Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 dnes 2dc ešte len, takže čakám kedy to skončí 🤣 .. no som zvedavá ako táto situácia dopadne, či to bola nakoniec ovu, alebo nie 🫣🙂
@majulka098 no tak to som aj ja sama zvedavá 😂✌🏻
@bluka2 uz je uplne negativny…je mozne ze ovulacia prebehla, uvidis podla dalsich teplôt lebo ta dnešná vyzera ze ozaj prebehla ak ta nieco neobchádza 🤧
@majulka098 update 🙈 aktuálne špinenie - respektíve hlien s prímesou krvi - dosť výrazné, žeby naozaj ovu? 😁😁
@klarabohun77 aj podvečer už úplne negatívny… toto je vyzerá byt fakt smola. Uvidím ešte ráno, aká teplota príde. V živote som snáď nemala ovuláciu tak skoro
@majulka098
Tak ja dnes takto … spala som hrozne zle, no … ovulácia to asi nebola 🥴
@marinecka95 tak môže byť, že po atb je trochu telo popletené ... Alebo je ovu dnes 🙂
@majulka098 uvidíme 😁 radšej si nič nejdem myslieť 😅
@bluka2 a ako dnes teplota?
@liva92 myslim si ze anovulacny
@klarabohun77 áno? ďakujem tak hádam ďalší cyklus bude ovulácia, teplotu si meriam v ústach, cyklus mám cca 35dní a LF 12 dní
@klarabohun77 dakujem za opýtanie, dnes takto. Myslím si, že ovulacia len bude. Aspoň ChatGPT povedal, že existujú také male peaks LH-hormónu ako som mala, že test je stále negatívny. napríklad kedy sa telo pokúsi o ovuláciu, ale nebola, takže vraj ešte normálne môže prísť. No uvidime. Dnes si idem vyzdvihnúť výsledky AMH, TSH a prolaktínu. Dr. povedal, že spravíme vzhľadom k veku
@liva92 uvidis este zajtra aka bude teplota, ak nebude vysoko tak si myslim ze urcite anovul
@bluka2 dezim palce aby este len prisla🍀
@marinecka95 jasné, ďalšie dni sa uvidí 🤞
@majulka098 v Dr max som mala peknú narodeninovú zľavu tak som objednala nejaké vitamíny, doplnky a aj pár krabičiek testov 😂😂
Snáď tá ovu bude 🥳
@bambulka711 wau 🤩
Nádherný pocit určite 🫶 veľmi sa s tebou teším 🙏
@marinecka95 ďakujem 🥰 ešte v utorok idem pre každý prípad na nifty testy a potom si hádam už ako tak výdychnem. Viem, že vždy budú obavy, ale po tej našej genetike pri IVF to chceme mať už čierne na bielom, že je zdravý. Aj keď zatiaľ nič nenasvedčuje, že by mal nejaký problém genetický byť ❤️
@slnieckope ahoj, ako pokračuje tvoj graf?
@marinecka95 ahoj prosím ta ty si uz určite sčítana…nemáš náhodou skúsenosť aj s týmto prípravkom DIKIROGEN Zero? Doktorka nám ho odporučila aj s mužom. Vravela som jej že inofolic som uz užívala a odporučila toto, v inofolicu je podstatne nižšia dávka toho chiro-inotitolu v niektorých vôbec. Neviem či to je nejaký podstatný rozdiel :D
Aktívne látky 1 vrecúšku:
myo-inozitol - 2000 mg, D-chiro-inozitol - 400 mg, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová) - 400 µg (200 %*), mangán (mangán-pidolát) - 10 mg (500 %*).400mg
@michicka Ahoj, no mne žiadny prípravok, ktorý mal myoinozitol nerobil dobre - mala som šialené cykly a tak som ich veľa nevyskúšala.
O tomto som si ale veru čítala - D-chiro-inozitol je vraj podstatný viac u žien s inzulínovou rezistenciou … pripájam stránku kde to celkom pekne stručne vysvetľujú https://sanomed.sk/produkt/dikirogen/
Skúsenosť s týmto produktom nemám a nemám ani v okolí nikoho, kto by ho užíval.
Skús prečítať recenzie na internete 🙂
@bambulka711 úplne Ti rozumiem, že sa trošku uľaví ale zmenilo by sa niečo keď nejakú chybu nájdu?
@marinecka95 záviselo by, akú... Byť sama na vážne choré dieťa, to by som nedala.
@bambulka711 Nadhera, moc gratulujem, citala som tvoj pribeh.nifty su lepsie ako trisomy ?

Teraz nechápem celkom, ale tak vyskúšam ďalší test o tom istom čase čo včera (19:00)