icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dixitka
15. sep 2025

Ja som zrejme mala ovuláciu už 7.9. večer, čiže dnes 8 dpo. A už šaliem, snažím sa na to nemyslieť, ale to sa nedá 🤦‍♀️ menštruácia by mala prísť cez víkend, no v piatok mám ísť na týždeň preč, tak asi v ten deň ráno skúsim test, nech viem, na čom som.
Inak testy tiež zásadne do alzaboxu objednávam 😂

zdsa
15. sep 2025
@dixitka

Ja som zrejme mala ovuláciu už 7.9. večer, čiže dnes 8 dpo. A už šaliem, snažím sa na to nemyslieť, ale to sa nedá 🤦‍♀️ menštruácia by mala prísť cez víkend, no v piatok mám ísť na týždeň preč, tak asi v ten deň ráno skúsim test, nech viem, na čom som.
Inak testy tiež zásadne do alzaboxu objednávam 😂

@dixitka ako tak čítam na víkend čaká veľa s nás 😀😀 tiež to mohla ťa príroda zariadiť troška jednoduchšie a nie že čakáš od ovulácie skoro dva týždne na výsledok 😭

chimsee
16. sep 2025
@zdsa

Dnes takto už si aj apka vyznacila ... Som zvedavá aké tie teploty budú ďalšie dni a ty ako ? @bluka2 a @chimsee ženy držíte sa ?

@michicka ahojte, nestiham sem vobec chodit, mali sme blaznivy mesiac. Bola som chora, do toho cestovanie, praca a od vcera je chory zase syn, akurat sme sa vratili od lekara… Mrzi ma, ze hyfosy bolo bolestive ale aspon vies ako na tom si. Drzim palce na iui

@zdsa Ja som tento mesiac nemerala, ale pocitovo som citila pred ovu, tak aj ovu testy (digitalne) mi vysli pozitivne aj som vtedy skusila odmerat bazalku a potvrdila sa mi ovulka. Ms mam dostat vo stvrtok, dnes som 11dpo. Uvidim aka bude teplota zajtra-pozajtra, zvykne mi to klesnut. Podla toho uvidim, ci vobec skusat test😃😃

Moj “velavravny” graf:

chimsee
16. sep 2025

@patkajj ako sa citis?

zdsa
16. sep 2025
@chimsee

@michicka ahojte, nestiham sem vobec chodit, mali sme blaznivy mesiac. Bola som chora, do toho cestovanie, praca a od vcera je chory zase syn, akurat sme sa vratili od lekara… Mrzi ma, ze hyfosy bolo bolestive ale aspon vies ako na tom si. Drzim palce na iui

@zdsa Ja som tento mesiac nemerala, ale pocitovo som citila pred ovu, tak aj ovu testy (digitalne) mi vysli pozitivne aj som vtedy skusila odmerat bazalku a potvrdila sa mi ovulka. Ms mam dostat vo stvrtok, dnes som 11dpo. Uvidim aka bude teplota zajtra-pozajtra, zvykne mi to klesnut. Podla toho uvidim, ci vobec skusat test😃😃

Moj “velavravny” graf:

@chimsee ja teplota zatiaľ takto ... Ale neviem či sa spoliehať či nie či čosi s toho vyčítať 🫣😀 zúfalstvo nadovšetko ,😂

patkajj
16. sep 2025

@chimsee velmi zaujímavo 🤣 je to náročné riadne, akurát včera sme s mužom hodnotili situáciu … oproti prvému tehotenstvu, máme doma teraz torpedo, ktoré začína chodiť a veru nemôžem si pospať keď potrebujem a keď mi je zle 😌 čiže tentokrát som už bola nútená volať GYN nech mi predpise xonveu. Energie mám 0,nič, káva mi nechutí, takže ani týmto spôsobom si tu energiu nedoplním. Ale v nedeľu to už konečne plánujeme oznámiť rodine 🤣 lebo no, čo si budeme hovoriť už keď ja odmietam marlenku (ktorú všetci pečú len kvôli mne) 🤣🤣 tak je to ťažko odôvodniť, že nechcem 🤣🤣🤣 môj denný jedálniček sú guličky s mliekom, na obed cestoviny s tvarohom a slaninkou a na večeru liter vyvaru a Fatra ide na litre denne, lebo mi je ťažko 🤣🤣🤣🤣🤣a zo všetkého iného mám záhu 😌 verím v lepšie zajtrajšky, akurát som včera začala 9ty týždeň (čo neviem kedy ušlo) na kontrolu idem začiatkom októbra a dúfam že rovnako aj pri prvom mi prestane byt zle od 13 týždňa a príde očakávaný nával energie ktorú postrádam 😴😴😴

chimsee
Autor odpoveď zmazal
chimsee
16. sep 2025
@zdsa

@chimsee ja teplota zatiaľ takto ... Ale neviem či sa spoliehať či nie či čosi s toho vyčítať 🫣😀 zúfalstvo nadovšetko ,😂

