icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adriana48
Autor odpoveď zmazal
adriana48
1. okt 2025
adriana48
1. okt 2025

Žienky vie mi niektorá poradiť kedy bola ovulácia na ktorý deň ciklu? V tomto grafe si niesom istá potrebujem poradiť Dakujem 😊

klarabohun77
1. okt 2025
@adriana48

Žienky vie mi niektorá poradiť kedy bola ovulácia na ktorý deň ciklu? V tomto grafe si niesom istá potrebujem poradiť Dakujem 😊

@adriana48 ja si myslim 16DC az tam je vyssia o 0,2

adriana48
1. okt 2025
@klarabohun77

@adriana48 ja si myslim 16DC az tam je vyssia o 0,2

@klarabohun77 ....To si nemyslím tam už bola teplota zvýšená progesterón ja som už na druhý deň po menzese mála plodný hlien,čo mi bolo čudné a potom bola teplota 36,1 najnižšia a po tej najnižšej teplote je ovulácia jeden dva dni po najnižšej teplote podľa Syptomentalnej metódy len si niesom istá ktorý deň to mohol byť či 13ty alebo 14 deň ciklu ovulácia ..16 deň určite nie tam už bol progesterón zvýšený po ovulácii

klarabohun77
1. okt 2025
@adriana48

@klarabohun77 ....To si nemyslím tam už bola teplota zvýšená progesterón ja som už na druhý deň po menzese mála plodný hlien,čo mi bolo čudné a potom bola teplota 36,1 najnižšia a po tej najnižšej teplote je ovulácia jeden dva dni po najnižšej teplote podľa Syptomentalnej metódy len si niesom istá ktorý deň to mohol byť či 13ty alebo 14 deň ciklu ovulácia ..16 deň určite nie tam už bol progesterón zvýšený po ovulácii

@adriana48 hej ak tu foto rozkliknem vidim uz lepsie tie cislice za mna by som povedala ze 14DC

michicka
1. okt 2025
@adriana48

@adriana48 keď môžem poradiť skús inú apku tato je dosť neprehľadná… napr fertility friend, read your body alebo kindara, ocycle

bluka2
1. okt 2025
@adriana48

@adriana48 ja myslim, ze na den 11, ale suhlasim s tym, ze nie je ta appka taka, ze to vidis na prvy pohlad ako fertility friend. Podla mna zajtra kludne mozes nejaky citlivy test skusit. Stykom ste sa trafili

adriana48
1. okt 2025
@klarabohun77

@adriana48 hej ak tu foto rozkliknem vidim uz lepsie tie cislice za mna by som povedala ze 14DC

@klarabohun77 Tiež si myslím že to bol 14 deň ciklu ja som si to skúsila napísať všetko do podrobná aj do GPT a tá mi tiež napísala že 14 deň ciklu bola ovulácia alebo 13 deň ciklu ..aleže skôr ten 14 ty deň ,že folikul mohol prasknúť na ten 13 deň Niekedy v noci aleže najpravdepodobnejší deň ovulácie bol ten 14 deň ciklu takže dnes by som bola respektíve 6 deň po ovulácii a niečo sa mi deje v podbrušku také tlaky či ako to presne nazvať a ešte niečo také neidentifikovateľné niečo cítim proste také zvlaštne niečoe a dnes večer má naoko zo zohrievame ho kuraťa no fuj až ma naplno🤦

adriana48
1. okt 2025
@bluka2

@adriana48 ja myslim, ze na den 11, ale suhlasim s tym, ze nie je ta appka taka, ze to vidis na prvy pohlad ako fertility friend. Podla mna zajtra kludne mozes nejaky citlivy test skusit. Stykom ste sa trafili

