icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zabudnuta
4. feb 2015

@rybkaa 33dni .mam si urobit graf za minuly mesiac? pozries sa mi na to prosim?

rybkaa
autor
4. feb 2015

@alisael hm, to je zaujímavé, nedá sa to riešiť aj nejako inak ako dopovaním sa duhastonom? myslím - nejako inak povzbudiť žlté teliesko na produkciu progesterónu...neuvažuješ o umelom oplodnení, CAR ste nenavštívili?

rybkaa
autor
4. feb 2015

@zabudnuta ano urob, pozriem. Prípadne skús to nahodiť sem: www.womenzone.cz alebo na www.fertilityfriend.com

alisael
4. feb 2015

@rybkaa tak zatial sme este len na zaciatku snazenia sa ☺ dr mi tvrdi, ze by nemal byt problem.otehotniet aj spontanne.. riesit inak to budeme, ked nam to nepojde.. ale pevne dufam ze sa podari☺☺

rybkaa
autor
4. feb 2015

@alisael píšeš, že ho berieš 3 roky - takže už pred snažením si ho brala? lebo ak sa snažíte 3 roky, tak to je dosť.... ovulku máš aj bez duphastonu, že? No jasné, podariť sa môže aj prirodzene, no dopovať sa roky dufíkom tiež nie je nič moc, je to strašný sajrajt, no ak sa to inak nedá, nič iné ti neostáva...držím palce, aby to vyšlo 🙂

alisael
4. feb 2015

@rybkaa nie nie.. snazime sa asi druhy mesiac 😃.. ale ked som zo dna na den prestala brat hak, uplne mi to rohodilo hormony.. a tak mi dr nasadila duphaston, aby sa mi cyklus upravil.. zo zaciatku som brala 6tbl denne, teraz mam 3.. ale staci, ze nezoberiem jednu tbl a uz sa mi to rozhodi..

alisael
4. feb 2015

@rybkaa a inak netusim, ci bez duphastonu mam ovulaciu ci nie 😐

zabudnuta
4. feb 2015

@rybkaa toto je minuly. Mesiac cyklus

rybkaa
autor
4. feb 2015

@zabudnuta predovulačné teploty máš teda riadne vysoké....berieš nejaké lieky? máš poruchu štítnej žľazy? meriaš pravidelne v rovnaký čas a na jednom mieste?

zabudnuta
4. feb 2015

@rybkaa v rovnaky cas na rovnakom mieste akurat tie dve su inak.. na zaciatku som brala atb neviem ci to ovplyvnila ale aj tento mesiac mam dost vysoke ale nie az take ,,, pozerala si aj tento mesiac? myslis ze he v tom rozdiel? vcera aj dnes som si robila ovu test ale zevraj je negativny (1.x som robila) tak neviem ci mam ovu cakat alebo co,,, http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zabudnuta/gr... toto je ten terajsi

karkulka9
4. feb 2015

@rybkaa dakujem 🙂 pridem vas pozriet

kudusko
4. feb 2015

@zabudnuta vidíš aj naša rybicka to tvrdí že su vysoké myslím že minulý mesiac ai mala na 19DC a teraz ked pôjde hore tak so ju presvihla 😉

zabudnuta
5. feb 2015

@kudusko aj monicka hovorila ze. Mam vysoke. Asi. Kazdy to vraví ale neviem ci to. Moze byt ze tam som brala atb... Uvidíme dnes mam zas 36.7 takze som zvedava co to bude ďalej. Pekne ranko inak. A dakujem

mamee
5. feb 2015

@kudusko moja aha co mi urobila teplotaaa 😒 z tej 37 som sa tesila az jeden den..... a inak krcok bol v pondelok ked bola ovu nizko makky otvoreny tak isto nizko a makky bol aj v utorok a az vcera isiel vyssie a stvrdol

sono2
5. feb 2015

Môj graf dnes mala prísť ms. Normálne mám pravidelne tak počítam že zajtra ešte príde jeden deň hore dole.

sono2
5. feb 2015

Nedá sa mi tu dať smola...

