icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

satkonosicka
27. okt 2025
@chimsee

@satkonosicka ja si tiez myslim, ze to moze byt skor ochladenim, mne sa to tiez menilo, nemala som stale rovnake teploty.

Babyyyy, dnesne sono ukazalo krasnu dutinku presne tam kde ma byt🙌🏻 Takze vsetko v poriadku, sedelo mi to aj presne na den ovulacie 5+2, takze ziadne mimomaternicove. Dalsiu kontrolu mam o 3 tyzdne. Odpadol nam kamen zo srdca, aj ked vieme, ze sa este moze kadeco udiat, ale dnes sme sa konecne trochu potesili❤️
Dakujem vam velmi za podporu, velmi ste mi pomohli, ked som bola v strese. Prajem vam vsetkym, nech co najskor stiskame v naruci kazda jedna svoje vytuzene babatko/babatka🍀

@chimsee 🤗🍀❤️

dixitka
27. okt 2025
@chimsee

@satkonosicka ja si tiez myslim, ze to moze byt skor ochladenim, mne sa to tiez menilo, nemala som stale rovnake teploty.

Babyyyy, dnesne sono ukazalo krasnu dutinku presne tam kde ma byt🙌🏻 Takze vsetko v poriadku, sedelo mi to aj presne na den ovulacie 5+2, takze ziadne mimomaternicove. Dalsiu kontrolu mam o 3 tyzdne. Odpadol nam kamen zo srdca, aj ked vieme, ze sa este moze kadeco udiat, ale dnes sme sa konecne trochu potesili❤️
Dakujem vam velmi za podporu, velmi ste mi pomohli, ked som bola v strese. Prajem vam vsetkym, nech co najskor stiskame v naruci kazda jedna svoje vytuzene babatko/babatka🍀

@chimsee super správy! Zbytočne ťa strašila… A to, čo videla minule mimo maternicu, to už zmizlo, či ako?

chimsee
27. okt 2025
@dixitka

@chimsee super správy! Zbytočne ťa strašila… A to, čo videla minule mimo maternicu, to už zmizlo, či ako?

@dixitka teraz to bol myomik, ze 10mm

ersp
27. okt 2025
@chimsee

@chimsee gratulujem a drzim palce 🙂 cakanie teraz bude tazke ale treba verit a uzivat si to 🙂

zdsa
28. okt 2025

@chimsee ani nevieš ako som aj za teba rada 🙂 celý čas so vedela že to dobre dopadne ... Ja som si dala pár dní pauzu tu od toho od všetkého už mám za sebou všetky tabletky clostylu... A teraz čakať na ovu od 16 DC mám brať duphaston... Len som prechladla tak som jak hovado unavená ...

bluka2
28. okt 2025
@chimsee

@chimsee ja som to vedela 🙃 tesim sa!

murka27
28. okt 2025

Ahojte žienky, mám doma AMELGEN 400mg ak by mala niektorá záujem, cena je 17€ aj s poštovným 💖. Liek je zabalený a v záruke.

satkonosicka
29. okt 2025

Ako ste dnes na tom dievčatá? Ja mám 6 alebo 5 dní do MS. Nemeriam v rovnakom čase ale medzi 4:00 - 7:15. Snažím sa tak medzi 4:30 - 5:00, ale občas som hore napríklad o 3:30 a potom viem že musím merať až neskôr aby som mala aspoň 3 hodiny neprerušovanéhi spánku. Ale pekne to vidím, že tie poklesy sú namerané v skorých časoch a výstupy v neskorších, takže teploty sú pomerne stabilné.
A začínam byť napätá ako to tento mesiac dopadne😃

klarabohun77
29. okt 2025

Ja dnes 8DPO test ako snežienka😭

satkonosicka
29. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 To je ešte veľmi skoro, k uhniezdeniu vraj najčastejšie dochádza 8-9DPO, takže máš čas. Ja radšej už ani netestujem vôbec, lebo niektorým ženám sa ukáže čiarka už 10DPO, iným 12DPO a niektorým až v deň vynechanej menštruácie, tak sa radšej nechám prekvapiť či príde alebo nie

klarabohun77
29. okt 2025
@satkonosicka

@klarabohun77 To je ešte veľmi skoro, k uhniezdeniu vraj najčastejšie dochádza 8-9DPO, takže máš čas. Ja radšej už ani netestujem vôbec, lebo niektorým ženám sa ukáže čiarka už 10DPO, iným 12DPO a niektorým až v deň vynechanej menštruácie, tak sa radšej nechám prekvapiť či príde alebo nie

@satkonosicka Faakt?vsak vacsina ma uz 8 DPO čiarku co tu pozeram na koňovi

zanzilady
29. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 ja som vždy mala najskôr 11dpo 🥹a to na mamateste 🥹

zdsa
29. okt 2025

Ja začínam tak s ovulacnym testom dnes 9 dc vôbec neviem ako a kedy mám teraz čakať ovu po Tom clostyle či sa posunie alebo bude tak ako bývalá

dixitka
29. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 skôr než 10 dpo fakt netestuj, škoda peňazí. Ak by sa aj zjavila čiarka, bola by taká slabá, že by si aj tak nevedela, na čom si a či to nie je falošný duch. Uhniezdenie je 6-12 dpo, najčastejšie 8-10 dpo a minimálne deň až dva po uhniezdení ešte treba na to, aby sa hcg dalo detegovať v moči.

dixitka
29. okt 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 tu je ešte zaujímavá štatistika - na 8 dpo vyjde negatívny test až 82 % tehotným, len 18 % už ma pozitívny (aj to len slabučký). Dole si to vieš prepnúť aj na štatistiky pre iné hodnoty dpo
https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-...