@bluka2 jedenásty deň sa mi nezdá lebo teplota sa potom držala dole ešte má 36,4 potom až išla hore potom zase dole a zase hore a tam už bolo potom 36,5 ale zišla dole na 36,5 ale možno že len zle meranie a potom už pekne hore zostala moje poovulačne teploty sú už 36,6 to viem na milión percent predovulačne mám najviac 36,4 sem tam sa stane že v nejakom cikle mám aj 36,5 čo je tento príklad...ale appku určite zmením za nejakú lepšiu😊takže mi to stále vychádza ten 13,14 deň že bola ovulácia 😊

adriana48
2. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77. ...Ja som dnes zrejme mala IP pokles na 36,6 a mala som na vložke hnedé šoinenie nie hlien len špinenie môze ísť už o uhniezďovanie?Dnes by som mala byť 7,8 deň po ovu a do menzesu mám ešte 7,8 dní😊

dixitka
3. okt 2025
@moolnarkaa

Dievčatá, ja som nevydržala, a neverím vlastným očiam… dnes 9DPO 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@moolnarkaa woow, aká mega čiarka na 9 dpo 😍 gratulujem a verím, že tentokrát už všetko dobre dopadne 🙂

moolnarkaa
3. okt 2025
@dixitka

@moolnarkaa woow, aká mega čiarka na 9 dpo 😍 gratulujem a verím, že tentokrát už všetko dobre dopadne 🙂

@dixitka ďakujem krásne, podobne 🥹❤

patkajj
3. okt 2025

Hlásime sa po case aj my 😍🥰 všetko ok zatiaľ 😍🥰😘 10+6 podľa sona, podľa mojich výpočtov a BT 10+4

moolnarkaa
3. okt 2025
@patkajj

Hlásime sa po case aj my 😍🥰 všetko ok zatiaľ 😍🥰😘 10+6 podľa sona, podľa mojich výpočtov a BT 10+4

@patkajj Bože to uuuuž? Ako to letí.. Nádhera, len tak ďalej 🥹❤

michicka
3. okt 2025

@marinadelrey @zdsa ahojte baby ja hlásim dnes 1 dc, trafili sme sa presne žiaľ nevyšlo opäť… vy ako pokračujete????

zdsa
3. okt 2025
@michicka

@marinadelrey @zdsa ahojte baby ja hlásim dnes 1 dc, trafili sme sa presne žiaľ nevyšlo opäť… vy ako pokračujete????

@michicka ja 11 DC ... Ale úprimne sme si prešli akousi krízou ... Tak to teraz musím naštartovať asi je ten najvhodnejší čas ... Tento mesiac ešte bez liekov s stredu idem na sono .... A bojím sa bojím sa všetkého tých liekov všetkého .... Tento mesiac vsadzam ešte má inofolic a ak to nevide ďalší mesiac už tie tabletky ... Som s toho na nervy... Môj muž polabuje stále viac a viac už som použila aj slzy ... Vraj to že nám mala zomrela je známenie a že už ho to nebaví ... Ja sa opúšťam ... Neviem ... Ale minimálne som pozitívna že konečne som našla lekára ktorý má chápe ktorý konečne niečo rieši ... Neskutočné bol nahnevaný na to keď som mu povedala prečo mala zomrela a nechápal prečo má môj predošly gynekológ neupozornil na očkovanie v 34 tt ... Ešte zlatý že no tu to bude tak že keď sa zadarí čo sa určite zadarí hneď na začiatku tehu napíšeme recept na očkovaciu látku ... Vravím že určite áno ... To je extrémne iny prístup .... A mrzí ma že začínaš od začiatku ale verím že každej s nás príde Naďa chvíľka čo najskôr ...

