icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

satkonosicka
3. nov 2025

No ja neviem baby, ale asi idem dnes kúpiť testy⭐️ a ak zajtra teplota neklesne a nedostanem dovtedy menštruáciu, tak zajtra ráno urobím test😊

zdsa
3. nov 2025

Baby ja mám dostať ms na moje narodeniny tak verím že tento mesiac dostanem ten najkrajší a najvzácnejší darček ... Ja mám dnes 14 DC ovu ešte nebola aj podľa testov aj teploty tak bajockom čo meriam... Tak už očakávam kedy ... Mala by som nasadiť od 16 DC duphaston ale asi to na chvíľku odložím ... Myslím že podľa testu tak deň dva a mohla by byť ovu ...

klarabohun77
3. nov 2025
@kristinkaris

@moolnarkaa ďakujem 🥰

@michicka ahoj, Ach no cakala som co napises..taka velka sanca v podstate az 4nasobna…niekedy je aj sekundarna neplodnosť to sa stava. Kamoska ma s muzom jedno jedine dieta..uz ma 15 rokov a oni idu 25 rokov naplno a nic kazdopadne tym ta nechcem vystrašiť len pisem ze castokrat sa to deje.

@kristinkaris Vela zdravicka zelam❤️

Ja dnes teplota dole uz vlastne odvcera takze ms na ceste🥲

satkonosicka
3. nov 2025

@zdsa budem držať palce, aby to tento mesiac vyšlo!🍀

@klarabohun77 To ma mrzí😞 akú dlhú mávaš luteálnu fázu?

bluka2
3. nov 2025
@satkonosicka

No ja neviem baby, ale asi idem dnes kúpiť testy⭐️ a ak zajtra teplota neklesne a nedostanem dovtedy menštruáciu, tak zajtra ráno urobím test😊

@satkonosicka Toto podla mna vyzera uz ako ista vec!!

katariiinkaa
3. nov 2025
@satkonosicka

@satkonosicka aaaa držím palce! 😍😍 vyzerá to super zatiaľ

klarabohun77
3. nov 2025
@satkonosicka

@satkonosicka to je v pohode, my sa uz dlho snazime prirodzene + ivf.. ono by to bol pre mna skor zazrak. Ja mavam len 8-10 dnovu takze som zacala davat progesteron a dr mi kazde vzdy na 10DPO urobit test a ak je negat tak progesteron vysadit..tebe drzim palce vyzera o nádejne..a ty mavas ake dlh cykly?

satkonosicka
3. nov 2025
@katariiinkaa

@satkonosicka aaaa držím palce! 😍😍 vyzerá to super zatiaľ

@bluka2
@katariiinkaa
Ďakujem!🥰 som napätá čo vyjde na teste

satkonosicka
3. nov 2025
@klarabohun77

@satkonosicka to je v pohode, my sa uz dlho snazime prirodzene + ivf.. ono by to bol pre mna skor zazrak. Ja mavam len 8-10 dnovu takze som zacala davat progesteron a dr mi kazde vzdy na 10DPO urobit test a ak je negat tak progesteron vysadit..tebe drzim palce vyzera o nádejne..a ty mavas ake dlh cykly?

@klarabohun77 Ďkaujem❤️ ja mám miernu formu PCOS, ovuláciu mávam, ale väčšinou na 20.dc - 30.dc. V predchádzajúcom cykle som mala ovuláciu ešte neskôr, až na 40.dc. Luteálnu fázu mávam stabilne 15 dní každý cyklus, na 16 deň dostávam menštruáciu. Ovuláciu som mala v noci medzi 18. - 19.10. preto teraz ešte čakám, či teraz v noci medzi dneškom a zajtrajškom nedostanem, ale teplota zatiaľ neklesá, tak dúfam že nepríde

zdsa
3. nov 2025

Baby otázka doktor mi kázal brať od 16 DC duphaston ale všade čítam že po ovu on tvrdí že to nato nemá vplyv že od 16dc a hotovo dnes som 14 ale testy sú ešte není pozitívne a ani teplota myslím že tak deň dva kým príde máte s tým nejaké skúsenosti ?

moolnarkaa
3. nov 2025
@zdsa

Baby otázka doktor mi kázal brať od 16 DC duphaston ale všade čítam že po ovu on tvrdí že to nato nemá vplyv že od 16dc a hotovo dnes som 14 ale testy sú ešte není pozitívne a ani teplota myslím že tak deň dva kým príde máte s tým nejaké skúsenosti ?

