Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@michicka budem držať palce, hlavne s kľudnou hlavou 🤞🙂 u mňa ešte nič nie je isté, stále môže prísť ms 😅 .. a ešte tu je @bluka2 .. každej jednej držím prsty 🤞
@marinecka95 ja od teba čakám krásne správy 😊 ... Dnes som dokupovala testy, tak zajtra určite skúsim 😅
@majulka098 Ďakujem a veľmi blahoželám!! 😍
@bluka2 ďakujem, ale ešte to je také neisté 🫣🙂
@majulka098 halooo testik ???? Cakameee.... @marinecka95 o ktorej sono ?
@majulka098 ale tmavne ;) to je dobre 🙂
@veronikadubiel uvidíme zajtra, chlap kúpil slniečko, ale nie jedno balenie, ale rovno 3 🤣🤣🤣
@majulka098 odpadnem 😂😂😂😂
Dievčatá, u nás je po radosti 😔
Opäť sa mi zrútil svet 😩
Na sone nebolo nič vidieť, odobrali mi opäť hcg a to klesá 😑
Začínam už aj špiniť, takže záver je jasný 😭
@majulka098 to slniečko si neskúšala ? 😊
@marinecka95 😔😔😔 to mi je luto
@marinecka95 to neni normalne toto, moc ma to mrzi..robili ti teraz niekedy hysteroskopiu?
@marinecka95 ach jej, ako vážne? To ti hneď aj liečba bola nasadená a nič? 🥺 Je mi to strašne ľúto 😭 drž sa a posielam objatie ❤️ ...
Mala som odložený moč ranný, tak som skúsila, aby chlap videl, ale ako vravím, uvidím zajtra či silnie dostatočne, tiez to ešte beriem tak, že buď alebo ... zajtra mám termín ms na 90%, možno pozajtra
@majulka098
@klarabohun77
@veronikadubiel
No u nás je veľký problém tehotenstvo udržať … už boli pokusy s liečbou i bez liečby - vždy záver rovnaký skôr alebo neskôr 😩
Tentokrát som liečbu mala nastavenú, no nasadenú asi neskoro …
Normálne uvažujeme nechať prirodzené pokúšanie tak a riešiť to už len čisto IVF aby bolo všetko podychtené a hlavne včas …
Mám za sebou všetky možné vyšetrenia, nasadenú hematologickú, imunologickú liečbu a zatiaľ bez efektu 😏
Genetika v poriadku, hysteroskopia dopadla na jednotku, … už naozaj neviem kde by mohol byť problém .. objednávame sa na konzultáciu do CAR a snáď to po toľkých stratách, niekoľkých IUI, 5x KET vyjde 🙏
@majulka098 tebe moc moc moc držím palce ✌️❤️ teším sa na zajtrajší testík - zatiaľ krásne tmavne
@marinecka95 veľmi držím prsty, snáď sa to podchytí už a udrží 🤞🤞🤞
A ďakujem 🙂 určite zajtra pridám, keď bude čas pri malej 😅 sama som zvedavá aj keď akom premýšľam, ak by to vážne vyšlo, či neurobiť nejaké genetické testy navyše
@marinecka95 posielam Ti aj ja veľa síl a mrzí ma to 😢🙁 ..ak sa smiem opýtať to ivf ste ešte nikdy neskúšali? A koľko rokov to riešite ?
Nechápem čo u vás môže toto spôsobovať… keď hovoríš že aj imunologicke aj genetické okej….
@michicka IVF už máme za sebou - vložili mi 5x embryo super kvality - vždy sa chytí, no neudrží …
Genetiku páru máme v poriadku.
Reproimunologia - tam mám nasadenú liečbu na zvýšené NK bunky v krvi aj v maternici, nedostatok vitamínu D a enzýmu na jeho štiepenie
Hematologia - deficit FVII, syndróm lepivých doštičiek, mutáciu nejakého génu … na toto všetko mám nasadenú liečbu - žiaľ bábätko sa dlhšie ako do max 10 týždňa neudrží 😔
@marinecka95 takyto podobny pribeh poznam.... mam kamosku ktorej sa toto dialo. Jej nasadil imunolog nejake drahe injekcie... tiez mala rozne liecby. Velmi vela potratov jedno mimomaternicove s tym ze jej odobrali vajecnik. A 2mesiace na to otehotnela uspesne a maly ma 4mesiac ❤️ verim ze ta to trosku povzbudi
@veronikadubiel ja už mám za sebou liečbu injekciami, infúziami, ktoré ma vyšli pri jednom vklade IVF aj 500€, zháňala som ich cez lekárne ťažko, na objednávky dopredu a veru zatiaľ bez výsledku 😑 chodila som na ne pred vkladom, podľa určitej schémy, tiekli mi niekoľko hodín …
Ja sa naozaj nevzdávam, som odhodlaná bojovať ďalej 🙏
@marinecka95 chapem, este by som skusila tu liecbu plazmou parkrat..pozitivne je na tom naozaj to, ze otehotnies a ako som citala mas aj dobru kvalitu embryjok…
@majulka098 no ako ?
@majulka098 super len tak dalej 😍
@majulka098 tak ta riadne silnie😌✊🏼
@veronikadubiel
@klarabohun77
Ďakujem žienky 😊 snáď to bude takto pokračovať 🤞
@majulka098 ucrite 🤞
@marinecka95 ach jaj tak v podstate majú diagnózy ale nevedia to nejako riešiť? Podchytiť? A v zahraničí ste niečo nezisťovali? Či tam niesu na to profici? Ktorí by to vedeli možno efektívnejšie liečiť… ja som bola včera na masáž banky
,akupunktúra stavce posunuté až sa fyzio naplašila….ako veľmi. No čuduj sa svetu keď malú musím chodiť uspavat do jej malej postele :D a spomínala mi že jej kamoska 12 rokov im nikto nevedel pomôcť chodili do caru skúsili nemožné, až išla nejakému bylinkarovi pri NZ a že jej odporučil nejaku kyslíkovú vodu piť taká špeciálna fľaša v ktorej sa ti obyčajná premení na nejaké antioxidanty a kade čo že 3 mesiace to pila a otehotnela donosila….ja nechápem
Baby, ja mam dnes za sebou HSG. Vsetko priechodne, ale vajecniky nejake tensie. Doktor zhodnotil, ze otehotniet prirodzene je mozne, ale kvoli veku (38, skoro 39) mi odporuca IVF
@bluka2 dúfam v to, tiež nemám nepatrím k najmladším už 😅 preto ma trošku aj láka, dať si urobiť genetiku 🫣

@klarabohun77 ďakujem 🙏