@zdsa ja mavam krasne teploty az do dna ms, alebo den pred mi trochu klesnu… Ale kiez by u teba teploty ukazovali to co chceme 🙂

@patkajj 9tt? Fakt to bezi, super. A verim, ze o chvilku bude lepsie. A ak nahodou aj nie, nejako to vydrzis, hlavne nech ste ok. Aj ked si viem predstavit ake narocne to je popri malom torpedku. Drzkaj sa

patkajj
16. sep 2025
@chimsee

@zdsa ja mavam krasne teploty az do dna ms, alebo den pred mi trochu klesnu… Ale kiez by u teba teploty ukazovali to co chceme 🙂

@patkajj 9tt? Fakt to bezi, super. A verim, ze o chvilku bude lepsie. A ak nahodou aj nie, nejako to vydrzis, hlavne nech ste ok. Aj ked si viem predstavit ake narocne to je popri malom torpedku. Drzkaj sa

@chimsee tak s tým sme do toho predsa šli, ze to bude náročné 🙃 už nič iné ako vydržať mi neostáva ☺️

chimsee
16. sep 2025
@patkajj

@chimsee tak s tým sme do toho predsa šli, ze to bude náročné 🙃 už nič iné ako vydržať mi neostáva ☺️

@patkajj
@patkajj ved co by sme pre deticky nevydrzali❤️

bluka2
17. sep 2025

Baby, 10 dpo!!!
Chapete, x cyklov sa nepodarí a teraz, keď som akurát dobrala lieky na maláriu, sa podarí? Idem sa rovno spýtať k lekárovi, či sa mám báť, lebo som po chorobe ešte úplne slabá... Aj sa mi triasli ruky spraviť dobrú fotku

bluka2
17. sep 2025

Este aj 25tkovy test je uz pozitivny. To vobec moze byt na 10 dpo? V ovulacii som na nepomylila urcite, aj ovulacny test, aj teplota ju potvrdili

zdsa
17. sep 2025
@bluka2

Este aj 25tkovy test je uz pozitivny. To vobec moze byt na 10 dpo? V ovulacii som na nepomylila urcite, aj ovulacny test, aj teplota ju potvrdili

@bluka2 bude všetko dobré neboj bábätko v tomto týždni ešte nieje s tebou priamo prepojené 🙂 gratulujem strašne moc ❤️ to už vyzerá že za chvíľku tu zostanem sama 🫣

bluka2
17. sep 2025
@zdsa

@bluka2 bude všetko dobré neboj bábätko v tomto týždni ešte nieje s tebou priamo prepojené 🙂 gratulujem strašne moc ❤️ to už vyzerá že za chvíľku tu zostanem sama 🫣

@zdsa ty môžeš testovať tak za dva dni, nie? Možno v tom budeme spolu 💖

zdsa
17. sep 2025
@bluka2

@zdsa ty môžeš testovať tak za dva dni, nie? Možno v tom budeme spolu 💖

@bluka2 tak cca ja som 8 dpo uvidíme nekonečné dní ale za teba som strašné rada 😍😍

klarabohun77
17. sep 2025
@bluka2

Baby, 10 dpo!!!
Chapete, x cyklov sa nepodarí a teraz, keď som akurát dobrala lieky na maláriu, sa podarí? Idem sa rovno spýtať k lekárovi, či sa mám báť, lebo som po chorobe ešte úplne slabá... Aj sa mi triasli ruky spraviť dobrú fotku

@bluka2 to co dnes za krasnu spravu😍😍😍😍😍😍😍

michicka
17. sep 2025
@bluka2

Baby, 10 dpo!!!

@bluka2 wau!!!! Veľmi opatrne a silno držím palčeky 🩷✨
@zdsa nie nebudeš tu sama je nas tu ešte zopár 😌 a uz dosť dlho 😆

dixitka
17. sep 2025
@bluka2

Baby, 10 dpo!!!

@bluka2 jeej, super 🙂 to asi ten spln mesiaca zaúčinkoval 😅

bluka2
17. sep 2025
@michicka

@dixitka na 100% 😀

@zdsa
@klarabohun77
@michicka potešili ste ma strašne tými komentármi. No, držím si palce naďalej a aj vám!!!

zdsa
17. sep 2025
@michicka

@michicka napísala by som že som aj rada že tu nedostanem sama ale ešte radšej by som bola keby sa každej jednej zadarilo ... Ja mám už dva dni extrémne menštruačné bolesti čo ja nemávam pred ms proste si len príde a hotovo až keď už pár hodín krvacam mi bolesti začnú ... Kiez by to bolo nejaké znamenie

bluka2
17. sep 2025

Baby, tak z krvi mam hcg 34. Dal mi duphaston 2x denne a aspirin raz denne, ze to pomaha udrzat tehotenstvo “kedze mam skoro 40”.V realite, ked sa podari, porod vyjde este v 39 😀 Ale mala som ablaciu endometria presne pred rokom. mam dojst zas o tyzden.

zdsa
18. sep 2025
@bluka2

Baby, tak z krvi mam hcg 34. Dal mi duphaston 2x denne a aspirin raz denne, ze to pomaha udrzat tehotenstvo “kedze mam skoro 40”.V realite, ked sa podari, porod vyjde este v 39 😀 Ale mala som ablaciu endometria presne pred rokom. mam dojst zas o tyzden.

