Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 13m ide mať čoskoro 🥹🥲
@patkajj tak cca som odhadla, presne som si už nepamätala 🙂 teraz to vychádza o čosi menej, ten rozdiel 😅
@michicka u nás sa podarilo, keď som prestala brať všetky lieky, čaje a vitamíny a kúpila si iba vitamíny vlassimo. Merala som iba do potvrdenia ovulácie a potom odložila teplomer 😊
@bambulka711 a aj si uz bola tak nastavená že to uz nebudeš riešiť? 🙂
Tak dievčatá ja dnes deň ms ... Odhodlala som sa na test ale bielo
@bambulka711 a aj si uz bola tak nastavená že to uz nebudeš riešiť? 🙂
@michicka bola som nastavená tak, že prirodzene to u nás nepôjde (po neúspešnom IVF kvôli genetike), že na jar alebo v lete pôjdeme do ďalšieho kola, keď budú peniažky 🍀
@bambulka711 a vy ste boli na IVF či na IUI
@bambulka711 a vy ste boli na IVF či na IUI
@patkajj najprv plánovaný styk, potom IUI a nakoniec IVF. Malý sa podaril po tom všetkom prirodzene a o mesiac mám termín 😊
@patkajj najprv plánovaný styk, potom IUI a nakoniec IVF. Malý sa podaril po tom všetkom prirodzene a o mesiac mám termín 😊
@bambulka711 áno, áno to viem , ale nejak mi ušlo že ste stihli aj IVF 🙂 som šťastná že Ti to takto vyšlo 😍🥰
@zdsa to ma mrzi. Ja som mala vcera (11dpo) tiez belobu a dnes uz klesla aj bt, tak ocakavam milostivu…
@chimsee ja keď pozerám ako tieto grafy vyhodnocuje ta apka stále váham, mne príde že podľa pravidiel si mala BT uz 15 deň zvýšenú s porovnaním tých predošlých, ja by som to vyhodnotila že bola ovu na 14 ty deň…. nechceš nezáväzne dať prehodnotiť graf lektorke STM? Ak sa mýlim kľudne ma opravte ale ja som niekoľko cyklov komunikovala s lektorkou čo na to ma vedomosti.
@chimsee ja keď pozerám ako tieto grafy vyhodnocuje ta apka stále váham, mne príde že podľa pravidiel si mala BT uz 15 deň zvýšenú s porovnaním tých predošlých, ja by som to vyhodnotila že bola ovu na 14 ty deň…. nechceš nezáväzne dať prehodnotiť graf lektorke STM? Ak sa mýlim kľudne ma opravte ale ja som niekoľko cyklov komunikovala s lektorkou čo na to ma vedomosti.
@michicka hodim ti cely graf, mam tam dva pozitivne ovu testy, takze graf je asi vyhodnoteny spravne. Ale keby som si nerobila ovulacne testy tak by som si tiez myslela, ze bola ovu skor 🙂
@zdsa to ma mrzi. Ja som mala vcera (11dpo) tiez belobu a dnes uz klesla aj bt, tak ocakavam milostivu…
@chimsee tak ja ešte v kútiku duše dúfam keďže si myslím že som mala posunutú ovu ... Až na 19-20 DC a dnes som 29 DC tak uvidíme ... Pri malej mi vyšiel tiež prvý duch až keď mi deň už meškala
@michicka aj s hlienom mi to celkom sedi tak ako to ff vyhodnotil. Tu mam este napriklad graf z minuleho mesiaca, tiez podla ovu testov mi to vychadza takto ale ak by som si ich nerobila, dala by sa ovu zaznacit uz skor si myslim.
Vraj ale ani ovu testy nie su 100%, tak neviem. Na folikulometrii som nikdy nebola. Uz mame len asi 2-3 mesiace na pokus otehotniet, potom to uz nechame tak kvoli veku. Tak este skusime, ci nahodou. Ale nedavam tomu velke sance…
@chimsee tak ja ešte v kútiku duše dúfam keďže si myslím že som mala posunutú ovu ... Až na 19-20 DC a dnes som 29 DC tak uvidíme ... Pri malej mi vyšiel tiež prvý duch až keď mi deň už meškala
@zdsa drzim velmi palce. Mne este ms tiez neprisla, tak sanca je vraj vzdy😃 Ale kvoli teplote som si dnes uz ani nerobila test, zda sa mi to zbytocne, uz podla mna u mna pride ms.
@zdsa drzim velmi palce. Mne este ms tiez neprisla, tak sanca je vraj vzdy😃 Ale kvoli teplote som si dnes uz ani nerobila test, zda sa mi to zbytocne, uz podla mna u mna pride ms.
