icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzka2662021
17. aug 2025
@patkajj

@bluka2 🤣ako sa mám? Graf nejak takto…OVU mi vyznačilo zle, a neviem to vymazat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣volajte ma pani domýšľavá, ja mám fest pocit že to tento mesiac vyšlo 😀🤣 reálne mi je od včera zle, ako nevoľnosť … pri varení obeda pre malú som sa musela ísť nadýchnuť na balkón, lebo strašne mi smrdelo uvarené mäso …. Dnes už som rozmýšľala ako sa idem pánovi manželovi vyhovoriť, že potrebujem ísť do drogerky…ale stále drzím

@patkajj nahodiť si pred ovulaciou co mas pocit ze bola par fiktívnych nízkych teplot a snáď vyznačí spravne

bluka2
17. aug 2025
@michicka

@bluka2 ja uz vypinam aj keď sa nevzdávam no tak nejak uz myslím na to že snad nám v centre pomôžu 😀 pondelok budem mať výsledky z uvod.testov, som zvedavá…

@michicka Daj vedieť, drzim palce!

zdsa
18. aug 2025

Toto je aká nervozita 😀 ale viem že mi jedinej aspoň nesibe 😀 ja podľa apky 2 dní do ms ... A úprimne nervózna už začínam byť riadne ... Včera som si už bola kúpiť testy ... A oni na mňa ale reálne kričia až ich spravím 😂😂😂😂

patkajj
18. aug 2025

Babyyyyy

marinecka95
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj Wau 🙂
Potíšku gratulujem ☺️
“Tajne” tu občas nakuknem, málo prispievam - užívam si leto.
Aktuálne sme na ďalšej dovolenke v Chorvátsku z ktorej sa na 100% vrátim tehotná 🙈🫢😁 … tak som sa jednoducho rozhodla a basta 😁
Dnes som cca 7-8DPO, testujem teda až doma v nedeľu 🙃 ak MS nedorazí ovšem dovtedy

marinadelrey
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj gratulujeeeem! ❤️🙂

zanzilady
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj jeeeeej gratulujem aj ja🥹a toez vás sledujem a netrpezlivo čakám kedy bude nejaký krásny pozitívny test 🥹🥹🥹

My sme už za polovicou, maly je o 2t väčší 😅tak dúfam že pôrodom skôr a nie neskôr 😂

michicka
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj jeeeej🥰 potichúčky gratulujem a držím silno palce🍀 uz tu fakt dlho nebol pozitívny test

michicka
18. aug 2025

@bluka2 mám uz výsledky vraj je všetko fajn 😇
Mám čakať na MS a objednať sa v tom cykle na hyfosy

Baby ja tomuto nerozumiem uz asi 😀😀😀 tak u mojej obvodnej gyn AMH 1,4 a dnes mi volali za výsledky z krvi v car a že AMH 2,3 tak mi teraz povedzte či je toto normálne či sa niektorá s tým stretla lebo za mňa dosť veľký rozdiel 😀

chimsee
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj jeej, tak toto je tu ake krasne prekvapko, postisku gratulujem🍀 Normalne mi to zlepsilo den😃

@zdsa ja som bola vcera strasne nervozna, aj som si vravela, ze dnes rano skusim asi test (dnes som 10dpo), ak bude teplota stale hore a ona potvora dost klesla. Tak zrejme pride ms (ma prist o 2dni) a test som nerobila.

dixitka
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj gratulujem 🙂 ty si tu dávala pred pár dňami ten štvorlístok, však? Ja som jeden našla koncom júla, tak dúfam, že to bude mať aj u mňa rovnaký efekt 😅

bluka2
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj Ja som to vedela, ze tento mesiac tu bude mat niekto z nas stastnu kartu, uplne tusenie! Velmi sa tesim!!
Kolko mas dpo, take pekne testy?

bluka2
18. aug 2025
@michicka

@bluka2 mám uz výsledky vraj je všetko fajn 😇
Mám čakať na MS a objednať sa v tom cykle na hyfosy

Baby ja tomuto nerozumiem uz asi 😀😀😀 tak u mojej obvodnej gyn AMH 1,4 a dnes mi volali za výsledky z krvi v car a že AMH 2,3 tak mi teraz povedzte či je toto normálne či sa niektorá s tým stretla lebo za mňa dosť veľký rozdiel 😀

