icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dixitka
21. sep 2025
@hanicka1995

Ahojte zienky. Tiez si meriam bt, parkrat som sem pisala uz o radu 🙂 . Prosim, neviete ako sa sprava teplota, ked sa prestane este v skorom stadiu tehotenstva vyvijat embryo ? Mam pozitivne testy, ale ziadne priznaky. Pri prvom synovi mi bolo uz od zacistku zle, citila som podbrusko jemne, krize. Teraz nic. Mam zle tusenie :( k dr idem Az dalsi tyzden..

@hanicka1995 ja si myslím, že kým sú pozit. testy, aj teplota sa drží hore. Keďže tvoje telo ešte nevie, či tehotenstvo napreduje v poriadku alebo nie. Takže z toho sa nič nedozvieš. Príznaky tiež môžu byť klamlivé, každé tehotenstvo je iné... Snaž sa myslieť pozitívne a vydrž do kontroly 🙂

dixitka
21. sep 2025
@bluka2

@dixitka wooooow až teraz vidím! Teším sa strasne. Podľa sily tej čiarky ta čakám v majovkach 2026 😍 ten spln mesiaca vidím bol špeci 😀
Blahoželám
PS: teda ovulácia v rovnaký deň, možno sa aj narodia spolu pri májovom splne 😂

@bluka2 vďaka, áno, rovnaký termín máme 🙂 a dokonca je to nedeľa, aj môj prvý syn je nedeľniatko 🙂 ale tak uvidíme, kedy sa reálne vypýtajú na svet 🙂

a fotka môjho testu je tu stále, takže to bude brain fog :D

bluka2
21. sep 2025
@dixitka

@bluka2 vďaka, áno, rovnaký termín máme 🙂 a dokonca je to nedeľa, aj môj prvý syn je nedeľniatko 🙂 ale tak uvidíme, kedy sa reálne vypýtajú na svet 🙂

a fotka môjho testu je tu stále, takže to bude brain fog :D

@dixitka a aky budes mat vekovy rozdiel?

Ps ano 😶‍🌫️

zanzilady
22. sep 2025
@zdsa

U mňa dnes takto neviem viem že je to len 10 dpo ... Ale už začínam byť skeptická ale som strašné rada za vás dievčatá

@zdsa no ako to vyzerá dnes ? 🥹dúfam že už krásne čiarky

moolnarkaa
22. sep 2025
@marinadelrey

@moolnarkaa @michicka kedy ocakavate ms? Tiez sa chystam nemerat tento cyklus, ked si potvrdim ovu. Ja by som to potom mala dostat 6.10, tak dovtedy musim vydrzat 😀

@marinadelrey Mne to vychádza na 3.10. cca, dnes teplota vyskočila, takže ovulácia potvrdená.. jedine mám takú migrénu dnes, že ma ide poraziť ☹

marinadelrey
22. sep 2025
@michicka

@marinadelrey ja predpokladám že príde ms najskôr tak 3.10. A dovtedy testovať nebudem až keby meškali minimálne 2 dni 😀 a závidím v tichosti že môžete merať BT mne sa nedari nájsť čas kedy by som mohla lebo moja 2,5 r dcéra sa vkuse v noci budí a chodím za ňou do izby… ale inak pár cyklov som merala ked ešte bola s nami v posteli a po pozitívnom ovu teste bola vždy podľa teplôt ovu na druhý deň 🙂)

@michicka uplne viem, ako to mas s meranim 😀 ja mam 3 rocnu a tiez nelezim celu noc v posteli...dnes som bola o 5 hore a az o 6 som potom znovu merala, ale tak aspon cca tie hodnoty sedia, aj ked v noci vstanem z postele, takze to az tak neriesim.

marinadelrey
22. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey Mne to vychádza na 3.10. cca, dnes teplota vyskočila, takže ovulácia potvrdená.. jedine mám takú migrénu dnes, že ma ide poraziť ☹

@moolnarkaa no ta migrena ma mrzi...ja mam tiez brutalnu nadchu uz treti den, takze tiez nic moc. Dnes uz boli ovu testy negativne, tak myslim, ze dnes rano mohla prebehnut ovu...uvidime zajtra podla teploty.

dixitka
23. sep 2025
@bluka2

@dixitka a aky budes mat vekovy rozdiel?

Ps ano 😶‍🌫️

@bluka2 3 roky + mesiac 🙂 pôvodne sme plánovali deti s 2 ročným rozdielom, ale človek mieni... ;)

michicka
23. sep 2025
@dixitka

@bluka2 3 roky + mesiac 🙂 pôvodne sme plánovali deti s 2 ročným rozdielom, ale človek mieni... ;)

@dixitka tiež som si tak priala dokonca keď mala naša rok aj niečo sme uz prestali riešiť 😊 keby teraz otehotniem ja bol by 3,4 roka rozdiel 😀

zdsa
23. sep 2025
@zanzilady

@zdsa no ako to vyzerá dnes ? 🥹dúfam že už krásne čiarky

@zanzilady 2 DC 🤷

zanzilady
24. sep 2025
@zdsa

@zanzilady 2 DC 🤷

@zdsa to ma mrziii

dixitka
25. sep 2025

Tak dnes ráno (18 dpo) som si spravila druhý test a čiarka krásne stmavla. Viac testovať nebudem, vlastne dúfam, že to bol môj posledný tehotenský test v živote 😀 snáď sa tentokrát drobec udrží. Kontrolu u dr. mám až 17.10., budem sa snažiť dovtedy nezošalieť 😁

bluka2
25. sep 2025
@dixitka

Tak dnes ráno (18 dpo) som si spravila druhý test a čiarka krásne stmavla. Viac testovať nebudem, vlastne dúfam, že to bol môj posledný tehotenský test v živote 😀 snáď sa tentokrát drobec udrží. Kontrolu u dr. mám až 17.10., budem sa snažiť dovtedy nezošalieť 😁

