Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patkajj bude urcite. Nastav sa pozitivne 😊😉 graf je super a ten test do toho grafu zapada
@veronikadubiel stale som 🍀 😍🥰
@zuzik5891 vies čo , no viem že na 9 dpo by tam bolo nič 😂 pri malej ani nestíham nejak vnímať ako ten čas letí a ešte k tomu je víkend ten vždy preletí, že ani neviem 😂😅 takže toto už dam …
@patkajj takže vydržíš do pondelka a hneď na to že už si testovala😂😂😂😂😂...ja by som to tiež nevydržala...a verím že tá jemná čiarka na tom pepine je dobré znamenie...ja som pepinami nerada testovala lebo skoro každý čo som kúpila bol nejak poškodený a práve v mieste kde sa mala ukázať čiarka...ale teda keď som nebola tehotná a nepremočila som ten test tak bol úplne čistý bez akéhokoľvek ducha...teším sa na ráno ❤️🙏🍀...držím všetkých dvadsať 🍀
@patkajj zajtra bude test pozitivny urcite 😊 je tam malicky duch ano 🙂 mne sa este nestalo aby pepino ukazali ducha a nebola som tehotna. To iste pisu o mamatestoch mne ani tie nikdu falosne neukazali... drzim palce 😊😉
@zuzik5891
@veronikadubiel
@bluka2
@kristinkaris
@veronikadubiel
Nič baby snehobielo 😊 teplota síce hore drží, ale nič z toho tentokrát 🫣 😂 asi si mám užiť leto bez bruška 😂 po minulom roku, keď som už ledva fučala 🫣
@patkajj vidim zle je tam nieco ze ?
@veronikadubiel na živo vôbec nič 😂 na fotke áno… teda no … keď žmurim tak tam niečo vidím 😂😂😂😂😂😂 ale na to by som musela byt veľký ghost hunter
@patkajj vidim zle je tam nieco ze ?
@zanzilady
@zuzik5891
@veronikadubiel
Graf dnes vyletel do oblakov 😂🫣 testovať budem za chvíľu … 😌😂
@zanzilady
@zuzik5891
@veronikadubiel
@patkajj držím palce 🍀graf krásny
@patkajj na tom spodnom niečo je 😍 v živote mi intime neurobil ani náznak ani po zaschnutí žiaden kanalik😇
@zanzilady
@zuzik5891
@veronikadubiel
@patkajj graf krasny. To musiq byt //
@patkajj graf krasny. To musiq byt //
@kristinkaris
@zanzilady
Nič baby musím dnes kúpiť iné testy 😂😂😂 lebo fakt ja mám toho ducha už vytetovaneho na zrenici 😆😆🤣 ale zas na druhu stranu 12 dpo by už mala byt čiarka ako lusk …
@kristinkaris
@zanzilady
Nič baby musím dnes kúpiť iné testy 😂😂😂 lebo fakt ja mám toho ducha už vytetovaneho na zrenici 😆😆🤣 ale zas na druhu stranu 12 dpo by už mala byt čiarka ako lusk …
@patkajj ukaaaaaz 🥹
@kristinkaris
@zanzilady
@patkajj och to mi je ľúto :/… inak ak sa bude držať vysoko teplota môže to byt aj znak blížiacej sa choroby
@zanzilady
@zuzik5891
@veronikadubiel
@patkajj Este by som flintu do zita nehadzala. Ja som mala na 16dpo - na fotke 23.6.2022, takuto ciarku (8 dni po pravdepodobnom uhniezdeni) a dnes mi tu uz beha 2 rocny terorista (terorista preto lebo dnes plasi uz od 4:00 🥴🥴🥴) 😂.
@zanzilady
@zuzik5891
@veronikadubiel
@patkajj graf je top. Test ?
@patkajj och to mi je ľúto :/… inak ak sa bude držať vysoko teplota môže to byt aj znak blížiacej sa choroby
@kristinkaris 😂😂😂😂😂😂 znak blížiacich sa štátnic 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nie choroby … bože chráň, ešte to mi chyba dva týždne pred statnicami
@patkajj graf je top. Test ?
@adka3321 a predtým si testovala či nie ? 😌
@veronikadubiel Pôjdem kúpiť poobede, ak sa dostanem do mesta iné …
@adka3321 a predtým si testovala či nie ? 😌
@veronikadubiel Pôjdem kúpiť poobede, ak sa dostanem do mesta iné …
@patkajj Nie, netestovala. Ja som nebola z tych lovcov duchov. Az ked mi na 16dpo vyskocila teplota hore namiesto klesania som otestovala. 🙈
@kristinkaris 😂😂😂😂😂😂 znak blížiacich sa štátnic 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nie choroby … bože chráň, ešte to mi chyba dva týždne pred statnicami
@patkajj ou no ja som to tak mala týždeň pred statnicami chrípka :D snáď to nebude tvoj prípad :D
@patkajj ou no ja som to tak mala týždeň pred statnicami chrípka :D snáď to nebude tvoj prípad :D
@kristinkaris už raz som bola chorá na skúške a vtedy keď videla doktorka môj stav tak mi to veľmi pomohlo 😂😂😂😂😂😂 pri hodnotení … po dvoch vetách ma stopla a stačilo
Dievčatá, aký test teda kúpiť ? 🧐

@zanzilady
@veronikadubiel veď práve, že mne sa to nestalo ešte, žeby ukázal a nebola som … takýto som mala na 12 dpo naposledy…tak dúfam že to bude tak aj teraz 😌
@patkajj bude urcite. Nastav sa pozitivne 😊😉 graf je super a ten test do toho grafu zapada