icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bluka2
13. mar 2025

Teraz nechápem celkom, ale tak vyskúšam ďalší test o tom istom čase čo včera (19:00)

majulka098
13. mar 2025

@marinecka95 dnes 2dc ešte len, takže čakám kedy to skončí 🤣 .. no som zvedavá ako táto situácia dopadne, či to bola nakoniec ovu, alebo nie 🫣🙂

marinecka95
13. mar 2025

@majulka098 no tak to som aj ja sama zvedavá 😂✌🏻

klarabohun77
13. mar 2025

@bluka2 uz je uplne negativny…je mozne ze ovulacia prebehla, uvidis podla dalsich teplôt lebo ta dnešná vyzera ze ozaj prebehla ak ta nieco neobchádza 🤧

marinecka95
13. mar 2025

@majulka098 update 🙈 aktuálne špinenie - respektíve hlien s prímesou krvi - dosť výrazné, žeby naozaj ovu? 😁😁

bluka2
13. mar 2025

@klarabohun77 aj podvečer už úplne negatívny… toto je vyzerá byt fakt smola. Uvidím ešte ráno, aká teplota príde. V živote som snáď nemala ovuláciu tak skoro

marinecka95
14. mar 2025

@majulka098
Tak ja dnes takto … spala som hrozne zle, no … ovulácia to asi nebola 🥴

majulka098
14. mar 2025

@marinecka95 tak môže byť, že po atb je trochu telo popletené ... Alebo je ovu dnes 🙂

marinecka95
14. mar 2025

@majulka098 uvidíme 😁 radšej si nič nejdem myslieť 😅

klarabohun77
14. mar 2025

@bluka2 a ako dnes teplota?

liva92
14. mar 2025

ahojte, prosím vás mohla prebehnúť ovulácia na 22DC aj keď dnešná teplota poklesla?

klarabohun77
14. mar 2025

@liva92 myslim si ze anovulacny

liva92
14. mar 2025

@klarabohun77 áno? ďakujem tak hádam ďalší cyklus bude ovulácia, teplotu si meriam v ústach, cyklus mám cca 35dní a LF 12 dní

bluka2
14. mar 2025

@klarabohun77 dakujem za opýtanie, dnes takto. Myslím si, že ovulacia len bude. Aspoň ChatGPT povedal, že existujú také male peaks LH-hormónu ako som mala, že test je stále negatívny. napríklad kedy sa telo pokúsi o ovuláciu, ale nebola, takže vraj ešte normálne môže prísť. No uvidime. Dnes si idem vyzdvihnúť výsledky AMH, TSH a prolaktínu. Dr. povedal, že spravíme vzhľadom k veku

klarabohun77
14. mar 2025

@liva92 uvidis este zajtra aka bude teplota, ak nebude vysoko tak si myslim ze urcite anovul

klarabohun77
14. mar 2025

@bluka2 dezim palce aby este len prisla🍀

michicka
14. mar 2025

@bluka2 potom daj vedieť ako dopadli výsledky, mňa by zaujímalo akú budeš mať hodnotu AMH a aký mas teda vek ak sa smiem opýtať?

majulka098
14. mar 2025

@marinecka95 jasné, ďalšie dni sa uvidí 🤞

bluka2
14. mar 2025

@michicka AMH 2.5, TSH 1.64, Prolactin 7.74 a mam 38, skoro 39 rokov. Takže som spokojná s výsledkom, všetko v norme

marinecka95
14. mar 2025

@majulka098 v Dr max som mala peknú narodeninovú zľavu tak som objednala nejaké vitamíny, doplnky a aj pár krabičiek testov 😂😂
Snáď tá ovu bude 🥳

bambulka711
14. mar 2025

Dievčatá, tak my sme po morfologickom ultrazvuku u dr. Grochala. Drobec vyzerá byť úplne zdravý a predbežne bude chlapček 🩵 ale pán doktor to povedal s veľkou pokorou len preto, že som sa pýtala.
Moc fotogenický zatiaľ nie je, ale pre nás je to tá najkrajšia fotečka... držím všetkým palčeky 🥰

marinecka95
14. mar 2025

@bambulka711 wau 🤩
Nádherný pocit určite 🫶 veľmi sa s tebou teším 🙏

bambulka711
14. mar 2025

@marinecka95 ďakujem 🥰 ešte v utorok idem pre každý prípad na nifty testy a potom si hádam už ako tak výdychnem. Viem, že vždy budú obavy, ale po tej našej genetike pri IVF to chceme mať už čierne na bielom, že je zdravý. Aj keď zatiaľ nič nenasvedčuje, že by mal nejaký problém genetický byť ❤️

bluka2
14. mar 2025

@slnieckope ahoj, ako pokračuje tvoj graf?

michicka
14. mar 2025

@bluka2 tak to je super teším sa s tebou 🙂 ja mám tento rok 29. A hodnoty Amh 1,4 :/ na môj vek malo s nerozumiem ako mi mohlo tak klesnúť pred 3 rokmi som mala hodnotu 3,84… že vekom ale až tak

michicka
14. mar 2025

@marinecka95 ahoj prosím ta ty si uz určite sčítana…nemáš náhodou skúsenosť aj s týmto prípravkom DIKIROGEN Zero? Doktorka nám ho odporučila aj s mužom. Vravela som jej že inofolic som uz užívala a odporučila toto, v inofolicu je podstatne nižšia dávka toho chiro-inotitolu v niektorých vôbec. Neviem či to je nejaký podstatný rozdiel :D
Aktívne látky 1 vrecúšku:
myo-inozitol - 2000 mg, D-chiro-inozitol - 400 mg, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová) - 400 µg (200 %*), mangán (mangán-pidolát) - 10 mg (500 %*).400mg

marinecka95
15. mar 2025

@michicka Ahoj, no mne žiadny prípravok, ktorý mal myoinozitol nerobil dobre - mala som šialené cykly a tak som ich veľa nevyskúšala.
O tomto som si ale veru čítala - D-chiro-inozitol je vraj podstatný viac u žien s inzulínovou rezistenciou … pripájam stránku kde to celkom pekne stručne vysvetľujú https://sanomed.sk/produkt/dikirogen/
Skúsenosť s týmto produktom nemám a nemám ani v okolí nikoho, kto by ho užíval.
Skús prečítať recenzie na internete 🙂

marinecka95
15. mar 2025

@bambulka711 úplne Ti rozumiem, že sa trošku uľaví ale zmenilo by sa niečo keď nejakú chybu nájdu?

bambulka711
15. mar 2025

@marinecka95 záviselo by, akú... Byť sama na vážne choré dieťa, to by som nedala.

klarabohun77
15. mar 2025

@bambulka711 Nadhera, moc gratulujem, citala som tvoj pribeh.nifty su lepsie ako trisomy ?