery - creamy - watery - creamy
@klarabohun77 na krv ma zavolala doktorka, robila mi hormonálny profil aby sme mohli spraviť nejaké vyšetrenia uz nakoľko bude pomaly rok čo uz skúšame. Tak ma iba zaujímalo že čo ešte zvyknú okrem krvi riešiť doktori. Ak by boli výsledky ok čo predpokladám že budú…
@slnieckope jeeej držím palce 🍀 nech čiarka silnie! Takže 11dpo ti takto ukázal ak správne rátam
@michicka ano 🙈uvidíme čo ďalej behnem kúpiť aj inú značku. Ďakujem 😇
@michicka ak bude hormonálny profil ok tak spermiogram a mozno priechodnosť vaječníkov este…
@slnieckope gratulujem 🍀
@bluka2 ak bol hentaky velky folikul tak by som povedala ze skor..teplotu mas spárovaní s hodinkami ci si meras? Ja mam tiez cez apple no ale to nie je spolahlive.
@slnieckope aj mne ukazal vzdy tehotenstvo pravdivo 🙂
@veronikadubiel ďakujem 😇
@klarabohun77 ďakujem a však ešte som opatrná či to bude pravda 😇
@michicka ja s folikulometriou skúsenosti nemám 🙂
@marinecka95 ne ne, už som nerobila, naposledy som robila 16dc ... A graf dnes takto, aj keď myslím, že by možno teplota bola o čosi nižšia, keďže som vstávala k malej, hoci v tie isté časy ako vždy, ale spala prvýkrát sama v izbe svojej na svojej posteli, tak ja som mala tiež trochu nervy z toho 😅 a od pol 5 rána už pri nás spala na posteli
@bluka2 tak hlavne by asi bol vhodnejší teplomer s 2 desatinnými miestami, aby bol vidno rozdiel, robí to veľa .. plus na 10dc je v iný čas merané, a 11dc nie he vôbec, takže ťažko povedať, možno to bolo v tieto dni... Apka vyznačí iba na základe zapísaných údajov.... A apple neviem na základe akých údajov to hodnotí
@slnieckope držím prsty nech silnie 🙂🤞
@klarabohun77 ja najskôr tiež 11-12dpo testujem 😅
@majulka098 to už bude ovu ✌🏻🥰
Ja hlásim 1DC 🩸
@marinecka95 tak ťa aspoň nenaťahovala 🫣😅 ... Už myslím, že to potvrdí zajtra a môžem odpočítavať dni do ms/ testovania 😅

No dnes teplota opäť podobná včerajšej 🙈
Tento cyklus nemá obdoby 😅