Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zabudnuta ano urob, pozriem. Prípadne skús to nahodiť sem: www.womenzone.cz alebo na www.fertilityfriend.com
@alisael píšeš, že ho berieš 3 roky - takže už pred snažením si ho brala? lebo ak sa snažíte 3 roky, tak to je dosť.... ovulku máš aj bez duphastonu, že? No jasné, podariť sa môže aj prirodzene, no dopovať sa roky dufíkom tiež nie je nič moc, je to strašný sajrajt, no ak sa to inak nedá, nič iné ti neostáva...držím palce, aby to vyšlo 🙂
@rybkaa nie nie.. snazime sa asi druhy mesiac 😃.. ale ked som zo dna na den prestala brat hak, uplne mi to rohodilo hormony.. a tak mi dr nasadila duphaston, aby sa mi cyklus upravil.. zo zaciatku som brala 6tbl denne, teraz mam 3.. ale staci, ze nezoberiem jednu tbl a uz sa mi to rozhodi..
@rybkaa v rovnaky cas na rovnakom mieste akurat tie dve su inak.. na zaciatku som brala atb neviem ci to ovplyvnila ale aj tento mesiac mam dost vysoke ale nie az take ,,, pozerala si aj tento mesiac? myslis ze he v tom rozdiel? vcera aj dnes som si robila ovu test ale zevraj je negativny (1.x som robila) tak neviem ci mam ovu cakat alebo co,,, http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zabudnuta/gr... toto je ten terajsi
Môj graf dnes mala prísť ms. Normálne mám pravidelne tak počítam že zajtra ešte príde jeden deň hore dole.
Nedá sa mi tu dať smola...
@kudusko poobede, a za to, ze Ty jedina mi tu radis tak ako aj s ovul.testikom 😊😉😘 som zvedava aka bude teplota zajtra, ale myslis, ze moze ta teplota takto skakat kvoli tomu, ze som pred 2 mesiacmi vysadila antiku? Len nejde mi do hlavy, preco je len 36.7 ked uz ovu bola... Vam hned po ovu vyskoci hore? Alebo mi moze ist teraz postupne pomalicky hore?
@kudusko ano ano v testikoch, ale ja mam prestudovanu aj celu decembrovu skupinku kedze tiez sme zacali snazilkovat v decembri no nemala som odvahu tam ani pisat kedze to sme iba zacali a ja ked v skupinkach vidim zienky co snazilkuju uz hodne dlhsiu dobu tak si len kazdy den poprecitujem co nove ako sa kto ma, kto je uz tehu atd. 😉 No ta antika je riadne svinstvo a hlavne ake stavy som mala po vysadeni tak sa asi tej teplote a mojmu telu ani necudujem 😣
ahojte, chcem sa nieco opytat... Ked som bola na vysetreni, doki na sone nevidel ziadny dominantny folik, ovu tento cyklus cakat nemam.. Som 31 DC, mavam dlhsie cykly, posledny napr. 42 ale myslim ze s ovulaciou. Moja otazka znie, ci existuje nejaka spojitost s grafom BT pri anovulacnom cykle a prichodom ms? Alebo ci ma len jedno rano mrcha prekvapi? ďakujem.
@kudusko aj ja som ti poslala jedno srdiečko 🙂
@tisicka123 o dakujem ti zlatko pisala som babam ale ked neviem kde a kedy a kto to je tazko dakujem moc moc porozdavam naraz ale ty co si dnes isla na himalaje?

@rybkaa 33dni .mam si urobit graf za minuly mesiac? pozries sa mi na to prosim?