icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
15. mar 2025

@klarabohun77 ďakujem 😊 myslím, že sú porovnateľné. Trisomy sa tuším robia na Slovensku a nifty celosvetovo porovnávajú. A zdalo sa mi, že aj viac vecí robia.

marinecka95
15. mar 2025

@bambulka711 samozrjeme, chápem, je to Tvoje rozhodnutie 🙂
Budem na teba myslieť ☺️

adka3321
15. mar 2025

@bambulka711 to su super spravy, len tak dalej, nech drobcek pekne rastie ☺️☺️☺️

michicka
15. mar 2025

@marinecka95 áno túto stránku som uz prečítala, ja len že či náhodou o tom nevieš. A u teba sa ako vyvíja graf?

majulka098
15. mar 2025

@marinecka95 takže nakúpené a graf ako? ... Ja som chcela už dnes merať, ale malá mi prekazila plány a o 5tej ráno som k nej vstávala, tak som sa na to vykašľala 🫣

@michicka a ty ako po ovu?

@bambulka711 krásna "fotečka", tak nech je hlavne zdravé 😊

marinecka95
15. mar 2025

@michicka
@majulka098
No baby 😂 môj graf 💁‍♀️ zabudla som zapnúť budík - vstala som o hodinu neskôr - teplota nič moc 😂 36,51 … čiže ovu asi nem

michicka
15. mar 2025

@majulka098 ja uz viem čo ma čaká o pár dni….
Aktuálne čakám na výsledky cytologie a musím nejako dostať muža na spermiogram :(

michicka
15. mar 2025

@marinecka95 a ktorý si deň cyklu? Zvyknes mávať aj bez ovulácie či?

marinecka95
15. mar 2025

@michicka dnes som 16DC, cykly bez ovulácie nemávam … býva neskôr, cca 18-19DC. Uvidíme ako sa situácia vyvinie ďalšie dni 😂

slnieckope
16. mar 2025

Pokračujem v nejasnosti. Pred 3 dňami som začala robiť ovulačne testy. 11dc bola čiarka nasilnejšia a však nie pozit. A vtedy čiarka pekne slabne 😂včera bolo najviac hlienu ako 🥚🫣

marinecka95
16. mar 2025

Tak 36,58 v inych grafoch začínam poovulačné teploty - tak snáď už prebehla a zajtra bude teplota vyššia 😂

liva92
16. mar 2025

tak tento mesiac asi nič z toho 😕 dnes sa mi podarilo zaspať, merala som o 2 hodiny neskôr ako zvyčajne

slnieckope
16. mar 2025

@liva92 🙈ešte sa môže všetko možné stať a môže byť fakt že dlhy cyklus. Ja som mala ovulaciu na 93 deň 🙈ale tak mám PCOS vtedy sme sa sťahovali atď nebol čas riešiť ako spustiť ms. Potom som šla na vyvolávačku 96dc a dnes ma tento dlhy cyklus 2 roky 🙈

liva92
16. mar 2025

@slnieckope wau tak to je krásne 🥰 uvidíme, ďakujem za povzbudenie

ersp
16. mar 2025

Ahojte, kedze u nas tento mesiac sme KET museli zrusit, tak prekvapivo asi bude aj prirodzeny pokus 🙂

mirus11
16. mar 2025

@bambulka711 tak partner sa nakoniec stiahol do uzadia od výchovy bábätka,alebo má záujem ho s tebou vychovávať?Ja mám pred tebou veľký rešpekt,j by som veru to takto sama ako ty nedala.Fakt klobúk dolu,ozaj a čo povedali tvoji rodičia,keď i im oznámila tehotenstvo a že budeš s miminkom sama?

bambulka711
16. mar 2025

@mirus11 zatiaľ sa stretávame tak raz za týždeň, zaujíma sa, hladká bruško... Ale ešte sme sa nebavili o tom, čo bude. Teraz po prvom ultrazvuku, keď videl videá, ako sa malý hýbe, tak to s ním pohlo dosť, že už je to vážne, že to už je hotový človek. A 28.4. idem na druhý morfologický do Martina a spýtala som sa ho, či ma odvezie (strašne ma to naposledy unavilo 5 hodín šoférovať plus lekár). Zatiaľ sa nebráni. A ak pôjde dnu, tak začnem veriť, že neskôr aj pomôže a bude sa podieľať... Určite spolu nebudeme bývať a nebude "otec na plný úväzok", ale aj sem tam pokočíkovať by bola veľká pomoc.
A celá rodina super, tešia sa na vnúča, pravnúča, synovca. U nás sa takého veci nejako našťastie neriešia 🥰

