icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dixitka
19. sep 2025
@zdsa

@dixitka jeeeej gratulujem a testovala si aj skôr či len 12 dpo ? Ja som dnes testla 10 dpo teplota ide stále vyššie alebo sa drží a dnes test no neviem mne sa tam niečo marí ale to mne už podľa mňa aj na kúsku čistého papiera 😭

@zdsa a veľmi držím palce, nech to vyjde aj tebe!

zdsa
19. sep 2025

U mňa dnes takto neviem viem že je to len 10 dpo ... Ale už začínam byť skeptická ale som strašné rada za vás dievčatá

zanzilady
19. sep 2025
@zdsa

U mňa dnes takto neviem viem že je to len 10 dpo ... Ale už začínam byť skeptická ale som strašné rada za vás dievčatá

@zdsa ja tam niečo rozhodne vidím 🥹aký to je test ?

zdsa
19. sep 2025
@zanzilady

@zdsa ja tam niečo rozhodne vidím 🥹aký to je test ?

@zanzilady to som kupovala v actione ten čo má tak skoro ukázať ... Len keď ja už na tých duchov akosi neverím 🫣 ale veď ešte dva dni do ms tak uvidíme ako som písala vyššie kým sa nespustí červená nič nieje stratené len keby tie dni šli rýchlejšie

zanzilady
19. sep 2025
@zdsa

@zanzilady to som kupovala v actione ten čo má tak skoro ukázať ... Len keď ja už na tých duchov akosi neverím 🫣 ale veď ešte dva dni do ms tak uvidíme ako som písala vyššie kým sa nespustí červená nič nieje stratené len keby tie dni šli rýchlejšie

@zdsa ja som bola spokojná s tymi testami s actionu 🥹🥹no som zvedavaaaa

zdsa
19. sep 2025
@zanzilady

@zdsa ja som bola spokojná s tymi testami s actionu 🥹🥹no som zvedavaaaa

@zanzilady aj ja ale urevana som a nepríjemná zas ako keď som čakala malú už aj môj muž mi povedal že musím byť tehotná lebo takáto neznesiteľná som bola len pri malej 😂😂😂 tak buď len riadne silná pms alebo alebo

bluka2
19. sep 2025
@zdsa

@zdsa mne sa zdá, že to tam je na tom teste! Objavilo sa to pomerne rýchlo?

bluka2
19. sep 2025
@dixitka

Tak aj u nás sa ten spln mesiaca osvedčil 😂 Dnes 12 dpo, po tohtoročnom biochemku vo februári a MA v máji to snáď už do tretice vyjde 🥹

@dixitka wooooow až teraz vidím! Teším sa strasne. Podľa sily tej čiarky ta čakám v majovkach 2026 😍 ten spln mesiaca vidím bol špeci 😀
Blahoželám
PS: teda ovulácia v rovnaký deň, možno sa aj narodia spolu pri májovom splne 😂

bluka2
19. sep 2025

Ja sa snažím nájsť ten test od dixitka, čo som videla a zrazu nie je nikde. Tak neviem, či som nejakú reklamu videla alebo na niečo blbo klikla alebo už mi začína brain fog 😂

zanzilady
20. sep 2025
@zdsa

@zanzilady aj ja ale urevana som a nepríjemná zas ako keď som čakala malú už aj môj muž mi povedal že musím byť tehotná lebo takáto neznesiteľná som bola len pri malej 😂😂😂 tak buď len riadne silná pms alebo alebo

@zdsa 😅tak to by bolo ozaj veľmi silne pms :D keď si bola taká protivná len pri tehu 😂aj dnes si skúšala ? To by sa už mohla rozlúsknuť záhada 🙂

zdsa
20. sep 2025
@zanzilady

@zdsa 😅tak to by bolo ozaj veľmi silne pms :D keď si bola taká protivná len pri tehu 😂aj dnes si skúšala ? To by sa už mohla rozlúsknuť záhada 🙂