chimsee
30. okt 2025
@klarabohun77

@ersp
@zdsa
@bluka2
Vdaka baby❤️
@klarabohun77 este je velmi skoro na testovanie, na 8-9dpo vyjde ciarka malokomu

zdsa
30. okt 2025
@chimsee

@ersp
@zdsa
@bluka2
Vdaka baby❤️
@klarabohun77 este je velmi skoro na testovanie, na 8-9dpo vyjde ciarka malokomu

@chimsee hlavne sa nám pravidelne hlas a dávajte na seba pozor 😍

michicka
30. okt 2025

Ahojte zienky, ozyvam sa po dlhsom case, sme v Amerike, cestujeme uzivame s nasou takmer 3roc dcerkou, ta to krasne zvlada.! Davam o sebe mensi update- 4 folikuly nestacili na sancu babatka a cyklus dnes opst prisiel som z toho smutna nakolko som mala pocit ze je to velka sanca, zial.. teraz idem 9dc na utz bez liekov a mal by dr spravit uz iui ktore minuly mesiac kvolii tomuto zrusil. No my sme sa doma pokusali. Dnes sme mali o tom debatu a muz mi povedal ze na umele nieje nastaveny ze iui este ok. Trochu ma to zasiahlo ale zapalila som nadej v seba ze skusim este gynekologicku fyzio, cviky mojzisovej a no neviem mozno ss stane uz raz zazrak. Doteraz nechapem preco prve dieta prislo do10mes a druhe neprichadza uz 23 cyklov 😳 viem ze nic nieje lusknutim prsta ale ach uz zase zacinam smutit.

kristinkaris
Autor odpoveď zmazal
moolnarkaa
31. okt 2025
@kristinkaris
Odpoveď bola zmazaná

@kristinkaris gratulujem, prajem veľa zdravicka a rýchle zotavenie maminka ❤️❤️❤️

zanzilady
31. okt 2025
@kristinkaris
Odpoveď bola zmazaná

@kristinkaris jeeeeej aká malickaaaa gratulujeeem 😍🥹🥹🥹ako prebiehal pôrod ? O necelé 2 mesiace ma to čaká 😅

majulka098
1. nov 2025
@kristinkaris
Odpoveď bola zmazaná

@kristinkaris blahoželám a veľa zdravíčka obom 😊 .. ja sa snáď o 5t dočkám, najviac 6t 🫣

satkonosicka
Autor odpoveď zmazal
satkonosicka
1. nov 2025

Ja dnes takto. Neviem, čo mal byť ten včerajší výstup na 37,05, ale dnes zase pokles dolu. MS očakávam o 2-3 dni

kristinkaris
1. nov 2025
@zanzilady

@kristinkaris jeeeeej aká malickaaaa gratulujeeem 😍🥹🥹🥹ako prebiehal pôrod ? O necelé 2 mesiace ma to čaká 😅

@zanzilady ďakujem 🥰 no na prvorodičku som to dala za 3 hodiny a bez nástrihu alebo šitia :D takže lepšie som si to nemohla ani priať 🙏🏻 držím palce aby to aj tebe dobre dopadlo 🥰

kristinkaris
1. nov 2025
@majulka098

@kristinkaris blahoželám a veľa zdravíčka obom 😊 .. ja sa snáď o 5t dočkám, najviac 6t 🫣

@majulka098 ďakujem 🥰 urcite áno ☺️

kristinkaris
1. nov 2025
@moolnarkaa

@kristinkaris gratulujem, prajem veľa zdravicka a rýchle zotavenie maminka ❤️❤️❤️

@moolnarkaa ďakujem 🥰

chimsee
1. nov 2025
@michicka

Ahojte zienky, ozyvam sa po dlhsom case, sme v Amerike, cestujeme uzivame s nasou takmer 3roc dcerkou, ta to krasne zvlada.! Davam o sebe mensi update- 4 folikuly nestacili na sancu babatka a cyklus dnes opst prisiel som z toho smutna nakolko som mala pocit ze je to velka sanca, zial.. teraz idem 9dc na utz bez liekov a mal by dr spravit uz iui ktore minuly mesiac kvolii tomuto zrusil. No my sme sa doma pokusali. Dnes sme mali o tom debatu a muz mi povedal ze na umele nieje nastaveny ze iui este ok. Trochu ma to zasiahlo ale zapalila som nadej v seba ze skusim este gynekologicku fyzio, cviky mojzisovej a no neviem mozno ss stane uz raz zazrak. Doteraz nechapem preco prve dieta prislo do10mes a druhe neprichadza uz 23 cyklov 😳 viem ze nic nieje lusknutim prsta ale ach uz zase zacinam smutit.

@kristinkaris jeej, srdecne gratulujem❤️

@michicka Uplne chapem tvoje emocie❤️ Ziadna z nas veru nevie co nas caka a kedy to pride. Ale verim, ze sa dockas. Tie dni, ked pride ms, su vzdy emocne najtazsie. Prajem vela sil.

zanzilady
1. nov 2025
@kristinkaris

@zanzilady ďakujem 🥰 no na prvorodičku som to dala za 3 hodiny a bez nástrihu alebo šitia :D takže lepšie som si to nemohla ani priať 🙏🏻 držím palce aby to aj tebe dobre dopadlo 🥰

@kristinkaris joooj tak super 🥹skóre zotavenie, veľa zdravia celej rodinke a ďakujem 😍

michicka
1. nov 2025
@chimsee

@kristinkaris jeej, srdecne gratulujem❤️

@michicka Uplne chapem tvoje emocie❤️ Ziadna z nas veru nevie co nas caka a kedy to pride. Ale verim, ze sa dockas. Tie dni, ked pride ms, su vzdy emocne najtazsie. Prajem vela sil.

@chimsee dakujem velmi pekne si zlata 🫶🏻