@zdsa určite neber skôr, nemusí prebehnúť ovulacia ak ho nasadíš pred

katariiinkaa
3. nov 2025
@satkonosicka

@klarabohun77 Ďkaujem❤️ ja mám miernu formu PCOS, ovuláciu mávam, ale väčšinou na 20.dc - 30.dc. V predchádzajúcom cykle som mala ovuláciu ešte neskôr, až na 40.dc. Luteálnu fázu mávam stabilne 15 dní každý cyklus, na 16 deň dostávam menštruáciu. Ovuláciu som mala v noci medzi 18. - 19.10. preto teraz ešte čakám, či teraz v noci medzi dneškom a zajtrajškom nedostanem, ale teplota zatiaľ neklesá, tak dúfam že nepríde

@satkonosicka ja som mala presne tento istý "problém". Ovulka v lepšom prípade medzi 20-30DC, v horšom aj kľudne neskôr. A už mi tu lozí 8 mesačné šťastie ❤️ takže dá sa to pekne aj s tými dlhými cyklami. Len to čakanie je v tomto prípade na nevydržanie 😅

klarabohun77
3. nov 2025
@zdsa

@zdsa aj moja gyn tak kazala. Ale ma sa brat az po prebehnutej ovu oni to strasne štandardizuju..wom jej to pekne vysvetlila a uznala ze dobre teda😆inak ja davam prvu tabletku az po 3. Vyššom merani aby som naozaj vedela ci ovu prebehla lebo ta suplementacia progesteronu ti automaticky drzi teplotu vyssie..cize ja uz potom ani nemeram lebo to nie je smerodatné

satkonosicka
3. nov 2025
@katariiinkaa

@satkonosicka ja som mala presne tento istý "problém". Ovulka v lepšom prípade medzi 20-30DC, v horšom aj kľudne neskôr. A už mi tu lozí 8 mesačné šťastie ❤️ takže dá sa to pekne aj s tými dlhými cyklami. Len to čakanie je v tomto prípade na nevydržanie 😅

@katariiinkaa Áno, je to tak😊 aj ja už mám doma jednu skoro 3 ročnú vílu❤️ Mám pocit, že teraz je to už lepšie než pred tehotenstvom, že teraz naozaj tá ovulácia prichádza najčastejšie medzi 20 - 30 dc, ale predtým sa mi stávalo, že som nemala cyklus aj niekoľko mesiacov. Keď sme počali dcérku, tak som mala asi 3 mesiace od poslednej menštruácie. Ale áno, to čakanie na ovuláciu je dlhé… preto som tento mesiac aj skúsila myo-inozitol a možno aj zafungoval, keďže ovulácia prišla na 22.-23.dc.

katariiinkaa
3. nov 2025
@satkonosicka

@katariiinkaa Áno, je to tak😊 aj ja už mám doma jednu skoro 3 ročnú vílu❤️ Mám pocit, že teraz je to už lepšie než pred tehotenstvom, že teraz naozaj tá ovulácia prichádza najčastejšie medzi 20 - 30 dc, ale predtým sa mi stávalo, že som nemala cyklus aj niekoľko mesiacov. Keď sme počali dcérku, tak som mala asi 3 mesiace od poslednej menštruácie. Ale áno, to čakanie na ovuláciu je dlhé… preto som tento mesiac aj skúsila myo-inozitol a možno aj zafungoval, keďže ovulácia prišla na 22.-23.dc.