@dixitka super! ja som bola vcera a mam ist aj za 10 dní, či bude akcia srdiečka. Že 17.10. to je ešte dlho! Testy už nemám 😃

bluka2
25. sep 2025
@dixitka

@dixitka a jasne, že sa splnovy drobec udrží ! 😉

bluka2
25. sep 2025
@dixitka

@dixitka inak cítis niečo, či ešte nič?

dixitka
25. sep 2025
@bluka2

@dixitka super! ja som bola vcera a mam ist aj za 10 dní, či bude akcia srdiečka. Že 17.10. to je ešte dlho! Testy už nemám 😃

@bluka2 no u mojej je to štandard, že až na prebiehajúci 8. týždeň dáva prvú kontrolu… ale je to o nervy :D no teším sa, že ty si už aspoň bublinku videla 😊
A čo sa týka príznakov, dosť sa mi dvíha žalúdok hocikedy počas dňa, ale zatiaľ sa to dá vydržať. Mám aj trochu zvýšený tep, takže pri námahe sa viac zadýcham. A citlivé bradavky, plus sa občas ozýva aj podbruško a kríže. Je to zatiaľ veľmi podobné ako pri mojich predošlých tehotenstvách. A ty ako? 🙂

bluka2
25. sep 2025
@dixitka

@bluka2 no u mojej je to štandard, že až na prebiehajúci 8. týždeň dáva prvú kontrolu… ale je to o nervy :D no teším sa, že ty si už aspoň bublinku videla 😊
A čo sa týka príznakov, dosť sa mi dvíha žalúdok hocikedy počas dňa, ale zatiaľ sa to dá vydržať. Mám aj trochu zvýšený tep, takže pri námahe sa viac zadýcham. A citlivé bradavky, plus sa občas ozýva aj podbruško a kríže. Je to zatiaľ veľmi podobné ako pri mojich predošlých tehotenstvách. A ty ako? 🙂

@dixitka Ja mam zatial len bolave prsia a vsetko mi smrdi. Napriklad moja spalna smrdi ako drozdie 😀 Ja sa moc nenemaham veru, som teraz taka opatrna trochu

marinadelrey
28. sep 2025

@michicka @moolnarkaa ahojte dievcata, ako sa citite? Chystate sa testovat najblizsie dni?

moolnarkaa
28. sep 2025
@marinadelrey

@michicka @moolnarkaa ahojte dievcata, ako sa citite? Chystate sa testovat najblizsie dni?

@marinadelrey ahojte, ja nič výnimočne, cítim sa ako každý iný deň 😁 Testovať by som chcela vo štvrtok asi, lebo mame teambuilding, tak aby som si s čistým svedomím ak tak niečo naliala 😅 Ty akooo?

marinadelrey
28. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey ahojte, ja nič výnimočne, cítim sa ako každý iný deň 😁 Testovať by som chcela vo štvrtok asi, lebo mame teambuilding, tak aby som si s čistým svedomím ak tak niečo naliala 😅 Ty akooo?

@moolnarkaa noo tak budem stvrtok drzat palce, daj potom vediet 🙂 kolko budes dpo? Ja by som chcela testovat asi v piatok, to budem 12dpo.

moolnarkaa
28. sep 2025
@marinadelrey

@moolnarkaa noo tak budem stvrtok drzat palce, daj potom vediet 🙂 kolko budes dpo? Ja by som chcela testovat asi v piatok, to budem 12dpo.

@marinadelrey budem 11dpo. Tak si držme palce 🍀🍀

marinadelrey
28. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey budem 11dpo. Tak si držme palce 🍀🍀

@moolnarkaa tak to potom sme asi rovnaky dpo nie? Aj ty si dnes 7? 😀

moolnarkaa
28. sep 2025
@marinadelrey

@moolnarkaa tak to potom sme asi rovnaky dpo nie? Aj ty si dnes 7? 😀

@marinadelrey anooo, minulú nedeľu ovu 😁

marinadelrey
28. sep 2025
@moolnarkaa

@marinadelrey anooo, minulú nedeľu ovu 😁

@moolnarkaa aj jaaa nedela😀 no tak sranda, snad nam to vyjde 🙏

sabka23
28. sep 2025

Ahojte, som celkom nová v meraní BT, snažíme sa o dieťatko..čo si myslíte o tomto grafe? Meriam si zatiaľ druhý mesiac a minulý mesiac vyzeral veľmi podobne až na to, že v lutealnej fáze som každý deň mala BT nad 36,7.

bluka2
28. sep 2025
@sabka23

Ahojte, som celkom nová v meraní BT, snažíme sa o dieťatko..čo si myslíte o tomto grafe? Meriam si zatiaľ druhý mesiac a minulý mesiac vyzeral veľmi podobne až na to, že v lutealnej fáze som každý deň mala BT nad 36,7.

@sabka23 vyzera to nadejne, ako implantation dip na 7. den po ovulacii. Pekny graf. Drzim palce, nech nemusis tabulkovat velmi dlho 😉

zdsa
28. sep 2025

Ja sa tiež ozyvam dlhšie som bola mimo boli sme si hlavu vyvetrať ... Mne to síce úplne nejak nepomohlo ale dajme tomu ... Dnes krásny 6 DC ... A nemeriam asi už som stratila chuť náladu všetko ...

anonym_4de282
Autor odpoveď zmazal
adriana48
29. sep 2025
@anonym_4de282
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4de282

adriana48
Autor odpoveď zmazal