Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 @majulka098 ja tesne pred ms bože ako to rýchlo uteká 🤣 ja premyslam, že uz meriam 3 cyklus.. nemôže aj to sledovanie sa odďaľovať našu cestu k cieľu? Či myslite že je to blbosť? 🤣
@michicka noooo 😂 počas tých rokov snaženia som už naozaj vyskúšala všeličo … či som myslela na to alebo nemyslela - výsledok bol rovnaký 😂
Ja osobne sa nejako prehnane nepozorujem, ráno zapíšem teplotu a tým to pre mňa končí. Žiaden stres 🙂
@michicka tiež to mám ako @marinecka95 ... Z merania stres nemám, mňa to práve naopak, baví zisťovať ako som na tom 😅
@majulka098 taktiež - ženské telo mňa osobne fascinuje 😂
@michicka
@marinecka95 @majulka098 aj som myslela že toto napíšete 🤣 ja vždy keď zazvoní budík a strčim teplomer do úst cítim také rozbusenie srdca a pocit ako keď sa naplaším, ako tiež to nemám za vedu v čase ovulácie ma najviac fascinuje ten priebeh “symptómov” tela ako každý cyklus to ide rovnako celý priebeh napríklad to že v čase po ms som totálne energicka produktívna potom pred ovuláciou úplne uz viem že za koľko dni bude podľa hlienov ovulacia …vždy sa mi to potvrdi aj teplotami… a stres začínam mat vždy tak 12dpo 😁 a najviac ma aktuálne sere že všetky kamošky okolo mňa ešte až tak neplánovali a uz sú tehotné a čakajú druhé, tretie a ja som chcela uz od minulej jari a nic ale viem môžem byt šťastná že máme prvé… a koľko ľudí sa nedočkali ešte vôbec aj to viem ..no tajne som dúfala že to bude rýchlejšie plánovať druhé 😁🙈 a tlak mám 100000 keď vidím kocikat alkoholicky ktoré ešte fajčia do kočíka..
@michicka úplne chápem tieto tvoje pocity, tiež som si podobnými prechádzala a sama sebe kládla otázky - prečo ona áno a ja nie? … toto je už ale naozaj dávno za mnou. Teraz sa držím hesla: dopraj a bude dopriate 🙂
Mne dnes teplota potvrdila ovu tak uvidíme či mi dopriate bolo a či nie 😂
prosím vás s ktorou appkou máte lepšie skúsenosti? Premom alebo Fertility? inak mi zaznačilo ovu v oboch
@slnieckope u mna ked je hlien husty, uz ovu prebehla. Nemas to rovnako?
@bluka2 🙈 no kedysi som to tak mala teraz mám ovulacia pravdepodobne 2 cyklus po anovulačných 🙈 rátam že by 14/15 dc mohla byť podľa grafu uvidím čo teplota. A hlien tak vyzerá že bola 😃aj bolesti
@michicka ja väčšinou dám teploner a čakám na druhý budík, ktorý mám o 5 min, niekedy aj zaspím medzi tým 🤣 . Ja až keď pozerám, tak som zvedavá, čo na mňa vybafne 😅 .. tak my máme túto malú 14mesačnú, ktorá je za troch 🤣 a sme sa dohodli s mužom, že dáme tomu šancu do konca roka a potom už s tým končím a malá bude jedináčik 🙂 .. vzhľadom na vek ja už potom veľmi nechcem
@marinecka95 tiež to mám tak, že doprajem, aj kamarátom, ktorý sa snažia už 3 roky a nič (sme ich aj predbehli s malou) ... Momentálne ale v okolí mám jedine tehotnú budúcu švagrinú (snúbenica brata), ktorá je už aj po termíne pôrodu 🤣 a švagrinú (manželovho brata manželka), ktorá má termín v máji .. druhého brata manželka porodila 23.12. 😅 takže u nás je to husté celkom v rodine 🤣 ale inak okolie neregistrujem 🤣
@liva92 mne sa stalo, že premom vyznačil deň po ako u FF, a 1 deň hore dole je už jedno ... Inak sa zhodujú .. ale mne vyhovuje FF, premom používam hlavne kvôli ovu testom na vyhodnotenie (ten vyznačí ovu stále deň po pozitívnom teste, u FF vyznačí aj v deň pozitívneho testu)
@bluka2 no to vyzera super nádejne…a ty mavas take vyssie teploty pred ovuláciou? A kde merias teplotu?
