Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja som písala o termín na potvrdenie a dala mi termín na 25.8(pondelok) 😵💫 ale to podľa mojich výpočtov vychádza veľmi skoro. Tak pre pokoj v duši, som jej dnes volala nech to o týždeň prehodí … aj tak by tam nebolo nič vidno a aj tak by ma objednala o týždeň znova a zbytočne by som bola v strese… idem 1.9, to by som mala byt 5+6tt, aj keď stále neviem kedy presne bola OVU… 😀 sú to plus mínus dva dni stále …
@patkajj ja ťa obdivujem ja by som nevydržala šla by som hneď keby som vedela aspoň na krv ale to aj kôli PN ja musím okamžite ale že okamžite odísť s práce ako zistím že som tehotná ...
@patkajj ja ťa obdivujem ja by som nevydržala šla by som hneď keby som vedela aspoň na krv ale to aj kôli PN ja musím okamžite ale že okamžite odísť s práce ako zistím že som tehotná ...
@zdsa Tak ja som doma na rodičovskej, PN mi netreba, pri dcére som bola na PN od začiatku, ale proste viem, ako by som bola na tom s nervami, keby ešte nič nebolo vidno a aj tak by ma zas objednala o pár dní a medzitým by som bola doma v nervoch, že či sa tam niečo zjaví alebo nie… ako keď som mala MA a na utz bolo vidno len prázdny gestacny vak… takto si ešte týždeň počkám, v klude. A budem si užívať nočné vstávanie na to že mi je zle ako psovi a rozmýšľať či idem jesť alebo nie…😀😀😀😆😆😀 ja som takéto nevoľnosti mala pri dcére na konci 1.trimestra, nie v 5 týždni 😀😀
@majulka098 uz je velkeee Boze❤️a ake nadherne crty ma
@klarabohun77 rastie rastie, a brucho ešte rýchlejšie 😅 ... Črty má takmerr rovnaké ako jeho staršia sestrička, tú hádali stále ako chlapčeka dlho po narodení 😂 (ale už teraz každý, že aká malá slečna pekná 🙂), veľká podoba na tata a toto bude asi presná kópia jeho 😅
@klarabohun77 rastie rastie, a brucho ešte rýchlejšie 😅 ... Črty má takmerr rovnaké ako jeho staršia sestrička, tú hádali stále ako chlapčeka dlho po narodení 😂 (ale už teraz každý, že aká malá slečna pekná 🙂), veľká podoba na tata a toto bude asi presná kópia jeho 😅
@majulka098 je neskutočné, ako už v polke tehotenstva majú tváričky, že?
@majulka098 je neskutočné, ako už v polke tehotenstva majú tváričky, že?
@bambulka711 je to taký zázrak a je to úplne iné tehu ako pri prvej 🫣 a ty sa ešte držíš vcelku? 🙂😅
@bambulka711 je to taký zázrak a je to úplne iné tehu ako pri prvej 🫣 a ty sa ešte držíš vcelku? 🙂😅
@majulka098 ja už len silou vôle, ale asi nie mojej 😅 Dnes som sa bola dať ešte s bruškom odfotiť a dúfam, že mi vo štvrtok na poradni povedia, že ideme vyvolávať budúci týždeň. Je strašne veľký...
Ahojte zeny, prosiiiim, myslite ze dnes mam ovulaciu ? Test neukázal. Ale na grafe BT mam pokles, znamena to teda ze zajtra by mala stúpnuť rano, ak prebehla ovu, ze ?:D
Dnes styk stihame az vecer, je este sanca ci tym ze ten pokles bol rano, uz ovu prebehla ? Dakujem 🙂
@hanicka1995 podľa poklesu (a ešte tuším aj v inom čase meranom) a bez ovulačného testu ti budeme vedieť zodpovedať až o 3 dni otázku. Avšak ak by aj ovulácia bola dnes, znamená to, že vajíčko tam bude ešte 12-24 hodín čakať. Držím palce
@hanicka1995 podľa poklesu (a ešte tuším aj v inom čase meranom) a bez ovulačného testu ti budeme vedieť zodpovedať až o 3 dni otázku. Avšak ak by aj ovulácia bola dnes, znamená to, že vajíčko tam bude ešte 12-24 hodín čakať. Držím palce
@bambulka711 velmi dakujem ! Pila som vela vody, tak asi preto neukázal. Mam aj ovu bolesti,… skusim testnut este poobede.