@chimsee no ja teplotu nemeriam teraz ale ak príde ms začnem znova tak uvidíme ... Dúfam že tebe len teplota zblbla a bude to nakoniec pozitívne
@chimsee no ja teplotu nemeriam teraz ale ak príde ms začnem znova tak uvidíme ... Dúfam že tebe len teplota zblbla a bude to nakoniec pozitívne
@patkajj gratulujem 😊 krásny testík 🤞 zase ti to vyšlo podobne ako pri prvom tehu, myslím ten rozdiel medzi našimi tehu 😅
@zanzilady blahoželám ... Ja som tu po 2. screeningu nedávala foto, lebo také neradostné, bez pozitívnych testov, obdobie tu bolo, že som nechcela robiť "zle" .. ale dnešok je veselý, tak hodím aj toho nášho prďolu , na screeningu som bola pred 2t 🙂
@majulka098 uz je velkeee Boze❤️a ake nadherne crty ma
@bluka2 mne tiež pred ms nejak extra zvlášť teplota neklesá ... A ako teplota zápästia to počujem prvý krát
@bluka2 mne tiež pred ms nejak extra zvlášť teplota neklesá ... A ako teplota zápästia to počujem prvý krát
@zdsa aj ja si do grafov zaznamenávam teplotu zápästia.. vypočítavajú mi to samé hodinky počas noci a urobia výpočet v presne nastavenú hodinu. Samozrejme, že je nižšia ako bazálna, ale raz som si robila aj bazálnu aj takto cez hodinky a ten graf bol viacmenej rovnaký.. že teda keď stúpla bazálna, aj hodinky to zachytili a keď klesla, tak tiež... 🙂
@zdsa aj ja si do grafov zaznamenávam teplotu zápästia.. vypočítavajú mi to samé hodinky počas noci a urobia výpočet v presne nastavenú hodinu. Samozrejme, že je nižšia ako bazálna, ale raz som si robila aj bazálnu aj takto cez hodinky a ten graf bol viacmenej rovnaký.. že teda keď stúpla bazálna, aj hodinky to zachytili a keď klesla, tak tiež... 🙂
@sajmonka_1216 fuuu to som ani nevedela že sa dá ... Ak to tento mesiac nevide vyskúšam ... Fakt ako pre mňa novinka
@sajmonka_1216 fuuu to som ani nevedela že sa dá ... Ak to tento mesiac nevide vyskúšam ... Fakt ako pre mňa novinka
@zdsa ono pre mňa je to pohodlnejšie ako stále s tým teplomerom šaškovať... ale nie každé hodinky to majú, treba pozrieť..
https://support.apple.com/sk-sk/102674 - tu je pár info o tom ako to funguje
@zdsa ono pre mňa je to pohodlnejšie ako stále s tým teplomerom šaškovať... ale nie každé hodinky to majú, treba pozrieť..
https://support.apple.com/sk-sk/102674 - tu je pár info o tom ako to funguje
@sajmonka_1216 mne ide o to, ze na zapasti na konci mesiaca mi zacne klesat skor, ako bazalna teplota. V maji som mala 2 dni pozitivny test a potom uz negativny. A fakt ten jediny mesiac sa drzala aj na konci mesiaca teplota zapastia hore. Preto u mna lepsi indikator takto ku konci cyklu
Ja som dnes znova testovala 3 sekundy vidím dusíka potom zas nie potom zas áno 😀 akože neviem ... Ak idem podľa mojich pocitov tak dnes som 10-11 dpo ... Asi plus mínus krami oficiálne podľa apky meškajú 1 deň
@zdsa juu, kiezby, drzim palce. Ja velmi nic nevidim ale ak tam je, ukaze sa isto zajtra/pozajtra👍🏻
Ja mam dnes 1dc…
Ja neviem baby mňa asi odvezú prisahám ... Dnes asi 11-12 dpo podľa môjho odhadu a dva dni mešká
@zdsa je tam nejaký tienik, či sa mi to len zdá?
Ja som dnes tiež asi 11 dpo, možno len 10. Menštruácia by mala prísť zajtra a ráno som neodolala a spravila test. A vidím na ňom figu borovú, len po presvietení mobilom sa trošku niečo črtá, čo ani nemôžem brať do úvahy. Čiže škoda testu, aj tak som sa nič nedozvedela :D
@zdsa je tam nejaký tienik, či sa mi to len zdá?
Ja som dnes tiež asi 11 dpo, možno len 10. Menštruácia by mala prísť zajtra a ráno som neodolala a spravila test. A vidím na ňom figu borovú, len po presvietení mobilom sa trošku niečo črtá, čo ani nemôžem brať do úvahy. Čiže škoda testu, aj tak som sa nič nedozvedela :D
@dixitka no aj mne sa tam zdá ale mne dva dni mešká ale viem že som mala posunutú ovu ... Takže stále dúfam lebo tento cyklus bola až niekde 19-20 deň cyklu ... Ale zas keď si uvedomíme že som už dva dni po limite si hovorím že už by tam mala byť čiarka s druhej strany viem že to závisí od ovu a už ma ide poraziť ...
Ja som písala o termín na potvrdenie a dala mi termín na 25.8(pondelok) 😵💫 ale to podľa mojich výpočtov vychádza veľmi skoro. Tak pre pokoj v duši, som jej dnes volala nech to o týždeň prehodí … aj tak by tam nebolo nič vidno a aj tak by ma objednala o týždeň znova a zbytočne by som bola v strese… idem 1.9, to by som mala byt 5+6tt, aj keď stále neviem kedy presne bola OVU… 😀 sú to plus mínus dva dni stále …

@patkajj myslíš že hneď po mesiaci tohto všetkého čo si začala by sa dostavil efekt ? 😆 možno asi ta psychika že riešiš školu 😀 ja uz fakt neviem mne nepomáha ani zamestnať myseľ ani cvicit ani doplnky tak po hyfosy budem prosiť asi uz o iui aj keď neviem aké to ma úspechy snad vyššie ako nic 😀 ja som merala pól roka vkuse a vykašľala sa na to lebo každé ráno som cítila ako mi tlčie srdce od stresu že mám merať 🤣 a moja 2,5 r sa ešte zvykne v noci budiť to behám za ňou do jej izby…
no po stimulácii s tabletkami sa mi uuuplne pokazil hlien a nepomohlo mi ani inofolic voda ani grep… nemáte niekto typ na dobrý pupalkovy olej /vtablety alebo čo vám pomohlo???
@michicka u nás sa podarilo, keď som prestala brať všetky lieky, čaje a vitamíny a kúpila si iba vitamíny vlassimo. Merala som iba do potvrdenia ovulácie a potom odložila teplomer 😊