@zanzilady skúšala ... Vopred sa ospravedlňujem za rozoberanie ale ja som fakt reálne slepá takže pre mňa je toto troška uľahčenie tam niečo nájsť no stále som moc nezistila 😂

marinadelrey
20. sep 2025
@zdsa

@zanzilady skúšala ... Vopred sa ospravedlňujem za rozoberanie ale ja som fakt reálne slepá takže pre mňa je toto troška uľahčenie tam niečo nájsť no stále som moc nezistila 😂

@zdsa drzim palce 🙂

marinadelrey
20. sep 2025

Ahojte baby, citam vas a kazdej drzim palce...mne dnes vysiel takyto ovu test, myslite, ze uz je uplne pozitivny? Posnazili sme sa dnes v noci, mozno este dnes poistime. Je tu este vobec niekto, kto mal v tomto case ovu a budeme spolu cakat na vysledok alebo sa vymykám cyklom vsetkym staliciam tu 😅

zanzilady
20. sep 2025
@zdsa

@zdsa ja tam niečo vidím aj teraz 🫣ale ktovie čo to je 🤞joooj nech už zajtra zosilnie

hanicka1995
20. sep 2025

Ahojte zienky. Tiez si meriam bt, parkrat som sem pisala uz o radu 🙂 . Prosim, neviete ako sa sprava teplota, ked sa prestane este v skorom stadiu tehotenstva vyvijat embryo ? Mam pozitivne testy, ale ziadne priznaky. Pri prvom synovi mi bolo uz od zacistku zle, citila som podbrusko jemne, krize. Teraz nic. Mam zle tusenie :( k dr idem Az dalsi tyzden..

michicka
20. sep 2025
@marinadelrey

Ahojte baby, citam vas a kazdej drzim palce...mne dnes vysiel takyto ovu test, myslite, ze uz je uplne pozitivny? Posnazili sme sa dnes v noci, mozno este dnes poistime. Je tu este vobec niekto, kto mal v tomto case ovu a budeme spolu cakat na vysledok alebo sa vymykám cyklom vsetkym staliciam tu 😅

@marinadelrey jaaaaa 🙂 tiež som vždy mimo každého cyklus , dnes som 15 dc 🙂

marinadelrey
20. sep 2025
@michicka

@marinadelrey jaaaaa 🙂 tiež som vždy mimo každého cyklus , dnes som 15 dc 🙂

@michicka jeej super, tak ty dnes asi ovulujes ze? Ja dnes alebo zajtra, tak budeme cakat na vysledok spolocne 🙂 Ja som dnes 22DC

moolnarkaa
20. sep 2025

Pripájam sa baby, takto silno pozitívne testy som nemala ani nepamätám 🙈 spodne dva sú robené ráno, ten vrchný asi tri hodiny neskôr. Držím nám palce 🍀

marinadelrey
20. sep 2025
@moolnarkaa

Pripájam sa baby, takto silno pozitívne testy som nemala ani nepamätám 🙈 spodne dva sú robené ráno, ten vrchný asi tri hodiny neskôr. Držím nám palce 🍀

@moolnarkaa vitaj dalsia do klubu 🙂 tak asi mame vsetky program na sobotny vecer jasny 😅

moolnarkaa
20. sep 2025
@marinadelrey

@moolnarkaa vitaj dalsia do klubu 🙂 tak asi mame vsetky program na sobotny vecer jasny 😅

@marinadelrey 😁 my sme to stihli ešte pred večerom 🙈😁 ale test zatiaľ vobec nebledne, ráno asi ešte poistíme 😅

bluka2
20. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey 😁 my sme to stihli ešte pred večerom 🙈😁 ale test zatiaľ vobec nebledne, ráno asi ešte poistíme 😅