@bambulka711 velmi dakujem ! Pila som vela vody, tak asi preto neukázal. Mam aj ovu bolesti,… skusim testnut este poobede.
@hanicka1995 to bude lepšie, ja v čase ovulačných bolestí som už testovala každé 3 hodinky, avšak je možné, že ti nezachytil už včera, ak si veľa pila. V každom prípade, ak to večer poistíte, nič sa tým nepokazí 🙂
Baby musím sa po dlhšej dobe vyplakať…všetci navôkol sa ma pýtajú či som tehotná 😨 po 3 mes stimulácii clostilbegytom (prvý prirodzený bez liekov) a stále som opuchnuta, nafúknuta,pribrata a uz asi 5 človek 😳 môže to tak ublížiť … prečo sa ľudia pýtajú všetko čo im príde na rozum ? 😳 😡 samozrejme že uz aj svokrovci rýpu kedy bude druhé.
Baby musím sa po dlhšej dobe vyplakať…všetci navôkol sa ma pýtajú či som tehotná 😨 po 3 mes stimulácii clostilbegytom (prvý prirodzený bez liekov) a stále som opuchnuta, nafúknuta,pribrata a uz asi 5 človek 😳 môže to tak ublížiť … prečo sa ľudia pýtajú všetko čo im príde na rozum ? 😳 😡 samozrejme že uz aj svokrovci rýpu kedy bude druhé.
@michicka to ma velmi mrzi :( neviem preco je v nasej spoločnosti zvykom sa pytat taketo intimne a citlive veci……
@michicka to ma velmi mrzi :( neviem preco je v nasej spoločnosti zvykom sa pytat taketo intimne a citlive veci……
@hanicka1995 lebo všetci sú zvyknutí sa do všetkého starať odjakživa….co ti poviem ☹ s k tvojmu grafu áno zatiaľ to vyzerá že nebola ovu ale možno ešte príde, aké dlhé cykly mávaš? Nemáš pcos?
Dievčatá, my sme už 4 dni v nemocnici, zajtra o nás budú rozhodovať, či čakáme, či vyvolávame. Držte nám palcúchy 🩵
@bambulka711 a preco si v nemocnici, mas nejake problemy? Drzim palce nech vsetko dobre dopadne a cakame oznamenie o narodeni 😊😊
Dievčatá, my sme už 4 dni v nemocnici, zajtra o nás budú rozhodovať, či čakáme, či vyvolávame. Držte nám palcúchy 🩵
@bambulka711 drzim moc moc palce🥹🫠🙏🏼
@bambulka711 drzim palce, nech si s drobcekom co najskor spolu 🙂
@michicka ignorovať takých ľudí 🙂 si spomínam, že mňa sa pýtali na druhé, a to som bola ešte asi len v 5tom mesiaci s prvým 😂 proste na hlavu
@bambulka711 držím prsty 🤞 aby všetko dopadlo dobre 🙂
@bambulka711 pripájam sa, myslíme na vás nech všetko dobre dopadne a nech doktori správne rozhodnú 🙂
@bambulka711 boooze jak to zbehlo 🥹 držím palce!!

@zdsa nemáš ešte ten mamatest druhý zo včera… tie majú mega veľa farbiva
@patkajj tak ja som čítala že aj woman aj mamatest má veľa farbivá ... Zajtra asi vyskúšam teda mama test ak nepríde ms