icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

chimsee
19. okt 2025
@marinecka95

Dievčatá, tak ja hlásim na teste totálnu belobu. Po druhej čiarke ani stopy 🤷‍♀️ dnes 10/11DPO

@marinecka95 dokelu ☹ Moze sa este ukazat ale nechcem ti davat falosne nadeje…

marinecka95
19. okt 2025
@chimsee

@marinecka95 dokelu ☹ Moze sa este ukazat ale nechcem ti davat falosne nadeje…

@chimsee teoreticky môže ale … tie prekliate hodinky mali nakoniec fakt pravdu 🤪
Teplota dnes zas čosi stúpla, neviem 😁

marinecka95
19. okt 2025
@zdsa

@chimsee skúšala som ráno za pána sa mi tam niečo zdá ale ja už to vidím asi všade 🫣 dnes som ja neviem asi 8 dpo 3 dní do ms podľa apky ms tak uvidíme no skúsim asi zajtra ráno .... Teplotu nemeriam jediné čo ma bolí pravý bok mám v ňom taký tlak divný ale nejdem si nič radšej nahovárať

@zdsa chceme vidieť tvoj dnešný teeeeeest 🤩

zdsa
19. okt 2025
@marinecka95

@zdsa chceme vidieť tvoj dnešný teeeeeest 🤩

@marinecka95 ja neviem testla som ale nevidím žiadnu zmenu oproti včerajšku dnes by som mala byť asi 9 dpo takže stále si vravím že je čas ... A aj ty ho ešte máš mne pri malej ukázal až keď mi deň meškali pri malom až v deň ms takže nádej umiera posledná

marinecka95
19. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 ja neviem testla som ale nevidím žiadnu zmenu oproti včerajšku dnes by som mala byť asi 9 dpo takže stále si vravím že je čas ... A aj ty ho ešte máš mne pri malej ukázal až keď mi deň meškali pri malom až v deň ms takže nádej umiera posledná

@zdsa takže v testovaní pokračujeme 🙂 informujeme sa zajtra

zdsa
19. okt 2025
@marinecka95

@zdsa takže v testovaní pokračujeme 🙂 informujeme sa zajtra

@marinecka95 ale urciteeee 😀 a už s ciarkami jasné

marinecka95
19. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 ale urciteeee 😀 a už s ciarkami jasné

@zdsa v ideálnom prípade s dvoma 😁 // 😘

chimsee
19. okt 2025

@marinecka95 @zdsa
Jooj, baby, cakam s vami🙌🏻

chimsee
19. okt 2025
@dixitka

@chimsee gratulujem ku krásnemu pozitívnemu testu 😍 ako si tu písala minulý mesiac, že toto je posledný cyklus, čo sa budete snažiť a potom už to necháte tak, tak som mala totál predtuchu, že teraz sa to na 100 % podarí, tak som rada, že moja predtucha sa splnila 😁

@dixitka jeej, ty si zlata❤️ Aj ja som rada, ze sa tvoja predtucha splnila🫶🏻 Teraz musim uz len prestat trpnut kazdy den, ci to bude ok…

klarabohun77
19. okt 2025
@marinecka95

@klarabohun77 ahoj, teploty mi vôbec nesedia - klasika bazalku teplomerom mávam oveľa vyššiu ale v konečnom dôsledku sú tie grafy takmer totožné … max 1-2 dni výkyv.
Aj odhad ovulácie podľa watch mi sedí s teplotou meranou teplomerom väčšinou … Nepoužívam ich však na orientáciu v cykle.
Ale keď nemeriam, je to fajn 🙂 a mne to približne sedí

@marinecka95 aha Oki chapem. Mozno sa aj ja na to dam lebo to meranie ma stresuje dost

marinecka95
19. okt 2025
@klarabohun77

@marinecka95 aha Oki chapem. Mozno sa aj ja na to dam lebo to meranie ma stresuje dost

@klarabohun77 ja už meranie neriešim … ďalšia fáza “rezignácie” 😁

marinecka95
19. okt 2025
@chimsee

@marinecka95 @zdsa
Jooj, baby, cakam s vami🙌🏻

@chimsee ďakujeme za podporu 🙂

marinecka95
20. okt 2025

Dobré ráno, u nás sa zázrak nekoná 🤷‍♀️ test biely, biely, biely, belší ani nemôže byť

chimsee
20. okt 2025
@marinecka95

Dobré ráno, u nás sa zázrak nekoná 🤷‍♀️ test biely, biely, biely, belší ani nemôže byť

