icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alisael
12. feb 2015

@blienkal nic vobec 😐 tak co uz.. aj ked takto som sa pred ms nikdy necitila a to mi uz parkrat meskalo aj tyzden.. a vedu som z toho nerobila.. ved hadam raz sa podari 😉

alisael
12. feb 2015

@petra212 aj mne trosku klesla, ale stale som vyssie nez prve dni DPO.. aj ked uz to teraz beriem tak flegmaticky.. ale stale drzim prsty 😉

vierkac
12. feb 2015

Ahojte. Pri prvom babe sme sa "triafali" vyse rok a pol, teraz by som to rada urychlila. Tak som zacala merat BT, zatial 2 cykly, ale nic z toho. Intimna otazocka: kolko sa snazite pocas ovulky - 4-5 dni pred, kazdy den, 2x do dna? Nechcem z toho spravit trening, ale zase ani podcenit 😉

blienkal
13. feb 2015

@marti84 ahoj, ak ti ta teplota vydrzi takto hore aspoň 13 dní ešte, tak to bude nádejné 🙂 tak prajem veľa trpezlivosti pri čakaní a úspešný výsledok. 🙂

blienkal
13. feb 2015

@alisael asi uz dnes prišla ms, však? či? pozrela som tvoj graf a padlo to tak pevne verím, že čoskoro sa dočkáš 🙂

alisael
13. feb 2015

@blienkal no dnes rano zasa nic.. graf padol, ale stale sa to nejak vysoko drzi.. tak dufam, ze ma to neprekvapi v nedelu, ked budem v praci :D

blienkal
13. feb 2015

@alisael :D mne by to zajtra nevyhovovalo 🙂 stále 36,8 - začínam mať pocit, že sa mi teplomer zasekol...

martinkaba12014
Odpoveď bola odstránená
marti84
13. feb 2015

@blienkal no uvidime 🙂 zase sa mi trosku posunula ovulka :D.. tak neviem no..

@alisael zvlastne, takyto pekny graf je vacsinou tehotensky 🙂, tak mozno este 🙂

alisael
13. feb 2015

@marti84 nuz mozno len kupujem nefunkcne tehotenske testy 😃 aj ked neviem, ci to nemoze byt duphastonom...

alisael
13. feb 2015

@blienkal
@marti84 skusila som este raz testnut.. opat nic.. tak asi len nieco nefunguje tak ako ma.. 😐

marina24
13. feb 2015

pre pána jána :Dtak hrozne chcete mať deti ,že to je až smiešne...čím viac to budete chcieť,tak tým to nevyjde :D:D

marti84
13. feb 2015

@marina24 a ty nechces? ci patria medzi tie co sa na nich len chlap pozre a je to?

blienkal
13. feb 2015

@marina24 nie sme také zúfale ako si myslis 🙂 iba je to dost neprijemne ked zena nevie o čo ide a či za tým nie je aj nejaký problém...

blienkal
13. feb 2015

@alisael uvidíme, počkame si, čo iné... ;) mňa zajtra čaká oslava takže si radšej nedám ani kvapku vína, aj keď bude zaujímavé to vysvetlovať... asi to hodím na klamlivé antibiotiká :D sem tam posmrknem aby to nebolo nápadné 🙂

marina24
13. feb 2015

@marti84 ja deti mať nechcem 🙂 a ani mi nechýbajú,preto mi je to smiešne,ako niekto chce deti :Dako nič v zlom..
@blienkal proste treba prestať chcieť 🙂)) to je jediné,pokial ti nie je nič zdravotne,tak treba len prestať chcieť ..viem,že v rodine,alebo kamošky,zaručený lieeeeek na to dieťa je prestať ho chcieť tak strašne,uplne sa ukludniť,nemerať nič,absolútne sa ani nezaujímať,kedy sú krámy,a nič neriešiť ohľadom toho,len sa v klude milovať niekedy s mužom po abstinencii...nič viac,nič menej,len to chce prestať na to myslieť ,len čim viac človek niečo chce v živote,tak tým to nemá...vážne,ženy ..tak prestante ..

alisael
13. feb 2015

@blienkal hehe ja som bola tak pred mesiacom s manzelom na navsteve.. hodila som to na soferovanie 😃 aj ked podla mna pohar vina je uplne v pohode 😉

alisael
13. feb 2015

@marina24 a na zaplakanie je, ak niekto nechce mat deti. Lebo zije uplne prazdny a sebecky zivot. A ak niekomu telo nefunguje, ako by malo, vo vztahu mal kopec "nehod", z ktorych nikdy nic nebolo.. tak zistit ako to s tym telom je, nie je nic zle.

marti84
13. feb 2015

@marina24 najlepsie su rady od cloveka, ktory vlastne o tomto vie uplne NIC, ale ma zarucene rady ako na to.. Akoze nchapem preco si na konikovi, ked deti nechces.. Asi aby si stvala ostatnych,ze?
Akoze ak neriesis ani kramy, tak to je dost smutne, ked vlastne ani nevies ci to nemeskaju a teda sa nedeje nieco co by si nechcela a to nie len DIETA, ktore nechces, ale cokolvek..