@moolnarkaa super silny test, treba poriadne poistit 😂

moolnarkaa
20. sep 2025
@bluka2

@moolnarkaa super silny test, treba poriadne poistit 😂

@bluka2 no takýto som veru mala naposledy asi v januári keď sa aj podarilo, tak snáď sa pošťastí aj teraz 🙏🏻😁

marinadelrey
21. sep 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa mas riadne pozitivne testy, to bude urcite uspesny cyklus 🙂 aj merias BT tento mesiac? Mne podla BT este ovulacia neprebehla

michicka
21. sep 2025
@marinadelrey

@moolnarkaa mas riadne pozitivne testy, to bude urcite uspesny cyklus 🙂 aj merias BT tento mesiac? Mne podla BT este ovulacia neprebehla

@marinadelrey @moolnarkaa baby môj bol naj 13 deň 13:00 a večer som mala bolesti a negatívny uz test tak ja predpokladám že u mňa bola z 13-14 🙂 včera 15 dc som uz mala pocit že je určite po. Tak uvidíme no držím aj vám palce😇

moolnarkaa
21. sep 2025
@michicka

@marinadelrey @moolnarkaa baby môj bol naj 13 deň 13:00 a večer som mala bolesti a negatívny uz test tak ja predpokladám že u mňa bola z 13-14 🙂 včera 15 dc som uz mala pocit že je určite po. Tak uvidíme no držím aj vám palce😇

@marinadelrey joj kiežby 🙏🏻 meriam, dnes ešte nízka takže predpokladám, že dnes prebehne ovu a zajtra vyskočí hore.. teda dúfam 😁

@michicka Držím palce 🤍🤍

marinadelrey
21. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey joj kiežby 🙏🏻 meriam, dnes ešte nízka takže predpokladám, že dnes prebehne ovu a zajtra vyskočí hore.. teda dúfam 😁

@michicka Držím palce 🤍🤍

@moolnarkaa este aj teraz som mala pozitivny, tak este ani u mna neprebehla
@michicka vela stastia nech sa dobre uhniezdi o par dni 🤗 budes testovat o 2 tyzdne prva z nas troch 😀

michicka
21. sep 2025
@marinadelrey

@michicka vela stastia nech sa dobre uhniezdi o par dni 🤗 budes testovat o 2 tyzdne prva z nas troch 😀

@marinadelrey mne inak po prvom pôrode ovu testy vychádzajú úplne inak. Pred malou som mávala 2 dni pozitívny test teraz tak pól dňa 😀

moolnarkaa
21. sep 2025
@marinadelrey

@marinadelrey ja už mám negativny, takze zajtra už len potvrdim teplotou, potom odložím teplomer a pokúsim sa mat to na haku, lebo zosaliem za tie dva týždne 😅 ešte mám aj preventivku u gyn zajtra tak potvrdí aj ona 😁

marinadelrey
21. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey ja už mám negativny, takze zajtra už len potvrdim teplotou, potom odložím teplomer a pokúsim sa mat to na haku, lebo zosaliem za tie dva týždne 😅 ešte mám aj preventivku u gyn zajtra tak potvrdí aj ona 😁

@moolnarkaa @michicka kedy ocakavate ms? Tiez sa chystam nemerat tento cyklus, ked si potvrdim ovu. Ja by som to potom mala dostat 6.10, tak dovtedy musim vydrzat 😀

michicka
21. sep 2025
@marinadelrey

@moolnarkaa @michicka kedy ocakavate ms? Tiez sa chystam nemerat tento cyklus, ked si potvrdim ovu. Ja by som to potom mala dostat 6.10, tak dovtedy musim vydrzat 😀

@marinadelrey ja predpokladám že príde ms najskôr tak 3.10. A dovtedy testovať nebudem až keby meškali minimálne 2 dni 😀 a závidím v tichosti že môžete merať BT mne sa nedari nájsť čas kedy by som mohla lebo moja 2,5 r dcéra sa vkuse v noci budí a chodím za ňou do izby… ale inak pár cyklov som merala ked ešte bola s nami v posteli a po pozitívnom ovu teste bola vždy podľa teplôt ovu na druhý deň 🙂)