@michicka Ano, je to pomerne normalne, tie cisla treba brat strasne s rezervou. Mne sa uz 2 krat stalo, ze som mala testy na tu istu vec v 2 laboratoriach, naposledy ferritin, v jednom vysiel 10 a v druhom 14. To tvoje je velka odchylka, ale dobrym smerom :D na buduci odber budes mat 2,5 :D dobre spravy

bluka2
18. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj Uz som to asi vyratala z tvojho grafu - 12 dpo?

patkajj
18. aug 2025
@marinecka95

@patkajj Wau 🙂
Potíšku gratulujem ☺️
“Tajne” tu občas nakuknem, málo prispievam - užívam si leto.
Aktuálne sme na ďalšej dovolenke v Chorvátsku z ktorej sa na 100% vrátim tehotná 🙈🫢😁 … tak som sa jednoducho rozhodla a basta 😁
Dnes som cca 7-8DPO, testujem teda až doma v nedeľu 🙃 ak MS nedorazí ovšem dovtedy

Buď 14 alebo 12 DPO. Keďže predtým nemám teplotu odmeranú, 14 súdim len podľa bolesti v podbrušku 17 DC. Ale baby, zasa som tento mesiac mala alchemilkovy a malinikovy čaj do OVU + INOFOLIC premium combi a zas to vyšlo hneď ten cyklus… ako pred 2 rokmi pri dcére. 😀😀😀 a verím už aj na bociany, dnes preletel zas …
Ďakujem baby 🥰😍🥰
@bluka2
@dixitka
@chimsee
@michicka
@zanzilady
@marinadelrey
@marinecka95

majulka098
18. aug 2025

@patkajj gratulujem 😊 krásny testík 🤞 zase ti to vyšlo podobne ako pri prvom tehu, myslím ten rozdiel medzi našimi tehu 😅

@zanzilady blahoželám ... Ja som tu po 2. screeningu nedávala foto, lebo také neradostné, bez pozitívnych testov, obdobie tu bolo, že som nechcela robiť "zle" .. ale dnešok je veselý, tak hodím aj toho nášho prďolu , na screeningu som bola pred 2t 🙂

chimsee
18. aug 2025
@majulka098

@patkajj gratulujem 😊 krásny testík 🤞 zase ti to vyšlo podobne ako pri prvom tehu, myslím ten rozdiel medzi našimi tehu 😅

@zanzilady blahoželám ... Ja som tu po 2. screeningu nedávala foto, lebo také neradostné, bez pozitívnych testov, obdobie tu bolo, že som nechcela robiť "zle" .. ale dnešok je veselý, tak hodím aj toho nášho prďolu , na screeningu som bola pred 2t 🙂

@majulka098 jeeej🥰😍

bluka2
18. aug 2025
@majulka098

@majulka098 Aka mila tvaricka ❤
A si velmi empaticky clovek

bluka2
18. aug 2025
@patkajj

Buď 14 alebo 12 DPO. Keďže predtým nemám teplotu odmeranú, 14 súdim len podľa bolesti v podbrušku 17 DC. Ale baby, zasa som tento mesiac mala alchemilkovy a malinikovy čaj do OVU + INOFOLIC premium combi a zas to vyšlo hneď ten cyklus… ako pred 2 rokmi pri dcére. 😀😀😀 a verím už aj na bociany, dnes preletel zas …
Ďakujem baby 🥰😍🥰
@bluka2
@dixitka
@chimsee
@michicka
@zanzilady
@marinadelrey
@marinecka95

@patkajj Inak tento mesiac som aj ja pila alchemilku hahaha; no kiez by aj viac tych + testov bolo 😀

chimsee
18. aug 2025
@bluka2

@patkajj Inak tento mesiac som aj ja pila alchemilku hahaha; no kiez by aj viac tych + testov bolo 😀

@bluka2 haha, ja som pila tiez, ale pijem ju uz treti mesiac😃😃

patkajj
18. aug 2025
@chimsee

@bluka2 haha, ja som pila tiez, ale pijem ju uz treti mesiac😃😃

@chimsee skúste tam dosypat malinik a brat ten inofolic… 🙂

zdsa
19. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj moc moc moc gratulujem ❤️❤️ už by sme sa mohli rozpustiť vsetky 😀 že by to každej takto mesiac dopadlo

patkajj
19. aug 2025

Ja som dnes ešte domíňala testy a už len čakať na potvrdenie tehotenstva. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 držím vám palce baby, budem sledovať. 🥰😍🥰

patkajj
19. aug 2025
@majulka098

@majulka098 božeee, zlatíčko malé… ty si v koľkom tt?

majulka098
19. aug 2025
@patkajj

@majulka098 božeee, zlatíčko malé… ty si v koľkom tt?