@satkonosicka mne vtedy 2x pomohli gynex kvapky na toto 🙏 stále som otehotnela hneď v cykle kedy som ich nasadila.

satkonosicka
4. nov 2025

🥰🥰🥰

zdsa
4. nov 2025
@satkonosicka

🥰🥰🥰

@satkonosicka jeeej gratulujem to podľa tých teplôt už len k tomu smerovalo ☺️ no tak ja radšej s tým duphastonom baby počkám ... Akože ešte schválne som mu volala ... A vravím že proste ešte nemám ovu za sebou a mám nasadzat tabletky 16 DC je zajtra ešte vcera som nemala pozitívny ovu test ... Ani dnes ráno teplotu zvýšenú .... A on že ako viem že ovu nebola a že od 16 DC že na ovu nezáleží

katariiinkaa
4. nov 2025
@satkonosicka

🥰🥰🥰

@satkonosicka blahozelaaaam potichučky ❤️❤️

moolnarkaa
4. nov 2025
@satkonosicka

🥰🥰🥰

@satkonosicka jeeeej gratulujem ❤️❤️

moolnarkaa
4. nov 2025

Baby, tie ktoré vkladáte/vkladali ste progesteron, máte nejaký výtok z neho? Ja som doteraz mala vždy len vlastne zvyšky z neho, a dnes ráno take do žlta alebo čo to bolo za farbu. Nesmrdí to ani nemám žiadne ťažkosti, len ma to zas vyplašilo či je všetko v poriadku 😏

bluka2
4. nov 2025
@satkonosicka

🥰🥰🥰

@satkonosicka tie tabulky su lepsie ako testy 😀 ja som to vedela, velmi sa tesim! Blahozelam!

satkonosicka
4. nov 2025
@moolnarkaa

@satkonosicka jeeeej gratulujem ❤️❤️

@zdsa
@katariiinkaa
@moolnarkaa
@bluka2
Ďakujem dievčatá❤️🤗

klarabohun77
4. nov 2025
@satkonosicka

🥰🥰🥰

@satkonosicka velmi gratulujem a zelam pohodový priebeh😍

bluka2
4. nov 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 ja zelam stale Tebe ten dalsi pozitivny test, tak dalsi mesiac, dokelu!

zdsa
4. nov 2025

Ja ešte 14 dní 😭😭😭 zbláznim dovtedy ... Ale je to lepšie ako tých 28 no

satkonosicka
4. nov 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 ďakujem❤️ ešte je veľmi skoro, tak zatiaľ sa len potichúčky tešíme a veríme, že to bude všetko dobre pokračovať

satkonosicka
4. nov 2025
@zdsa

Ja ešte 14 dní 😭😭😭 zbláznim dovtedy ... Ale je to lepšie ako tých 28 no

@zdsa A ovulácia ako? Už sa blíži?

klarabohun77
4. nov 2025
@bluka2

@klarabohun77 ja zelam stale Tebe ten dalsi pozitivny test, tak dalsi mesiac, dokelu!

@bluka2 🥰ty ako pokracujes?vsetko Oki?

bluka2
4. nov 2025
@klarabohun77

@bluka2 🥰ty ako pokracujes?vsetko Oki?

@klarabohun77 dakujem. Ja som uz v 11.tt a vsetko ok. Pocula som, ze tretie tehotenstvo ide bleskovou rychlostou a je to tak. Minuly tyzden som bola na NIPT testoch a tento tyzden by som mala dostat vysledky vratanie pohlavia, tak zvedavost je velka

moolnarkaa
4. nov 2025

Ja som dnes nakoniec skončila nečakane u doktorky. Drobček rastie presne ako má, srdiečko krásne bije. No od dnes oficiálne PN, a pridané lieky. Našli mi hematóm. Tak už sa len modliť, aby sme to zvládli 😔🙏🏻