kudusko
5. feb 2015

@mamee no vyzera to ttak ze este nebola nepila si alebo spanok spln?

mamee
5. feb 2015

@kudusko No ovu bola urcite v pondelok kedze pozit.ovu test bol v sobotuu 😉 nepila som iba caj stale lucham s medom a citronom a spaanok? No v poslednej dobe mam problem so zaspavanim ale spanok mam min 8 hod. A inak dnes som Ti poslala aj 💟

kudusko
5. feb 2015

@mamee to si bola ty zlatko dakujem pekne vsak som patrala ale dnes som dostala 2 kedy doobeda alebo poobede? Ked tak pozeram mas pravdu len ten skok ma pomylil zaco to srdiecko cmuk 🙂

mamee
5. feb 2015

@kudusko poobede, a za to, ze Ty jedina mi tu radis tak ako aj s ovul.testikom 😊😉😘 som zvedava aka bude teplota zajtra, ale myslis, ze moze ta teplota takto skakat kvoli tomu, ze som pred 2 mesiacmi vysadila antiku? Len nejde mi do hlavy, preco je len 36.7 ked uz ovu bola... Vam hned po ovu vyskoci hore? Alebo mi moze ist teraz postupne pomalicky hore?

kudusko
5. feb 2015

@mamee jasne v pohode a sme doma tak iste moze hormony vies im nerozkazes uz si pamatam ten vo fore ovulacbe testy ano takze ovu mas potvrdenu a teraz si ako ja v cakacej dobe ale nech stupas potom to bude ok 🙂

mamee
5. feb 2015

@kudusko ano ano v testikoch, ale ja mam prestudovanu aj celu decembrovu skupinku kedze tiez sme zacali snazilkovat v decembri no nemala som odvahu tam ani pisat kedze to sme iba zacali a ja ked v skupinkach vidim zienky co snazilkuju uz hodne dlhsiu dobu tak si len kazdy den poprecitujem co nove ako sa kto ma, kto je uz tehu atd. 😉 No ta antika je riadne svinstvo a hlavne ake stavy som mala po vysadeni tak sa asi tej teplote a mojmu telu ani necudujem 😣

kudusko
5. feb 2015

@mamee ty si ale v pohode oni su zlate a budu sa novej babe tesit a ja ta uz poznam mozes sa pridat 😉

greys
6. feb 2015

@rybkaa prosím ťa pozrieš sa na môj graf a zhodnotíš, či bola ovu 28.1. alebo 27.1.? Ďakujem

luminuska
6. feb 2015

ahojte, chcem sa nieco opytat... Ked som bola na vysetreni, doki na sone nevidel ziadny dominantny folik, ovu tento cyklus cakat nemam.. Som 31 DC, mavam dlhsie cykly, posledny napr. 42 ale myslim ze s ovulaciou. Moja otazka znie, ci existuje nejaka spojitost s grafom BT pri anovulacnom cykle a prichodom ms? Alebo ci ma len jedno rano mrcha prekvapi? ďakujem.

rybkaa
autor
6. feb 2015

@greys skôr by som povedala, že bola 18 dc, keďže to bola posledná nízka teplota a ešte aj pozitívny ovutest. Teoreticky mohla byť aj 17 DC, no nesedí mi to potom s testom. Ale pekne ti stúpa, držím palce 🙂

rybkaa
autor
6. feb 2015

@luminuska ms môžeš mať aj pri anovuláku, ale ťažko povedať kedy....tento týždeň si už nemerala?

greys
6. feb 2015

@rybkaa ďakujem pekne za odpoveď. Ja som potom aj na 5DPO mala jednorázovo krvavý výtok, tak teraz dúfam, že to vyšlo a bolo to implantačné krvácanie 🙂

tisicka123
6. feb 2015

@kudusko aj ja som ti poslala jedno srdiečko 🙂

kudusko
6. feb 2015

@tisicka123 o dakujem ti zlatko pisala som babam ale ked neviem kde a kedy a kto to je tazko dakujem moc moc porozdavam naraz ale ty co si dnes isla na himalaje?