icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
18. jún 2014

dobre rano dievcata, ja sa s meranim lucim dalsim peknym grafom. dnes pad do prazdna. zajtra mam narodky, tak mam o darcek postarane 😠 rano cestou do prace som v drogeske kupila 2 pakle vloziek a v lekarni tehotensky test, vsak posledny graf nenecham len tak 😀 test samozrejme biely ako bruchalove zuby 😀
@rybkaa s tou teplotou je to asi ako kedy ako komu 😀 kdesi som citala, ze pred ovu pohyb teplotu zvysi a po ovu naopak znizi. ale u mna sa prave toto nepotvrdilo. ja ked som kedysi skusala merat este 15 min. po tom, ako som vstala a teplota bola vyrazne vyssia a bolo to po ovu...
@zuzulienocka77 mne sa tiez vidi, ze u teba ta ovu mohla byt kludne par dni neskor... ten plodny hlien tam nesedi, teploty tiez take rozpacite 😉
@jaja9891 pupalka uskodit nemoze. ja som ju kedysi skusala, ci nepomoze na menstr. bolesti ale nic moc to neurobilo. trosku sa mi zdalo, ze asi aj pomohlo, ale nijak vyrazne. brala som to asi 2-3 mesiace. uvidis, ako tebe zaberie, niektore baby si ju dost pochvaluju.

senta_sofia
18. jún 2014

@paskolinka ☹ a co ted? deli si si nekupila? 😀

paskolinka
18. jún 2014

@senta_sofia ja citam ze deti 😀 deti nemali ani v drogeske ani v lekarni, inak by som aj kupila nejake 😀 deli mi nechuti, lepi sa na zuby 😀

zuzulienocka77
18. jún 2014

@senta_sofia uuf pád veru pád nastal ☹ . Mrzí ma to. A už teda nejdeš merať ďalej? No ja mám tie teploty také všelijaké. Buď som bola chorá, alebo som behala a nespala alebo chlastala 😀 . Uvidíme čo z toho bude, ale ružovo, resp. zeleno to nevidím 😠

senta_sofia
18. jún 2014

@zuzulienocka77 milasku, paskolinku si asi chcela oznacit, ja ani neviem, kde mam teplomer 😀

zuzulienocka77
18. jún 2014

@senta_sofia prepáááč, ale aj ty mi môžeš niečo povedať na ten môj graf 😉 Ako sa máš ináč?

zuzulienocka77
18. jún 2014

@paskolinka uuf pád veru pád nastal emoticon . Mrzí ma to. A už teda nejdeš merať ďalej? No ja mám tie teploty také všelijaké. Buď som bola chorá, alebo som behala a nespala alebo chlastala emoticon . Uvidíme čo z toho bude, ale ružovo, resp. zeleno to nevidím emoticon

paskolinka
18. jún 2014

@zuzulienocka77 ja som si tak povedala, ze s meranim koncim. ovu rozpoznam tak ci tak, okrem toho ju mam 13DC +/- 1 den, takze sa zaobidem aj s kalendarom 😉

rybkaa
autor
18. jún 2014

@krasolienka123 môj graf je síce celkom pekný, no zatiaľ bez ducha, bez náznaku....takže ostáva len čakať 🙂 neboj nič, ešte je skoro, ešte sa to môže ukázať 🙂

kubisova
18. jún 2014

@rybkaa vsetky drzkame palce

kubisova
18. jún 2014

@adamnela no ahoj tak ako si na tom ...ja neviem nic moc http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2

sonicka777
18. jún 2014

no takže z tehu asi nič... 😢 dnes mi ráno klesla BT z 36,9 na 36,7....a ms mi mešká druhý deň.Ani som ráno nerobila testík,radšej ešte počkám ako sa to rozbehne a keď do zajtra nič,tak ráno si zajtra spravím...inak mi nezvykne nikdy meškávať,tak ja fakt neviem čo sa deje.. 😖 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sonicka7777/...

rybkaa
autor
18. jún 2014

@paskolinka bruchalove zuby 😀 😀 😀 to ma riadne pobavilo 😀 ja som tiež také mala dnes ráno 😀
preto, že teplota hapruje po prebudení a pobehovaní, značím prvú nameranú a kašlem na to....takže končís meraním? definitívne rozhodnutie?

rybkaa
autor
18. jún 2014

@kubisova vyzerá to, že ovu čoskoro dorazí

senta_sofia
18. jún 2014

@zuzulienocka77 mne to nevadi, len aby si to naslo adresata 😉 pozerala som na tvoj grafik, podla hlienu by som povedala, ze nebola tak, ako ti ju vyznacilo, ale priklonila by som sa k 16/17DC, ak by si mala lutealnu fazu tak isto dlhu, ako minuly mesiac, tak by si mala zajtra uz dostat, ale teplota tomu zatial nenasvedcuje. A ja sa mam fajn, stale niekde lietame, vecer padnem jak gate, teraz sa chystame na jahody, uz som tuto sezonu zozrala asi 20kg 😀

