icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
2. mar 2025

@michicka lieky mám na 3 týždne, ten výsyp bol naozaj masaker 🙈
To príde akurát ďalšia MS ako ich doberiem 😜

bluka2
2. mar 2025

@majulka098 ja by som taký graf chcela mať. Taký pekný výstup teploty po ovulácii, to mi pripomína moje mladšie roky 🙃
Držím palce

majulka098
2. mar 2025

@marinecka95
@michicka
to síce áno, nad líniou je teplota, s tým som problém nemala, ale pokiaľ bol taký skákavy graf, nič z toho nebolo 🫣

@bluka tak pred tehu to bolo krajšie, a ja vôbec nepatrím k tým mladším 🤣 ... Ďakujem 🙂

majulka098
3. mar 2025

Dnes takto 🤔

marinecka95
3. mar 2025

@majulka098 zvykne ti teplota stúpať? Či aj takto kolísať?

majulka098
3. mar 2025

@marinecka95 stúpať postupne v tehu ... A keď nič, tak takto blbne 🤣 ... Zatiaľ 2 z 2 na 5dpo pokles, keď nič z toho nebolo 🤣 takto nejako

michicka
3. mar 2025

@majulka098 možno to nemusí byt vždy tak…. 🍀😊 veď keby si aj pozrieš grafy iných tehotných žien tiež to bolo rôzne aj u nich…. A ty si inak vieš sledovať aj hlien? Niečo som chcela poradiť 😀

veronikadubiel
3. mar 2025

@slnieckope a test ?

majulka098
3. mar 2025

@michicka netvrdím, že musí, ale že to tak doteraz bolo 🙂 ... A iné ženy nie sú mojom tele a s mojimi hormónami 😅 .. ale hej, v apke FF si viem pozrieť "podobné" grafy môjmu

lila1912
3. mar 2025

Dievčatá koľko môžem byť podľa vás dpo? 🥹 ja vôbec neviem cyklus mám nepravidelný a minulý mesiac bol ukážkový graf a nič z toho 😏 tak teraz som z toho trošku v šoku 🥹

zuza265
3. mar 2025

@lila1912 podla mna to mas dobre a si 9 dpo a na 9 dpo to vyzera super❤️

lila1912
3. mar 2025

@zuza265 ďakujem snáď to vyšlo po 6 mesiacoch 🥹

majulka098
4. mar 2025

Ja si idem svoje 🫣

marinecka95
4. mar 2025

@majulka098 stále je to v hornej líníí 😁
Ešte to možno aj bude víťazné ✌🏻😁

majulka098
4. mar 2025

@marinecka95 ja som aj vedela, že to skočí hore, lebo takto to po 5dpo po poklese skočilo stále 😅 keď z toho nebolo nič

veronikadubiel
4. mar 2025

@majulka098 ja som mala dost podobny graf vitazny 🙂 potom este klesna na 11dpo teplota a po tej uz som mala aj pozit test 🙂

majulka098
4. mar 2025

@veronikadubiel ja som mala víťazný graf iný ako tento, práveže takéto sú u mňa bez pozitívneho konca 😅

michicka
4. mar 2025

@marinecka95 @majulka098 baby prosím vás robili vám aj hormonálny profil v minulosti? Mne prišli výsledky a som v šoku…

marinecka95
4. mar 2025

@majulka098 nehádž flintu do žita 😁☺️ nemusí to byť vždy rovnaké 😉

@michicka Áno, v začiatkoch som chodila na hormonálny profil. Čo ťa šokovalo?

majulka098
4. mar 2025

@michicka mne nerobili, a prečo si v šoku? 🤔

@marinecka95 ja len usudzujem, podľa predošlých skúseností 😅

michicka
4. mar 2025

@majulka098 @marinecka95 no vraj mám nízku hodnotu AHM 😏 a tak ze rovno ma posiela do caru na konzultáciu

majulka098
4. mar 2025

@michicka čo znamená nízka? A teda ak sa môžem opýtať na vek?

michicka
4. mar 2025

@majulka098 mám 29 rokov a hodnota 1,4 a pred 3 r bola krv ešte v norme

majulka098
5. mar 2025

@michicka to by som netvrdila, že je nízka, možno nižšia, ale stále ok 🙂 no neviem ako som na tom ja ani 😅 a to mám 35 😅

michicka
5. mar 2025

@majulka098 ja som tu na MK našla toto ale zohľadňuje sa aj vek atd, veď určite nám bližšie povedia na konzultácii možno len treba niečo nakopnúť, možno bude len závisieť na výsledku zo spermiogramu uvidíme 😇

majulka098
5. mar 2025

@michicka vek je určite podstatný v tomto, tieto hodnoty na mk sú iba všeobecné... Možno si skočím i ha na test amh 🤣

klarabohun77
5. mar 2025

@michicka ja mam 30 a hodnotu som mala minuly rok v septembri 0,6 a teraz v januari 1,1 ..zvysila som vitamin D on to niekedy skresluje resp.jeho nedostatok, pridala kyselinu listovú folát, myo-inositol,zinok, B a hlavne koenzym Q10. Mas ju znizenu to ti povedia v kazdom CAR..dolezity je ale pocet antralnych folikulov to je akokeby dodatocne vysetrenie ja som mala dokopy na oboch vaječníkoch 8 a to len potvrdilo to nizke AMH, v mojom veku by cakala doktorka aspon 10 a 10 na kazdom vajecniku A FSH mas kolko to je tiez velmi dolezite…
Ty mas hodnotu ale stale v pohode na počatie, zle je ked je pod 0,5 ale su zeny ktore otehotneli aj s 0,03 len ja som isla hned do CAR ked som sa dozvedela tu hodnotu pretoze uz som nechcela cakat.

michicka
5. mar 2025

@klarabohun77 no mal by ísť ešte muž na spermiogram a po ňom asi ideme na konzultáciu hej niečo som tu čítala o tých hodnotách v súvislosti s D vitamínom, určite sa na to opýtam. Či to mohlo skreslit ale D vit beriem pravidelne uz niekoľko rokov 4000iui ma jedna tabletka a raz za 3dni…. aj C a aj myoinozitol

marinecka95
5. mar 2025

@michicka tá hodnota nie je žiadna tragédia … otehotnieť sa s ňou určite dá 🙂

klarabohun77
5. mar 2025

@michicka tak potom by to mal byt reálny udaj