Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 samozrjeme, chápem, je to Tvoje rozhodnutie 🙂
Budem na teba myslieť ☺️
@bambulka711 to su super spravy, len tak dalej, nech drobcek pekne rastie ☺️☺️☺️
@marinecka95 áno túto stránku som uz prečítala, ja len že či náhodou o tom nevieš. A u teba sa ako vyvíja graf?
@marinecka95 takže nakúpené a graf ako? ... Ja som chcela už dnes merať, ale malá mi prekazila plány a o 5tej ráno som k nej vstávala, tak som sa na to vykašľala 🫣
@michicka a ty ako po ovu?
@bambulka711 krásna "fotečka", tak nech je hlavne zdravé 😊
@michicka
@majulka098
No baby 😂 môj graf 💁♀️ zabudla som zapnúť budík - vstala som o hodinu neskôr - teplota nič moc 😂 36,51 … čiže ovu asi nem
@majulka098 ja uz viem čo ma čaká o pár dni….
Aktuálne čakám na výsledky cytologie a musím nejako dostať muža na spermiogram :(
@marinecka95 a ktorý si deň cyklu? Zvyknes mávať aj bez ovulácie či?
@michicka dnes som 16DC, cykly bez ovulácie nemávam … býva neskôr, cca 18-19DC. Uvidíme ako sa situácia vyvinie ďalšie dni 😂
@liva92 🙈ešte sa môže všetko možné stať a môže byť fakt že dlhy cyklus. Ja som mala ovulaciu na 93 deň 🙈ale tak mám PCOS vtedy sme sa sťahovali atď nebol čas riešiť ako spustiť ms. Potom som šla na vyvolávačku 96dc a dnes ma tento dlhy cyklus 2 roky 🙈
@slnieckope wau tak to je krásne 🥰 uvidíme, ďakujem za povzbudenie
@bambulka711 tak partner sa nakoniec stiahol do uzadia od výchovy bábätka,alebo má záujem ho s tebou vychovávať?Ja mám pred tebou veľký rešpekt,j by som veru to takto sama ako ty nedala.Fakt klobúk dolu,ozaj a čo povedali tvoji rodičia,keď i im oznámila tehotenstvo a že budeš s miminkom sama?
@mirus11 zatiaľ sa stretávame tak raz za týždeň, zaujíma sa, hladká bruško... Ale ešte sme sa nebavili o tom, čo bude. Teraz po prvom ultrazvuku, keď videl videá, ako sa malý hýbe, tak to s ním pohlo dosť, že už je to vážne, že to už je hotový človek. A 28.4. idem na druhý morfologický do Martina a spýtala som sa ho, či ma odvezie (strašne ma to naposledy unavilo 5 hodín šoférovať plus lekár). Zatiaľ sa nebráni. A ak pôjde dnu, tak začnem veriť, že neskôr aj pomôže a bude sa podieľať... Určite spolu nebudeme bývať a nebude "otec na plný úväzok", ale aj sem tam pokočíkovať by bola veľká pomoc.
A celá rodina super, tešia sa na vnúča, pravnúča, synovca. U nás sa takého veci nejako našťastie neriešia 🥰
@marinecka95 uvidíme zajtra 🙂🤞
@michicka kvôli teplote myslíš ? Veď stúpnuť môže stále ešte 🙂
@majulka098 vyzerá, že už predsa bola 😂
@majulka098 no pochybujem nebudem si robiť falošne nádeje dnes 36,65 dúfam len že nepríde dnes zajtra aby sa mi neskracovala lutealna 😀 mne sa podarilo muža presvedčiť na spermiogram tak dnes volám za termín snáď nebudeme dlho čakať 😇
Ta moja hodnota amh bola pred 3 rokmi keď som otehotnela prirodzene 3,87 a dnes je 1,4 pozerali sme to s doktorkou
@marinecka95 no myslím že toto je uz taká poovulacna hodnota u mňa vždy 😀 aj ste sa v tomto čase posnazili ? 😇
@bambulka711 tak sa veľmi teším s tebou,že aj u vás v rodine sa veľmi tešia,veď ten malinký človiečik je tvoj vysnívaný zázrak,a či už ocino drobčeka s bude podieľať na výchove,alebo nie na Tom sa nič nezmení.Ty si hlavne užívaj ja,sú možnú chvílocku tehotenstva a potom aj babetko ,keď sa narodí,lebo z vlastnej skúsenosti viem,že ti to ubehne velmi rychlo
@michicka Rozmyslala som nad tym tvojim AMH, lebo to je cudne taky rychly pokles a este v takom veku. Nechces si ten test nechat spravit este v inom laboratoriu? Alebo vies na to najst nejake vysvetlenie: autoimunitne ochorenie, PCOS ktore sa stabilizovalo, problem so stitnou zlazou alebo nieco? Dr. co povedala k takemu poklesu? Kazdopadne s tym tvojim AMH sa da otehotniet a nic to nevypoveda o kvalite vajicok. Len, ze mozno to snazenie neodkladat
@klarabohun77 ja si myslím, že príde v ďalších 3 dňoch najneskôr 🙂 trochu komplikovane u nás počas pracovného týždňa, ale motivácia je veľká
@mirus11 ďakujem pekne a ako píšeš, drobec bude ľúbený bez ohľadu na otcove rozhodnutie, aj keď si myslím, že sa nezvládne odpojiť. Už teraz sám je iniciatívny, aby sme sa stretli, že ma vyzdvihne z práce a pod. Budúci piatok idem na poradňu, tak už sa teraz neviem dočkať. A to už by sme mali mať aj výsledky genetiky, ale ja verím, že je úplne zdravučký, že smolu sme si už vybrali ❤
@marinecka95 tak predsa, ja mám do ovu ešte týždeň a možno nejaké dni k tomu😅 ... Opäť každý po ovu, iba ja tesne po ms 😅
@michicka jasné, určite nie je fajn sa na čosi upínať ..a k tomu amh, tiež by som skúsila ešte raz dať urobiť ... Ale ako toto číslo je v poriadku, na otehotnenie bohate stačí .. ja som tiež mala lf minulý cyklus kratšiu, 13 dní, mávam 15, niekedy 14

@klarabohun77 ďakujem 😊 myslím, že sú porovnateľné. Trisomy sa tuším robia na Slovensku a nifty celosvetovo porovnávajú. A zdalo sa mi, že aj viac vecí robia.