Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ďakujem už sa presmeruvávam do skupiny 😎
@domka104 zatiaľ s vyhodnotením grafu súhlasím, no teplota by mala ísť hore, nie dole, vracia sa ti na predovulačnú a to nie je dobre, ešte z toho môže byť aj anovulák....prsia po ovulke zvyknú bolieť, to je ok....hlien si nesleduješ? ovulačné testy nerobíš? meranie teploty je fajn a treba merať aspoň 3 cykly aby si poznala svoje teploty pred a po ovu a aby si vedela, či ovula ozaj prebieha. Zatiaľ je ten graf nejednoznačný,, je možné, že ovu možno len bude,tak meraj ďalej, neboj, určite ti to pomôže 🙂
Ahojte 🙂 zase mam otázku pre skusene. Moze bazálnu teplotu v posve ovplyvniť aj ked ju meram pod paperovym paplonom? Ci sa mam pred meranim odokryt? A ešte jedna vec. Citala som ze spermie nemajú radi prehrievanie, moze im aj vysoká teplota pod paplonom vadiť?? Ale uz ked su v zene tým myslím, manžel ten spava pod tenkým 🙂
A moze vadiť aj prwrusovany spánok?? Dneska ma dcéra zase zobudila o štvrtej do pol piatej som boala hore a potom som sa budila kazdu hodinu..
@rybkaa mohla by som tiez poprosit hodit do sukromky? 🙂 dakujeeeem krasne
@tisicka123 nieeee určite im perina nevadí 😀 a merať môžeš aj pod paplónom kľudne. Ale prerušovaný spánok môže spôsobiť výkyvy
@petuliacik jasné 🙂
caute dievcence....ako ste utíchli 🙂 obcas som vas citala. dufam, ze sa drzite a ze sa vam dari....ja mam konecne vsetky vysledky OK, takze zakaz neplodit je zruseny 🙂
@rybkaa no dufal teda ze aspoň tie ovulacne testy ukazu ten správny den 🙂
Ahojte baby, pridávam sa ku Vám. Posledný cyklus si každý deň poctivo meriam BT, aby som zistila, ako to so mnou vlastne je. Kedže fungujem vlastne len vďaka Dufastonu, s ktorým som začala pred 3 rokmi, s dávkou 6 tbl denne od 15DC. A tak by som chcela vedieť, či je môj graf normálny, resp. nádejný 🙂
@alisael ahoj, neotravuješ 🙂 ako napísala @bosoriak, tak graf vyzerá normálne, aj ke´d ti trochu teploty kolíšu, ale ešte je ťažko súdiť, či je aj nádejný. Kým sa teplota drží hore, tak áno, ale ona môže klesnúť až posledný deň pred ms, takže ukáže sa až potom. Držím palce, aby ostala hore 🙂 A prečo berieš 3 roky duphaston? Nie je to dlho?
@rybkaa na hormonalnych testoch mi totizto dr zistila velmi nizku hladinu progesteronu.. pocas lutealnej fazy cca 2 (ma byt 20-80).. ktora mi po roku liecby stupla z 1,5 na 2. Bez neho mam cyklus uplne rozhadzany.. a ani neviem, ci ho mam brat dalej kontinualne, keby sa nahodou zadarilo, ci po tych 10dnoch normalne prestat..

@tisicka123 @paskolinka @rybkaa....baby prosim Vas, co hovorite na moj graf teraz? Podla neho prebehla ovulka az 24DC, co sa mi tak trosku nezda. Myslela som, ze meranie teploty mi pomoze a nie uplne zmatie 😀 😠 Od 20DC ma bolia prsia a citila som jemne bolesti v podbrusku (podotykam prsia ma nikdy predtym neboleli). Prvy cyklus beriem gynex, moze to byt teda podla Vas tym? Aj teraz citim podbrusko. Waaaa, som z toho uz uplny blazon 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/57405a dakujem Vam