marinadelrey
4. okt 2025
@michicka

@michicka Ahoj, ja tiez cakam zajtra alebo pozajtra 1dc...teplota uz klesla, testy negativne. Tiez sme sa trafili a , zial, nic z toho. Tak smad buduci mesiac...
@zdsa velmi ti drzim palce. Dolezite je, ze si sa.konecne dostala do dobrych ruk, ku chapavemu a starostlivemu lekarovi, to spravi velmi vela. ❤️

michicka
4. okt 2025
@marinadelrey

@michicka Ahoj, ja tiez cakam zajtra alebo pozajtra 1dc...teplota uz klesla, testy negativne. Tiez sme sa trafili a , zial, nic z toho. Tak smad buduci mesiac...
@zdsa velmi ti drzim palce. Dolezite je, ze si sa.konecne dostala do dobrych ruk, ku chapavemu a starostlivemu lekarovi, to spravi velmi vela. ❤️

@zdsa nevzdávaj sa, nie určite to nieje žiadne znamenie, nieste prví a ani posledni komu zomrelo babo :/ samozrejme musíte to chcieť obaja, ale js verím že uz keď mas dobrého doktora že vám pomôže a že manzel bude troezlivy, liekov sa vôbec nemusíš báť… ja som to absolvovala a dnes začínam s letrozolom dúfam že tento mesiac nám iui vyjde aj keď sú tam podstatne nižšie šance, a keď nie tak ideme ďalej ideme si za tým nevzdávame to 🤘🏻🩷 @marinadelrey mrzí ma že ani tebe to nevyšlo, no verím že každá z nas uz nájde pozitívne testy veľmi skoro ✨

nila31
5. okt 2025

@michicka ahoj, mozem sa spytat..chodis aj do gyncare v nr? 🙂

michicka
5. okt 2025
@nila31

@michicka ahoj, mozem sa spytat..chodis aj do gyncare v nr? 🙂

@nila31 ahoj áno 😇

nila31
6. okt 2025
@michicka

@nila31 ahoj áno 😇

@michicka super dakujem 😊 nas tiez caka u nich iui a tiez aj s letrozolom, ale este cakam na cyklus, tak som zvedava

moolnarkaa
6. okt 2025

Ahojte, dnes 15DPO, HCG 292 zatiaľ to vyzerá dobre 🥹V piatok další odber a skúsia spraviť UTZ, snáď uvidíme aspoň, že je to tam kde to má byť 🙏🏻

zdsa
6. okt 2025

Dnes je spln dievčatá 😂😂😂 minuly mesiac sa to za splnu darilo asi idem nato no 😂

bluka2
6. okt 2025
@zdsa

Dnes je spln dievčatá 😂😂😂 minuly mesiac sa to za splnu darilo asi idem nato no 😂

@zdsa 😃 👍

zdsa
6. okt 2025
@bluka2

@zdsa 😃 👍

Už treba troška humoru do toho asi 😀
@bluka2 alebo ja neviem ... Ja som dnes 14 DC ... Ešte dva dni a uvidíme ... Teplotu som nemerala mám pocit že som ešte vo väčšom strese ... Dnes mám jemne bolesti vo vaječníkoch tak uvidíme čo povie v stredu či už je po ovu alebo čo ... Najradšej by som tieto dva dni prespala 😂

adriana48
Autor odpoveď zmazal
adriana48
Autor odpoveď zmazal
michicka
6. okt 2025
@nila31

@michicka super dakujem 😊 nas tiez caka u nich iui a tiez aj s letrozolom, ale este cakam na cyklus, tak som zvedava

@nila31 môžeme si napísať správu keď chceš 😇 ja uz mám termín ultrazvuku na budúci pondelok 11dc vraj máme byt uz obaja pripravení lebo je možné že bude ovu skôr pri tých liekoch 🙂
@zdsa mne vždy za splnu vyjdu moje dni a nie ovu ale držím palce ✨🤘🏻🤣

nila31
7. okt 2025
@michicka

@nila31 môžeme si napísať správu keď chceš 😇 ja uz mám termín ultrazvuku na budúci pondelok 11dc vraj máme byt uz obaja pripravení lebo je možné že bude ovu skôr pri tých liekoch 🙂
@zdsa mne vždy za splnu vyjdu moje dni a nie ovu ale držím palce ✨🤘🏻🤣

@michicka ok pisala som ti spravu 😊