@marinecka95 mrzi ma to

Ale ani ja dnes nemam dobre spravy, testy mi sice silneju ale rano som bola u gyn a babo je zle umiestnene, je v rohu maternice, cize bud sa mi to spusti same alebo pojdem na kyret. Mam prist este o tyzden, ze tomu este da sancu, ci sa nieco este neukaze aj tak kde by to malo byt, ze sa jej tam nieco zdalo. Ale nevidim to teda uz ruzovo, kedze jasne videla nespravne umiestnene babo…😢

zdsa
20. okt 2025
@chimsee

@marinecka95 mrzi ma to

Ale ani ja dnes nemam dobre spravy, testy mi sice silneju ale rano som bola u gyn a babo je zle umiestnene, je v rohu maternice, cize bud sa mi to spusti same alebo pojdem na kyret. Mam prist este o tyzden, ze tomu este da sancu, ci sa nieco este neukaze aj tak kde by to malo byt, ze sa jej tam nieco zdalo. Ale nevidim to teda uz ruzovo, kedze jasne videla nespravne umiestnene babo…😢

Tiež v testoch žiadna zmena ...
@chimsee to nemyslíš vazne ? A bolo naozaj až tak naboku ? Keď chce týždeň ešte čakať šanca tam ešte je prosím hlavne kľud možno to bude dobré takto to nemôže skončiť 😢

chimsee
20. okt 2025
@zdsa

Tiež v testoch žiadna zmena ...
@chimsee to nemyslíš vazne ? A bolo naozaj až tak naboku ? Keď chce týždeň ešte čakať šanca tam ešte je prosím hlavne kľud možno to bude dobré takto to nemôže skončiť 😢

@zdsa uvidime, zobrala mi hcg a ze ak by bolo zle, bude mi zajtra volat. Sama neviem co mam cakat. Povedala, ze to u nas vyzera na geneticku anomaliu, kedze potrat, 2 biochemka a teraz toto.
Mozno tam je este sanca, zdal sa jej aj nejaky tienik normalne v maternici, ze ci sa tam este nieco neukaze. Podla ms som len 4+3, myslela som si, ze este nic nebude ani vidno.
Ona pozerala to co mam v rohu (vraj v svalovine ak som dobre rozumela), ze to vyzera na siesty tyzden, ze podla nej to aj zodpoveda.
Sama som zvedava, nechcem sa este opustat (ale jasne, ze uz revem), no nechcem v sebe ani velmi zivit nadej.
Citala som tu diskusie, ze sa im z rohu babo aj posunulo, ale to mi gyn vobec nepocedala, iba, ze pockame, ci sa to spusti same alebo pojdem na kyret.

zdsa
20. okt 2025
@chimsee

@zdsa uvidime, zobrala mi hcg a ze ak by bolo zle, bude mi zajtra volat. Sama neviem co mam cakat. Povedala, ze to u nas vyzera na geneticku anomaliu, kedze potrat, 2 biochemka a teraz toto.
Mozno tam je este sanca, zdal sa jej aj nejaky tienik normalne v maternici, ze ci sa tam este nieco neukaze. Podla ms som len 4+3, myslela som si, ze este nic nebude ani vidno.
Ona pozerala to co mam v rohu (vraj v svalovine ak som dobre rozumela), ze to vyzera na siesty tyzden, ze podla nej to aj zodpoveda.
Sama som zvedava, nechcem sa este opustat (ale jasne, ze uz revem), no nechcem v sebe ani velmi zivit nadej.
Citala som tu diskusie, ze sa im z rohu babo aj posunulo, ale to mi gyn vobec nepocedala, iba, ze pockame, ci sa to spusti same alebo pojdem na kyret.