majulka098
16. mar 2025

@marinecka95 uvidíme zajtra 🙂🤞
@michicka kvôli teplote myslíš ? Veď stúpnuť môže stále ešte 🙂

marinecka95
17. mar 2025

@majulka098 vyzerá, že už predsa bola 😂

michicka
17. mar 2025

@majulka098 no pochybujem nebudem si robiť falošne nádeje dnes 36,65 dúfam len že nepríde dnes zajtra aby sa mi neskracovala lutealna 😀 mne sa podarilo muža presvedčiť na spermiogram tak dnes volám za termín snáď nebudeme dlho čakať 😇
Ta moja hodnota amh bola pred 3 rokmi keď som otehotnela prirodzene 3,87 a dnes je 1,4 pozerali sme to s doktorkou

michicka
17. mar 2025

@marinecka95 no myslím že toto je uz taká poovulacna hodnota u mňa vždy 😀 aj ste sa v tomto čase posnazili ? 😇

mirus11
17. mar 2025

@bambulka711 tak sa veľmi teším s tebou,že aj u vás v rodine sa veľmi tešia,veď ten malinký človiečik je tvoj vysnívaný zázrak,a či už ocino drobčeka s bude podieľať na výchove,alebo nie na Tom sa nič nezmení.Ty si hlavne užívaj ja,sú možnú chvílocku tehotenstva a potom aj babetko ,keď sa narodí,lebo z vlastnej skúsenosti viem,že ti to ubehne velmi rychlo

bluka2
17. mar 2025

@michicka Rozmyslala som nad tym tvojim AMH, lebo to je cudne taky rychly pokles a este v takom veku. Nechces si ten test nechat spravit este v inom laboratoriu? Alebo vies na to najst nejake vysvetlenie: autoimunitne ochorenie, PCOS ktore sa stabilizovalo, problem so stitnou zlazou alebo nieco? Dr. co povedala k takemu poklesu? Kazdopadne s tym tvojim AMH sa da otehotniet a nic to nevypoveda o kvalite vajicok. Len, ze mozno to snazenie neodkladat

bluka2
17. mar 2025

@ersp prosim ta, čo je toto za app, ktorá vyhodnotí ovulácne testy?

bluka2
17. mar 2025

@klarabohun77 ja si myslím, že príde v ďalších 3 dňoch najneskôr 🙂 trochu komplikovane u nás počas pracovného týždňa, ale motivácia je veľká

ersp
17. mar 2025

@bluka2 appka sa vola Premom, nafotis test a porovna ti ciarky 🙂

bambulka711
17. mar 2025

@mirus11 ďakujem pekne a ako píšeš, drobec bude ľúbený bez ohľadu na otcove rozhodnutie, aj keď si myslím, že sa nezvládne odpojiť. Už teraz sám je iniciatívny, aby sme sa stretli, že ma vyzdvihne z práce a pod. Budúci piatok idem na poradňu, tak už sa teraz neviem dočkať. A to už by sme mali mať aj výsledky genetiky, ale ja verím, že je úplne zdravučký, že smolu sme si už vybrali ❤

michicka
17. mar 2025

@bluka2 vieš čo ešte počkáme na spermiogram, a podľa toho sa odrazím ale tiež mi napadlo si dať otestovať to amh aj niekde inde. Keď aj ako samoplatca… no počkám, lebo ak by mal muž zlý výsledok máme ísť na konzultáciu do centra no dúfam že ho bude mať dobrý 😇 🙏🏻

majulka098
17. mar 2025

@marinecka95 tak predsa, ja mám do ovu ešte týždeň a možno nejaké dni k tomu😅 ... Opäť každý po ovu, iba ja tesne po ms 😅

@michicka jasné, určite nie je fajn sa na čosi upínať ..a k tomu amh, tiež by som skúsila ešte raz dať urobiť ... Ale ako toto číslo je v poriadku, na otehotnenie bohate stačí .. ja som tiež mala lf minulý cyklus kratšiu, 13 dní, mávam 15, niekedy 14

bluka2
17. mar 2025

@michicka držím palce!