@chimsee 😊
@bluka2 ďakujem, myslím, že sa dosť podobá na svoju staršiu sestričku 😅 takže budú také dvojčatá s 2ročným rozdielom 😅😊 myslím, že sme tu dobrá partia, či už s deťmi, pozitívnymi testami, potvrdenými tehu 😊
@patkajj 😊 ja som 24tt .. uteká to už ... Tvoja malá má koľko teraz? 13-14m ?

patkajj
19. aug 2025

@majulka098 13m ide mať čoskoro 🥹🥲

michicka
19. aug 2025

@patkajj super 😍 aj cítiš nejaké príznaky uz? 🤣
A ak sa smiem opýtať ako dlho ste sa snažili? To som nepostrehla že kedy si sa k nám pridala 😀

patkajj
19. aug 2025

@michicka ja som tu od roku pána október 2022 🤣🤣🤣 rok som podctivo merala v máji 2023 som mala MA a v novembri 2023 sa nám zadarila dcéra, keby niet merania, netusim kedy mám ovuláciu, lebo mám dlhé cykly…. Teda no nič hrozne 36 dni … po pôrode som MS dostala po 9 mesiacoch sa mi zdá a merala som celý cyklus v apríli… a odvtedy sa vlastne aj snažíme… v máji a v júni som mala plnú hlavu školy a na meranie nebol čas, chcela som začať zas tento cyklus ale zas som nejak začala až po ovulácii 😀🤣😆😀 ako som už písala, až tento cyklus som mala alchemilku, malinik a inofolic, doteraz nič a prvý cyklus ako, aj pri prvej nám to vyšlo hneď po nasadení. Posunula sa mi ovulácii o týždeň, a voilaaaa preletel bocian, našla som štvorlístok … ale nie no… vravím ako sme sa o dcéru snažili vyše roka, tak toto bolo ozaj sakumprask hneď… 😀 príznaky? … no … boli sme na chate, od štvrtku, takže jeden koktailik za druhým, po prvom večery ma pálila záha, to muž pripisoval limetke v mojite a od piatka mi je vlastne každý deň zle. Preto som už včera siahla po teste.

michicka
19. aug 2025
@patkajj

@michicka ja som tu od roku pána október 2022 🤣🤣🤣 rok som podctivo merala v máji 2023 som mala MA a v novembri 2023 sa nám zadarila dcéra, keby niet merania, netusim kedy mám ovuláciu, lebo mám dlhé cykly…. Teda no nič hrozne 36 dni … po pôrode som MS dostala po 9 mesiacoch sa mi zdá a merala som celý cyklus v apríli… a odvtedy sa vlastne aj snažíme… v máji a v júni som mala plnú hlavu školy a na meranie nebol čas, chcela som začať zas tento cyklus ale zas som nejak začala až po ovulácii 😀🤣😆😀 ako som už písala, až tento cyklus som mala alchemilku, malinik a inofolic, doteraz nič a prvý cyklus ako, aj pri prvej nám to vyšlo hneď po nasadení. Posunula sa mi ovulácii o týždeň, a voilaaaa preletel bocian, našla som štvorlístok … ale nie no… vravím ako sme sa o dcéru snažili vyše roka, tak toto bolo ozaj sakumprask hneď… 😀 príznaky? … no … boli sme na chate, od štvrtku, takže jeden koktailik za druhým, po prvom večery ma pálila záha, to muž pripisoval limetke v mojite a od piatka mi je vlastne každý deň zle. Preto som už včera siahla po teste.

@patkajj myslíš že hneď po mesiaci tohto všetkého čo si začala by sa dostavil efekt ? 😆 možno asi ta psychika že riešiš školu 😀 ja uz fakt neviem mne nepomáha ani zamestnať myseľ ani cvicit ani doplnky tak po hyfosy budem prosiť asi uz o iui aj keď neviem aké to ma úspechy snad vyššie ako nic 😀 ja som merala pól roka vkuse a vykašľala sa na to lebo každé ráno som cítila ako mi tlčie srdce od stresu že mám merať 🤣 a moja 2,5 r sa ešte zvykne v noci budiť to behám za ňou do jej izby…
no po stimulácii s tabletkami sa mi uuuplne pokazil hlien a nepomohlo mi ani inofolic voda ani grep… nemáte niekto typ na dobrý pupalkovy olej /vtablety alebo čo vám pomohlo???

bambulka711
19. aug 2025
@patkajj

Babyyyyy

@patkajj aj my sa pripájame ku gratulácii 🍀