@chimsee neviem ale keď počítam ako počítam ms si si mala a 6 týždeň podľa toho nevychádza a zas ani tie testy neboli na začiatku tak extrémne pozitívne na to aby to už teraz bol 6 týždeň ... To len taký môj názor presne farbovo sedeli na ten daný týždeň ako píšeš ty .... Nemohla si to pomýliť s niečím iným v 4 týždni by nemohlo byť vidieť nič ... Naozaj maximálne krv úplne sa mi to úprimne nezdá .... Preto verím že to dopadne dobre 🍀🍀🍀

chimsee
20. okt 2025
@zdsa

@chimsee neviem ale keď počítam ako počítam ms si si mala a 6 týždeň podľa toho nevychádza a zas ani tie testy neboli na začiatku tak extrémne pozitívne na to aby to už teraz bol 6 týždeň ... To len taký môj názor presne farbovo sedeli na ten daný týždeň ako píšeš ty .... Nemohla si to pomýliť s niečím iným v 4 týždni by nemohlo byť vidieť nič ... Naozaj maximálne krv úplne sa mi to úprimne nezdá .... Preto verím že to dopadne dobre 🍀🍀🍀

@zdsa uvidime, vcera som mala taketo testy

chimsee
20. okt 2025
@zdsa

@zdsa ms som mala presne pred mesiacom, 19.9. Sama veru neviem… Boze, ako prezijem tyzden cakania?🙈

zdsa
20. okt 2025
@chimsee

@zdsa ms som mala presne pred mesiacom, 19.9. Sama veru neviem… Boze, ako prezijem tyzden cakania?🙈

@chimsee no nebudem ti hovoriť že prezijes bude to ťažké tie omáčky okolo toho sú zbytočne .... Ale ja proste verím a viem že to bude dobré ... Podľa mňa v 4 týždni nemohla na sone vidieť nič ... Mám sa sebou 3 tehu a viem že nikdy takto skoro nikto nič nevidel ... Zajtra keď prídu výsledky s krvi spýtaj sa na hodnotu hcg v krvi ... Ak to nebolo nad 1000 nemohla vidieť absolútne nič až nad hodnotu 1000 ako hovoril môj gynekológ je možné vidieť a aj to len gestacny vacok

chimsee
20. okt 2025
@zdsa

@chimsee no nebudem ti hovoriť že prezijes bude to ťažké tie omáčky okolo toho sú zbytočne .... Ale ja proste verím a viem že to bude dobré ... Podľa mňa v 4 týždni nemohla na sone vidieť nič ... Mám sa sebou 3 tehu a viem že nikdy takto skoro nikto nič nevidel ... Zajtra keď prídu výsledky s krvi spýtaj sa na hodnotu hcg v krvi ... Ak to nebolo nad 1000 nemohla vidieť absolútne nič až nad hodnotu 1000 ako hovoril môj gynekológ je možné vidieť a aj to len gestacny vacok

@zdsa dik za podporu, ved uvidime. Ja ani nemam volat za vysledky, ze ona zavola ak by bolo nieco. AI tvrdi, ze 4+3 uz vacsinou vidno gestacny a ze vidno umiestnenie, ze je to dolezite na urcenie mimomaternicoveho. Ale ja som tiez vola v tom, ze az neskor vacsinou vidno.
Dr hned ako som povedala, ze ms som mala 19.9. tak vravela, ze spravi utz, ze to uz nieco bude vidno. Som z toho jelen. Neostava ine ako cakat…

klarabohun77
20. okt 2025

Ahojte,1.cyklus z ktoreho som totalne zmatena a nikdy sa mi to nestalo. Posielam ovulacny test dnes robeny uplnou nahodou pretoze mam plodný hlien..Myslite, ze moje telo sa pokusa znovu o ovulaciu? Testujem od 8DC a az teraz mam takyto test. Moje teploty ktore su v grafe nezodpovedajú mojim poovulacnym z predošlých grafov..ja mavam tak 36,8 po ovulacii ale myslela som ze obu prebehla 15DC a aj nizke teploty pred zodpovedajú tomu, ze sa blížila ovulacia na ten 15.den...ide o to ze musim nasadit progesteron po ovu a teraz neviem co mam robit ci uz bola alebo este len bude..co si o tom myslite?

zdsa
20. okt 2025
@klarabohun77

Ahojte,1.cyklus z ktoreho som totalne zmatena a nikdy sa mi to nestalo. Posielam ovulacny test dnes robeny uplnou nahodou pretoze mam plodný hlien..Myslite, ze moje telo sa pokusa znovu o ovulaciu? Testujem od 8DC a az teraz mam takyto test. Moje teploty ktore su v grafe nezodpovedajú mojim poovulacnym z predošlých grafov..ja mavam tak 36,8 po ovulacii ale myslela som ze obu prebehla 15DC a aj nizke teploty pred zodpovedajú tomu, ze sa blížila ovulacia na ten 15.den...ide o to ze musim nasadit progesteron po ovu a teraz neviem co mam robit ci uz bola alebo este len bude..co si o tom myslite?