@slnieckope az dalsie dni asi zistis podla teplôt. Je to alchýmia velka😃
@majulka098 mne zase opačne Premom o dva dni skôr, vieš mi prosím poradiť, ak už znázorni čiaru tak to znamená že už ovu prebehla?
@klarabohun77 hej, posledne 3 cykly (odvtedy meriam) mam take teploty, ktore este potom stupnu po ovulacii. Pred 6timi rokmi boli nizsie. Uz si sa s tym stretla? Skusila som pogooglit, ale nasla som iba take vysvetlenia ako zapal v tele a ja sa pritom citim dobre, aj krv mam dobre vysledky. Meriam dole
PS: neviem, ci to moze byt aj vonkajsou teplotou? My mame 41 stupnov. Celkovo mam dojem, ze moja teplota sa trochu odvija aj od toho, ci mam v noci zapnutu klimu. Poslednu noc som nemala a teplota vyskocila. Pritom podla hlienu, ov. testu a mojho pocitu neprebehla este
@liva92 je to pravdepodobné, neviem ako vyzerá graf ... Ale stále sa to môže meniť, keď pribudnú ďalšie teploty
@majulka098 už som ho sem pridávala 🙂 v premom mi ukázalo ovuláciu 24DC tak teraz neviem či sa podarilo trafiť 😔
@liva92 ja som ho nevedela nájsť spätne 😅 trafiť ste sa trafili ... A myslím si, že keby dáš hlien na 24dc, tak aj tam by vyznačilo asi ovu .. proste apka pracuje na základe dodaných údajov 🙂 ale chápem, prečo premom hodilo na 24dc ovu, kvôli teplotám, aby sedelo pravidlo 6 pred a 3 po 🙂
@majulka098 áno ako hovoríš keď som dala hlien na 24DC vyznačilo tam...tak dúfajme že sme sa trafili, aj keď deň pred ovu styk nebol, až nasledný deň neskoro večer 🤦🏽♀️
@liva92 spermie niečo vydržia a počkajú 🙂
@majulka098
@michicka no dievčatá 😁 už som vo výšinách, ovu potvrdená 15.3 😅 oficiálne spúšťam odpočítavanie do MS 🙋♀️
@marinecka95 ja by som povedala že ovulacia mohla byt aj 17dc ty čo myslíš? 🙂 a ešte berieš lieky či uz je všetko ok? 🙂
@marinecka95 @majulka098 u nás prvá noc v detskej izbe čiže 2x som behala za malou asi som skončila s meraním BT 😳😏🤣 možno sa to o pár dni zlepší… no uz viem že dnes/zajtra pride MS včera mi uz klesla teplota.
@marinecka95 možno nebude ms, či nebolo snaženie?
@michicka moja spí / zaspáva vo svojej už vyše mesiaca 😅 tiež k nej behám v noci 😅 len moja má 14m iba, tá spustí rev, nedôjde za nami po tme 😅 a keďže má v noci mlieko stále raz, tak potom ju väčšinou beriem k nám, lebo nezaspí hneď niekedy žiaľ 🫣 a mne sa čakať nechce 😅 .. a stále mám strach, či nehodí šípku z postele, ponad zábranu 🫣 má tam matrac dole, na ktorý zlieza, ale aj tak
@klarabohun77 tak že takto 🙈či že nič tie teploty sú hrozne tento mesiac. Tak isto ako po ms boli dosť vysoké teraz dosť veľké zmeny a často…
@majulka098 ja to už nenazývam snažením 😃✌🏻 ale samozrejme v posteli sme aktívny stále ☺️😂
@michicka a to je už jedno - deň hore, dole 😅

@majulka098
@michicka
No i už len odpočítavať DPO 😂