nikol1992
13. feb 2015

Ahojte kocky, ja som zatial takto 🙂

marti84
14. feb 2015

Tak u mna teplota dneska zase o cosi vyssia 😀.. Inak myslite, ze ovulka nemohla byt uz 12. Den? Ale 17.nebola urcite.. 12 ma bolely vajecniky a 16 som mala dost podobnu bolest ako krce pred kramami...

blienkal
14. feb 2015

@marti84 povedala by som skor 16. ;) drzim palce

blienkal
14. feb 2015

Ženy mám problem. Mám 12 dní BT 36,8-36,9. Dnes ráno 36,8. Pričom som na wc mala slabucke krvacanie. Prsia stale velke, mierne bolave. Co s tym?????? Keby to bola.MS teplota by klesla.ci?? :(

marina24
14. feb 2015

@alisael čo hned také nenávistné slová ?ja som to myslela úplne vážne a v dobrom.tak sa spamätaj,čo hovoríš
ja deti nechcem a netajím sa tým,a čo ?vy chcete,ok,majte,mám na to svoje dôvody,a sebecký a prázdny absolútne nie,poznám mnoho párov,čo sú bezdetní,lebo chcú,tak sa spamätaj čo hovoríš a neurážaj ,

@marti84si ma rozosmiala,tým,že takto nenávistne sa staviaš k človeku,ktorý ti dal radu :D ale OK,riešte si ,čo chcete ,ja som len podotkla síce nie zvlastnej skúsenosti,ale zo skúsenosti v mojom okolí,že netreba deti chcieť a oniprídu potom,ked strašne chceš niečo v živote,just to nepríde,to je proste karma..skurvená,...viem o tom svje v živote ..a nechápem ludí,čo nenavidia a posudzuju ludi,ktorí nechcu mať deti ,akože čo ?a teraz my ,čo nám detičky k živote nechýbaju,tak akože máme nenavidiet a posudzovať vás ?to už kde sme ?!! sa spamataj,,asi ti prepína z toho,že deti mať nemôžeš,no ja za to nemôžem,a okrem toho ,tak prestan rýpať do mna,a mimochodom modrý konik nie je len o tehotenstve ,ale aj o partnerských veciach a podobne,tak sa skludni ..a do tretice ja ,neobávaj sa 🙂)))) krámy mám maximálne presne na 28.den vždy 🙂) viem presne kedy ich mám,na margo tých krámov,som to myslela v tom,že darmo si počítať plodné a neplodné dni,či čo to vônec počítate grafy a pod :DDD také koniny,som ešte v živote neriešila,deti pridu,ked to bude najmenej chcieť a nie podľa teploty :D to sú také vtípky ..
a sú aj dôležitešjie veci v živote ako deti alebo rátať si kedy mám akú teplotu,to sm tým chcela povedať 🙂 úspešná kariéra ,cestovanie ..ja napríklad dávam prednosť tomu 🙂 ale bud v klidu ..🙂

marti84
14. feb 2015

@marina24 no ked si nikdy neokusila snazenie, tak nechapem ako mozes radit.. Ale hlavne vobec neviem, ze ked sa nesnazis, preco si teda vo forach o snazeni a nie v tych partnerskych a mimochodom ty si tu prva pisala, ze sme snad padnute na hlavu ked to riesime..

marina24
14. feb 2015

@marti84 ty nerozumieš asi slovensky ..nie si Slovenka ?píšem,že V mojom okolí,rodina,súrodenci,kamošky-blízki ľudia,to PREŽILI ,preto radím,hoci ja som sa nikdy nesnažila o malé.ja sa nechcem hádať
padnuté na hlavu v tom zmysle,že sa tak staršne snažíte,nehnevaj sa,príde mi vtipné nanajvýš tu kresliť grafy bazálnej teploty :D príde mi to na smiech .a preto to píšem,a táto téma ma zaujala ,ked som ju tu videla,práve preto,aby som vám povedala,že všetko,čo robíte je zle,a prvotne ide o to,aby ste zmenili zmýšľanie.všetko príde to,čo nechcete a opačne

marina24
14. feb 2015

@marti84 ale ved v klude 🙂 robte si ako chcete,potom,ked vám z toho prepne a skončite na psychiatrii,potom si uvedomíte,že to snaženie bolo odveci a chybné,ale to bude neskoro.vtedy príde všetko v živote,ked to najmenej očakávame a chceme ..a to píšem z vlastnej skúsenosti 🙂))takže klud a neurážaj ..rob si čo chceš.

alisael
14. feb 2015

@marina24 nenavistne slova? Ale cosi. Len som ta polutovala. Ked si myslis, ze kariera a cestovanie ti da viac ako deti. Ja mam skvelu pracu a aj tak viem, ze dolezitejsie je byt mamou. Ale pre mna za mna rob si co chces. Ale ty si zacala s urazanim tych zien, ktore chcu, ale dost casto nemozu mat z nejakeho dovodu deti. Takze sa najprv ty uvedom skor, nez sa zacnes vysmievat z ludi a este z takej citlivej temy.

alisael
14. feb 2015

@blienkal ak by to bola ms, tak by mala klesat.. myslis, ze by to nakoniec predsa len nemohlo byt tehotenstvom?

blienkal
14. feb 2015

@alisael uvidim co nameriam zajtra rano ale ak 36,8 tak to normalne nie je. Mozno sa MS len rozbieha. Lebo vela toho nie je... ty ako dnes?? ;)