@klarabohun77 no podľa testu bude buď dnes alebo zajtra ... 🙂 ja mávam v poslednej dobe bežné ovu okolo 18-19 DC takže kľudne môže byť

moolnarkaa
20. okt 2025
@klarabohun77

@chimsee ☹ och bože, ale mne tiež nikdy v 4+ nič nevideli, až 5+. Držím palce, aby to bolo v poriadku 🙏

@klarabohun77 vyzerá to, že bude naozaj ovulácia až teraz, ja som tiež mala v tomto úspešnom cykle až 20DC 🙂 toho 14-15dc si neskúšala test?

bluka2
20. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 Podla mna len bude. Niekedy je to tak, ze sa telo pokusi o ovulaciu a nevyjde to a pokusi sa znova. Ja som to raz tak mala. Mozes ist na test progesteronu z krvi, to tiez pekne urci, kde si v cykle. Alebo utz

bluka2
20. okt 2025
@chimsee

@chimsee Ja si myslim, ze to pride. Aj hodnota HCG napovie. Ja ked som mala 33, nebolo vidiet este nic. Ak spravne chapem, hovorime o 4.tt? Drzim velmi palce, ale testy su krasne, ja im verim

chimsee
20. okt 2025
@bluka2

@chimsee Ja si myslim, ze to pride. Aj hodnota HCG napovie. Ja ked som mala 33, nebolo vidiet este nic. Ak spravne chapem, hovorime o 4.tt? Drzim velmi palce, ale testy su krasne, ja im verim

@moolnarkaa vdaka, tak snad sa este ukaze na spravnom mieste. Len neviem, co by potom videla v tom rohu maternice, v svalovine.
@bluka2 uvidim, ci mi vobec zajtra zavola, mozno sa hodnotu hcg teraz ani nedozviem, vravela, ze ja nemam volat😃 Teraz som podla ms 4+3, ovulku som ale mala 15-16.den, tak mozno aj 4+1 len, netusim. Cize 5tt prebieha

chimsee
20. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 podla mna tiez ovulka este len bude, lebo ju bemas zatial potvrdenu teplotami.

dixitka
20. okt 2025
@chimsee

@moolnarkaa vdaka, tak snad sa este ukaze na spravnom mieste. Len neviem, co by potom videla v tom rohu maternice, v svalovine.
@bluka2 uvidim, ci mi vobec zajtra zavola, mozno sa hodnotu hcg teraz ani nedozviem, vravela, ze ja nemam volat😃 Teraz som podla ms 4+3, ovulku som ale mala 15-16.den, tak mozno aj 4+1 len, netusim. Cize 5tt prebieha

@chimsee mne to príde ako nezmysel, veď v 4+0 ešte len začína rásť gestačný vak - cca milimeter za deň, takže 4+3 pri ovulke okolo 15. dňa tam môžeš mať maximálne tak 2 mm bublinku, čo sa dá kľudne prehliadnuť… preto sa takto skoro sono ani nerobieva. Takže ktovie, čo tam videla, ale že veľkosť na 6. týždeň, to ti reálne nemalo kedy narásť, takže to bude podľa mňa niečo iné, možno nejaká cysta? Testy máš pekné, tak zatiaľ nezúfaj.

klarabohun77
20. okt 2025
@chimsee

@klarabohun77 podla mna tiez ovulka este len bude, lebo ju bemas zatial potvrdenu teplotami.

Dakujem zienky tak este sa posnazime..❤️@chimsee ja som citala dnes co si pisala, drzim palce lebo tie testy vyzeraju super. Podla mna sa dr trochu zblbla, nemyslim si, ze sa tak skoro ma robit uzv.