senta_sofia
18. jún 2014

@rybkaa inac ja som minuly mesiac takto chodila furt curat, neviem co to bolo 🙂

paskolinka
18. jún 2014

@rybkaa ano, idem si dat s tym meranim pohov, ako dlho neviem zatial 😉 mm som to zatial neoznamila, ale bude sa musiet s tym zmierit. dam mu kalkulator, poviem, prirataj 13 dni a vtedy a predtym treba cim viac sexovat 😀 minule mi vynadal, ze som ho neupovedomila, ze sa ovu blizi a podla neho sme malo sexovali. lebo, ako mi vysvetlil, on nie je 50-rocny paprda a jemu sa spermie obnovuju minimalne kazdy den a ziadne pauzy robit netreba 😀

zuzulienocka77
18. jún 2014

@senta_sofia no to by som teda skoro dostala mrchaňu mrchatú, veru že to bude neskôr, aj tam sme sa celkom trafili, no uvidíme, bože zase len uvidíme 😀
No jahody by som si dala, svokra mala veľa, ale urobila lekvár, tak som sa nestihla "prežrať" 😀 😀 Len si užívajte slniečka, síce nie je veľmi teplo ale aspoň neprší.
@paskolinka to máš dobrého muža. Zobral to zodpovedne, tak to má byť 😉

rybkaa
autor
18. jún 2014

@senta_sofia je mi to dáke podozrivé.... posledne som pila o deviatej, ešte o polnoci bola na wc a už som viac nepila a ráno o šiestej som sa dobre nepototo, potom som si zas ľahla a o hodinu ako som vstávala, som zas mala plný mechúr...si pripadám ako studňa, kde sa tá voda vo mne toľko zbiera? 😀

paskolinka
18. jún 2014

@sonicka777 a vies aku mavas bezne lutealnu fazu? lebo ak si cakala ovu skor a podla grafu ti, ako hovoris, vysla neskor, tak aj ms sa posuva. zatial si 13DPO, co je v norme. uvidis, co zajtra, ci dojde ms alebo teplota stupne 😉

vejula
18. jún 2014

Ahojte dievčence. Tak konečne pridavam aj ja svoj víťazný grafik, ktorý moc nevyzera ako viťazný. Dnes som bola na poradni a miminko je krásne, už normalne ako male babatko, hybalo ručkami nožkami 😵 Som podla ovulky 11+1 podla sona síce 11+4 ale termín mi neposuval, kedže smerodajná je pre neho ta ovulka. Takže by som mala rodiť 6.1. na troch králov. Nechcela som moc skoro prezrádzať, lebo všetky vieme aký je ten prvý trimester krehký.Tu je grafik

sefova
18. jún 2014

@jaja9891 - jak čtu, tak bouřka se přehnala a vzduch se vyčistil, to je moc dobře 🙂 někdy je to zapotřebí, ale zase ne moc často, pak to zbytečně vyčerpává energii, která by se pak hodila na jiné věci 😉
při ovulce mívám velké bolesti, ale nevolnosti ne...
@rybkaa - jestli tohle neskončí v zeleným, tak už fakt nevím 🙂
@zuzulienocka77 - hezky se šplháš 🙂
@sonicka777 - ještě to nevzdávej, mně u vítězného grafíku teplota na 13DPO klesla o 0,3 stupně a pak se to zase začalo šplhat nahoru
@vejula - moc moc gratuluju 🙂 jsem si říkala, kdy se s ním pochlubíš, když jsem tam někdy před měsícem viděla tu zelenou kytku 😀

vejula
18. jún 2014

@sefova ďakujem 🙂 čakala som na tento utz... Ved už aj muž mal na mna nervy, že mu zakazujem to oznamovať. Ten to chudak nemohol vydržať, tak sa chcel pochváliť aky je šikovný

sefova
18. jún 2014

@vejula - je mi to jasný, já jsem tenkrát taky čekala do konce třetího, než jsem to práskla 😀 že mu tedy vzkazuju, že je ozaj šíkovný 😀

zuzulienocka77
18. jún 2014

@vejula gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie 😉 . A manžela chválim, je veľmi šikovný 🙂
@sefova ďakujem, mohlo by to tam aj ostať min.do 15 DPO 😉
@sonicka777 nestrácaj nádej, kým tu nie je mrchaňa, nič nie je stratené

vejula
18. jún 2014

@zuzulienocka77 Ďakujem 😵 A odkážem 😀 😀 😀 😀

joannah13
18. jún 2014

@vejula juhu, tak obrovska gratulace, ted uz to bude dobre. Ja se taky s pritelem bojime to rict, ale po screeningu uz to pustime do sveta, hlavne, kdyz uz mam bruch a nejde to zakryt. Jak uz se tu rikalo, na krase grafu uplne nezalezi. No supr zprava, tak preji stesticko a zdravicko 😉

vejula
18. jún 2014

@joannah13 dakujeeem. Ved na mne si to už tiež ludia všímaju... Radšej sa ma ešte nepýtaju, lebo su v takej neistote, aby to nebol trapas, ak by som bola nahodou len pribrata 😀 😀 Ale tie pohlady na bruško nezakryju 🙂 Inak my máme skoro rovnako termín. PResne si to pamätám, ja som mala ovulku v utorok a ty v stredu 😀 😀

ennynka
18. jún 2014

@vejula tak ty si tiez tehu?gratulkaaaaa velka 😵 ja som to necitala o tebe ci si len teraz dala prvykrat?

joannah13
18. jún 2014

@vejula no jo pravda, pamatuju si 😀 tak budou novorocni miminka 🙂 jen doufam, ze nebudeme bojovat opravdu o ten prvni post prvniho novorocniho miminka 😀