icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
7. okt 2025

Ahojte dievčatá 🥹sledujem vás ako sa máte a ako sa vám darí 🙂 k pozitívnym testom gratulujem a prajem veľa zdravicka 🙂 a ostatným prajem aby to čím skôr vyšlo 🥹posielam nášho krpca 🥹

zdsa
9. okt 2025

Dievčatá ja som včera bola u gyn ... Meral vajíčka ... Mala som tam dve na pravej strane jedno mala 18mm druhé 19mm skúsila som aj ovulacné výtok naposledy včera od dnes už nič ... Styk včera večer a teraz už sa nepodarí lebo sa budeme 4 dní obchádzať 😭

zdsa
9. okt 2025

Myslíte že už ?

bluka2
9. okt 2025
@zdsa

Dievčatá ja som včera bola u gyn ... Meral vajíčka ... Mala som tam dve na pravej strane jedno mala 18mm druhé 19mm skúsila som aj ovulacné výtok naposledy včera od dnes už nič ... Styk včera večer a teraz už sa nepodarí lebo sa budeme 4 dní obchádzať 😭

@zdsa Ja som mala jeden cyklus 18mm na 8. dc a ovulacia bola normalne okolo dna 14 vtedy u mna. To si pamatam, lebo podla tej velkosti som si myslela, ze uz musi prist coskoro. Je to individualne na aku velkost dorastie folikul, takze to mozu byt zrejme 2 dni alebo aj tyzden. Podla tvojho testu zrejme ovulacia bude zajtra-pozajtra. Ak ma dobre spermie, je to mozne...ale lepsie by bolo dnes a/alebo zajtra

bluka2
9. okt 2025
@adriana48

Žienky vie mi niektorá poradiť kedy bola ovulácia na ktorý deň ciklu? V tomto grafe si niesom istá potrebujem poradiť Dakujem 😊

@adriana48 ahoj, uz sa ti podarilo rozlustit tvoj graf? Teraz uz bud dosla MS alebo si tehotna

adriana48
11. okt 2025
@bluka2

@adriana48 ahoj, uz sa ti podarilo rozlustit tvoj graf? Teraz uz bud dosla MS alebo si tehotna

@bluka2 No začinalo tehotenstvo ale aj to skončilo 🙈🙈🙈boli už aj pozitívne testy a potom blesku🤦🙈

adriana48
11. okt 2025
@adriana48

@bluka2 No začinalo tehotenstvo ale aj to skončilo 🙈🙈🙈boli už aj pozitívne testy a potom blesku🤦🙈

michicka
13. okt 2025
@marinadelrey

@michicka Ahoj, ja tiez cakam zajtra alebo pozajtra 1dc...teplota uz klesla, testy negativne. Tiez sme sa trafili a , zial, nic z toho. Tak smad buduci mesiac...
@zdsa velmi ti drzim palce. Dolezite je, ze si sa.konecne dostala do dobrych ruk, ku chapavemu a starostlivemu lekarovi, to spravi velmi vela. ❤️

@zdsa
@marinadelrey moje iui sa dnes nekonalo, hyper veľa folikulov som s clostilom mala jeden vždy …. 🫢

zdsa
13. okt 2025
@michicka

@zdsa
@marinadelrey moje iui sa dnes nekonalo, hyper veľa folikulov som s clostilom mala jeden vždy …. 🫢

@michicka ale to je dobre nie že zo všetkých možno nepoužiteľných vlastne vďaka tomu lieku bol jeden dominantný ... Či to zle chápem ?

michicka
13. okt 2025
@zdsa

@michicka ale to je dobre nie že zo všetkých možno nepoužiteľných vlastne vďaka tomu lieku bol jeden dominantný ... Či to zle chápem ?

@zdsa no s clostilom vždy 1 dominantný- 3 cykly plánované styky nevyšlo, a dnes s letrozolom 3-4 folikuly dosť veľké čiže sa iui stoplo kvôli riziku viacpocetneho tehu. A ja som sa len zasmiala že serem na to ideme to risknúť doma 😀🤭

zdsa
13. okt 2025
@michicka

@zdsa no s clostilom vždy 1 dominantný- 3 cykly plánované styky nevyšlo, a dnes s letrozolom 3-4 folikuly dosť veľké čiže sa iui stoplo kvôli riziku viacpocetneho tehu. A ja som sa len zasmiala že serem na to ideme to risknúť doma 😀🤭

@michicka a však tak by bolo veselšie no 😀 treba do toho prastit možno to nakoniec nebude jedna radosť ale viac početná ... Ja som mala dva dominantné ... Tento mesiac je to ešte bez liekov jediné čo užívam je inofolic ... Už mám podľa testov a všetkých príznakov znakov po ovu ... A cca 8 dní do ms ... Tak už sa len modliť až to tento mesiac vode aj bez liekov keď nie budúci mesiac už s nimi ale stále verím v dve čiarky na konci cyklu

marinadelrey
13. okt 2025
@michicka

@michicka parada, 3-nasobna sanca, ze sa aspon jedno uchyti, drzim palce! 🙂

zdsa
15. okt 2025

Ktorá so mnou odratavate ? Ja 6 dní do ms ... Zas to nekonečno nekonečné

marinecka95
15. okt 2025
@zdsa

Ktorá so mnou odratavate ? Ja 6 dní do ms ... Zas to nekonečno nekonečné

@zdsa ahoj 🙂 odpočítavam 🙏
Dnes 25DC 7DPO 💪 teplota mi dnes rapídne klesla ale som aj nachladnutá tak kto vie čo to znamená 😁

bluka2
15. okt 2025
@marinecka95

@zdsa ahoj 🙂 odpočítavam 🙏
Dnes 25DC 7DPO 💪 teplota mi dnes rapídne klesla ale som aj nachladnutá tak kto vie čo to znamená 😁