@bluka2 a dnes si ešte testovala? Aj keď si myslím že je to jasné 🙂

bluka2
18. sep 2025
@zdsa

@bluka2 a dnes si ešte testovala? Aj keď si myslím že je to jasné 🙂

@zdsa dobré ráno! budem mozno raz testovať medzi kontrolou, ktorú mám za 6 dní. Teplota stúpla. Mna počas tehotenstva v noci raz strasie od zimy a zobudím sa na to. V prvom to bolo raz alebo dvakrát, v druhom o dosť častejšie a v tomto to mám zatiaľ každú noc... Nikto mi nikdy nepovedal prečo.

Na teba myslím v ďalších dňoch, nech je to +. Kedy budeš testovať?

chimsee
18. sep 2025
@zdsa

@bluka2 tak cca ja som 8 dpo uvidíme nekonečné dní ale za teba som strašné rada 😍😍

@bluka2 juchuu, no aka krasna sprava❤️ Tichucko gratulujem

@zdsa Neboj, je nas tu este dost😃 Ja som dnes mala dostat ms, tak som zvedava kedy pride. Vcera aj dnes som mala este teplotu 37, zvykne mi den pred uz klesat, ale tak kazdy mesiac to moze byt ine.
Vcera som aj testla (bola som asi 12dpo podla ovu testov a bt, aj ked som nemerala kazdy den) a test cistobiely, takze uz asi nie je sanca. My este skusime buduci mesiac a potom uz uplne koncime. Tak kiez by sa nam postastilo…

zdsa
18. sep 2025
@bluka2

@zdsa dobré ráno! budem mozno raz testovať medzi kontrolou, ktorú mám za 6 dní. Teplota stúpla. Mna počas tehotenstva v noci raz strasie od zimy a zobudím sa na to. V prvom to bolo raz alebo dvakrát, v druhom o dosť častejšie a v tomto to mám zatiaľ každú noc... Nikto mi nikdy nepovedal prečo.

Na teba myslím v ďalších dňoch, nech je to +. Kedy budeš testovať?

@bluka2 už ma láme ale asi zajtra ... Dnes by som nato aj tak nevidela takú migrénu mám ... @chimsee pokiaľ sa nespustí červená nádej je vždy 😍

chimsee
18. sep 2025
@zdsa

@bluka2 už ma láme ale asi zajtra ... Dnes by som nato aj tak nevidela takú migrénu mám ... @chimsee pokiaľ sa nespustí červená nádej je vždy 😍

@zdsa drzim ti palce, daj zajtra vediet, ked testnes. Ja ak budem mat stale vyssiu bt a ms nikde, tak testnem tiez rano, budem 14dpo. Drzme si palce

zdsa
18. sep 2025
@chimsee

@zdsa drzim ti palce, daj zajtra vediet, ked testnes. Ja ak budem mat stale vyssiu bt a ms nikde, tak testnem tiez rano, budem 14dpo. Drzme si palce

@chimsee držím najviac na svete 😍

dixitka
19. sep 2025

Tak aj u nás sa ten spln mesiaca osvedčil 😂 Dnes 12 dpo, po tohtoročnom biochemku vo februári a MA v máji to snáď už do tretice vyjde 🥹

zdsa
19. sep 2025
@dixitka

Tak aj u nás sa ten spln mesiaca osvedčil 😂 Dnes 12 dpo, po tohtoročnom biochemku vo februári a MA v máji to snáď už do tretice vyjde 🥹

@dixitka jeeeej gratulujem a testovala si aj skôr či len 12 dpo ? Ja som dnes testla 10 dpo teplota ide stále vyššie alebo sa drží a dnes test no neviem mne sa tam niečo marí ale to mne už podľa mňa aj na kúsku čistého papiera 😭

dixitka
19. sep 2025
@zdsa

@dixitka jeeeej gratulujem a testovala si aj skôr či len 12 dpo ? Ja som dnes testla 10 dpo teplota ide stále vyššie alebo sa drží a dnes test no neviem mne sa tam niečo marí ale to mne už podľa mňa aj na kúsku čistého papiera 😭

@zdsa ďakujem, testovala som až dnes, lebo lovenie duchov predošlé mesiace ma len deptalo… keby sme dnes nešli na týždeň preč, tak by som asi ešte počkala aj na meškanie ms (mala prísť zajtra), ale reku pre istotu testnem, nech nemusím na chate s celou rodinou potajomky šaškovať na wc :D