Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja som začala včera nový cyklus
@majulka098 no ale tento graf vyzera velmi pekne
@bluka2 držím prsty počas novej šanci 🤞🙂
@veronikadubiel pred 2rokmi bol krajší víťazný 😅 včera negatívny test, už by som testovala jedine, ak by teplota stúpla, čo sa nestane 🫣
@majulka098 este nehovor hop... kludne moze zajtra este ist hore. Kedy pred ms ti klesa ? Aky test si robila ?
@klarabohun77 je super aj za tie symptómy s hlienom, vidíš presne čas merania atd… ale musíš si sama všetko vyznačiť vzostup, vrchol hlienu aj líniu. Mne sa páči viac ako fertility. A prvý mesiac je zdarma potom platíš mesačne cez 1e neviem presne koľko to vychádza 😃
@veronikadubiel ako teraz fakt neviem kedy mi klesá, keďže som tretí cyklus po vysadení HAK, ale ale mne neklesá po čiaru pred ms, no klesne tak asi od 12-13dpo ... Ale už ma pobolieva podbruško, takže ani LF nebude dlhá asi 🫣 minulý cyklus až 14dpo klesla a aj v ten deň prišla ms, predtým klesla na 16dpo a v ten deň ms, vidno to aj na grafe spojenom
@veronikadubiel a robila som včera slniečko, nebol tam ani náznak, nič 🙂
@majulka098 je to taaam 😍😍😍😍 ja som si to myslea 🥰
@majulka098 cozeee😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
@majulka098 za mna bol ten graf ukazkovy presne ako ma byt 😍 ja som mala takyto pri 3otehotneniach 😍
@majulka098 waaaaaaaaaaaaaau 💕✌️
@marinecka95
@klarabohun77
@veronikadubiel
Ešte to beriem s rezervou, som stále pred ms, deň-dva 🫣 ... A čo sa týka môjho predošlého víťazného grafu , tak bol krajší 😅
@majulka098 a ked je takto ze pokles na 9.den, neznamena to, ze ovulacia bola trosku neskor?
@klarabohun77 prečo by mala byť neskôr? ... Ale určite nebola, hlien, bolesti, ovu test bolo všetko na 13dc
@majulka098 Ano pozerala som ten graf ja som len kvoli tomu uhniezdeniu rozmyslala, som myslela ze byva skor
@majulka098 gratulujeeeem🍀🍀
@klarabohun77 tak ja viem, že medzi 5 až 10dpo, niekde uvádzajú aj 12dpo ... Pri dcérke viem, že to bolo na 8dpo 😅
@kristinkaris ďakujem 😊 ale ešte uvidím, či bude silnieť čiarka 🫣
@majulka098 aha takto ja som myslela ze na 6.den tak to som asi mala zle info
@klarabohun77 je to individualne ale aj ja mam skusenosti ze uhniezdovanie bolo az 9-11den cca myslim si to podla tej teploty ze skocila dole a potom uz sa drzala len hore a uz aj test bol pozit
@klarabohun77 tak ako píše @veronikadubiel , u každej je to individuálne, tak ako má každá v iný deň ovu, alebo inak dlhú LF, tak je to aj s uhniezdením 🙂 inak by každej na 8-9dpo vyšiel pravdivý test, buď pozitívny, alebo negatívny 🙂
@majulka098 moja u vás sa podľa mňa potvrdilo aj to že stačí aj obdeň, ide o kvalitu nie o to maratonovat kazdy den, a ako si nervila že uz muž nechcel😃😃 gratulujem potichúčky a držím palčeky 🫶🏻❤️
@michicka ďakujem, uvidíme zajtra a ďalšie dni, či bude o čosi silnejší test 🙂 tak to nebolo ani obdeň 🤣 posledný bol v piatok a ovu bola v pondelok, kedy bol ďalší sex 🤣 ... Predtým sa dcérka podarila, kedy to fakt prakticky každý deň, aj 2x dokonca za deň a jeden deň pred ovu bola pauza 🤣... A mne šlo skôr o to, že ja mala chuť aj častejšie a prd z toho 🤣 (chlap unavený teraz z práce dosť) ... Kamoške sa teraz práve podarilo, že aj si myslela, že po ovu je tak týždeň, bol sex 1 za 3 -4 týždne a je tehotná 🤣🤣🤣 ale úplne prekvapená, lebo fakt si to teraz asi vôbec neodsledovala, ale chceli už bábo, len ona teraz 5-6mesiacov marodila 🤣 a 3 dni pred nástupom do práce zistila, že je tehotná 🤣 je asi týždeň predomnou 🤣
@michicka aj my sme sa teraz snazili obden a vyslo to
Ja to tu uz asi na nejaký čas pauznem, teším sa s vami všetkými ale zároveň sa netešim za seba 3cykly pauza od snaženia všetko sa posunie boh vie kedy sa podarí a posunieme no idem vypnúť hľadať iné myšlienky a vám držím palce všetkým 😎 kto tu vlastne zostal kto sa snaží ? 🤪 však majulka marinecka tehotné 😆
Baby, všetkým Vám držím palce ✌️
Mňa zajtra čaká sono, snáď ma čakajú krásne správy 😉
@majulka098 Ráno o očakávam krásne testy 😊❤️
@michicka ja mam teraz tiez pauzu od snaženia kedze idem na to Hyfosy a hycosy…a po nom mame dalsiu pauzu lebo sa to tak má…no a potom niekedy jun asi zase IVF alebo prirodzene..
@marinecka95 som zvedava, drzim palce🍀

@michicka ako stáva sa, ale je to tak malé percento, že až nulové 😅