@marinecka95 to znamená mozno implantacny pokles 🤞 tento mesiac pride tiez na niekoho rad, akoze letne babatka 😀

marinecka95
15. okt 2025
@bluka2

@marinecka95 to znamená mozno implantacny pokles 🤞 tento mesiac pride tiez na niekoho rad, akoze letne babatka 😀

@bluka2 nejdem sa naozaj na to upínať 😁 … uvidíme 🙂

chimsee
15. okt 2025

Caute baby, ja som sem teraz ani nestihala chodit, menili sme byt, tak kopec okolo toho. Teraz poobede som si soravila test, lebo od vcera na striedacku spinim a ms sa mi nerozbieha a toto na mna vykuklo. Co myslite? Boze, budem cakat do rana, ci to tam ozaj je. Nazivo je viditelnejsia ciarka a ruzova, tak snaaad🙏🏻

chimsee
15. okt 2025

Toto bol nas posledny mesiac, ktory sme si dali, ze este skusime…
Takato je ciarka po polhodke

chimsee
15. okt 2025
@moolnarkaa

Ahojte, dnes 15DPO, HCG 292 zatiaľ to vyzerá dobre 🥹V piatok další odber a skúsia spraviť UTZ, snáď uvidíme aspoň, že je to tam kde to má byť 🙏🏻

@moolnarkaa jeej, srdecne gratulujem ❤️

marinecka95
15. okt 2025
@chimsee

Toto bol nas posledny mesiac, ktory sme si dali, ze este skusime…
Takato je ciarka po polhodke

@chimsee vyzeráááá to na 🤰 🙂
Ak špiníš - kľudový režim a držím palce 😘

chimsee
15. okt 2025
@marinecka95

@chimsee vyzeráááá to na 🤰 🙂
Ak špiníš - kľudový režim a držím palce 😘

@marinecka95 vdaka. Dnes som este malovala steny, kedze som netusila, ale uz nejdem, idem radsej oddychovat❤️

marinecka95
15. okt 2025
@chimsee

@marinecka95 vdaka. Dnes som este malovala steny, kedze som netusila, ale uz nejdem, idem radsej oddychovat❤️

@chimsee budeme úpenlivo čakať na zajtrajší testík 🙂
Ja plánujem testnúť v nedeľu - to by mal byť príchod MS 😁 ak ma MS neprekvapí skôr

chimsee
15. okt 2025
@marinecka95

@chimsee budeme úpenlivo čakať na zajtrajší testík 🙂
Ja plánujem testnúť v nedeľu - to by mal byť príchod MS 😁 ak ma MS neprekvapí skôr

@marinecka95 rano pisem. A velmi drzim palce. Ja som si tento mesiac neodsledovala ovulku, pocitovo co si myslim, ze bola, tak som dnes 11-12dpo, ms som cakala niekde medzi vcerajskom a piatkom😃

marinecka95
15. okt 2025
@chimsee

@marinecka95 rano pisem. A velmi drzim palce. Ja som si tento mesiac neodsledovala ovulku, pocitovo co si myslim, ze bola, tak som dnes 11-12dpo, ms som cakala niekde medzi vcerajskom a piatkom😃

@chimsee ak mám pravdu povedať - ani ja nemám ovu odsledovanú 😁 súdim len na základe AppleWatch a špinenia v jeden deň 😁 tento cyklus plne dôverujem teda len hodinkám 😁

bluka2
15. okt 2025
@chimsee

@chimsee anooooo....to vyzera velmi nadejne! drzim palce 😍

moolnarkaa
15. okt 2025
@chimsee

@moolnarkaa jeej, srdecne gratulujem ❤️

@chimsee ďakujem ❤️ Držím palce, aby som ráno mohla povedať to iste tebe! 🥹🙏🏻

patkajj
15. okt 2025
@moolnarkaa

Ahojte, dnes 15DPO, HCG 292 zatiaľ to vyzerá dobre 🥹V piatok další odber a skúsia spraviť UTZ, snáď uvidíme aspoň, že je to tam kde to má byť 🙏🏻

@moolnarkaa a vy inak akooo? 🙂 ako dopadol odber v piatok 🙂

moolnarkaa
15. okt 2025
@patkajj

@moolnarkaa a vy inak akooo? 🙂 ako dopadol odber v piatok 🙂

@patkajj na odber ma nakoniec zavolali už vo štvrtok HCG 1247, a v piatok 4mm bublinka uhniezdena v maternici 🥹 idem zase v piatok, dnes mi prišli výsledky z kontroly z reproimunologie, tak už mám zvýšený “len” 1 z cytokinov, tak dúfam, že to zvládneme 🥺

marinecka95
15. okt 2025
@moolnarkaa

@patkajj na odber ma nakoniec zavolali už vo štvrtok HCG 1247, a v piatok 4mm bublinka uhniezdena v maternici 🥹 idem zase v piatok, dnes mi prišli výsledky z kontroly z reproimunologie, tak už mám zvýšený “len” 1 z cytokinov, tak dúfam, že to zvládneme 🥺

@moolnarkaa wau 🙂 držím palce

patkajj
15. okt 2025

@moolnarkaa je to super, že ťa takto kontrolujú 🥰😊 podľa mňa na ďalší tyzden už bude aj srdiečko 🥰😍