icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bluka2
4. nov 2025
@moolnarkaa

Ja som dnes nakoniec skončila nečakane u doktorky. Drobček rastie presne ako má, srdiečko krásne bije. No od dnes oficiálne PN, a pridané lieky. Našli mi hematóm. Tak už sa len modliť, aby sme to zvládli 😔🙏🏻

@moolnarkaa drz sa!!

michicka
4. nov 2025
@satkonosicka

🥰🥰🥰

@satkonosicka gratulujem!!!! 🫶🏻 ak sa smiem spytat ako dlho ste cakali na pozit test? 😇

satkonosicka
4. nov 2025
@michicka

@satkonosicka gratulujem!!!! 🫶🏻 ak sa smiem spytat ako dlho ste cakali na pozit test? 😇

@michicka ďakujem❤️ jasné, od júla sme tomu nechali voľný priebeh, to som mala dva také dlhé cykly. Tento cyklus som si prvý každé ráno merala teplotu sledovala cervikálny hlien a vystihli sme vďaka tomu správnu dobu, kedy sa snažiť a zdá sa, že sme mali šťastie😊. Takže asi 4 mesiace / 3 cykly

zdsa
5. nov 2025
@satkonosicka

@zdsa A ovulácia ako? Už sa blíži?

@satkonosicka ja neviem dnes mi kúsok stúpla teplota ale testy sú stále negatívne ale bolesti v boku mám takže neviem od dnes by som mala brať duphaston a neviem čo s tým

satkonosicka
5. nov 2025
@zdsa

@satkonosicka ja neviem dnes mi kúsok stúpla teplota ale testy sú stále negatívne ale bolesti v boku mám takže neviem od dnes by som mala brať duphaston a neviem čo s tým

@zdsa Nemám s týmto skúsenosť, ale ChatGPT hovorí toto, takže ja osobne by som to neriskovala a nasadila by som ho až vtedy, keď by sa mi potvrdila ovuláciu aspoň 3 vyššími teplotami… ale nechápem, prečo doktor hovorí niečo iné🤷🏻‍♀️

satkonosicka
5. nov 2025

Tu mám dnešný test😍 ale je to iná značka, včerajší Dr. Max a dnešný Plus lekáreň. Ale čítala som nejakú diskusiu, že aj ten Plus lekáreň má málo farbiva a že čiarky sa ukazujú vyblednuté, tak som čakala slabú čiarku a vyšla takáto pekná😊

katariiinkaa
5. nov 2025
@satkonosicka

Tu mám dnešný test😍 ale je to iná značka, včerajší Dr. Max a dnešný Plus lekáreň. Ale čítala som nejakú diskusiu, že aj ten Plus lekáreň má málo farbiva a že čiarky sa ukazujú vyblednuté, tak som čakala slabú čiarku a vyšla takáto pekná😊

@satkonosicka kraaasne 🥰

chimsee
5. nov 2025
@satkonosicka

@satkonosicka gratulujem, krasny testik 🙂

satkonosicka
5. nov 2025
@chimsee

@satkonosicka gratulujem, krasny testik 🙂

@katariiinkaa
@chimsee
Ďakujem☺️ ešte sa teším len opatrne, kým nepôjdem na kontrolu, či je všetko ako má byť a tam kde má byť

zdsa
5. nov 2025
@satkonosicka

@zdsa Nemám s týmto skúsenosť, ale ChatGPT hovorí toto, takže ja osobne by som to neriskovala a nasadila by som ho až vtedy, keď by sa mi potvrdila ovuláciu aspoň 3 vyššími teplotami… ale nechápem, prečo doktor hovorí niečo iné🤷🏻‍♀️

@satkonosicka tiež som to riešila aj všade čo som čítala na nete je to tak napísané takže som s toho jeleň úprimne

majoralka
5. nov 2025

Ahojte, dávno som tu nebola 🥰 ale potajomky som Vás sledovala 🫶🏻 všetkým maminkám a tehulkam gratulujem 😊👍🥰
Ja mám dnes termín Ms a Mamatest vyšiel ráno takto v limite. Ale asi nic z toho, keď je to rozmazane 🙃 ms ešte nedorazila.

satkonosicka
5. nov 2025
@majoralka

Ahojte, dávno som tu nebola 🥰 ale potajomky som Vás sledovala 🫶🏻 všetkým maminkám a tehulkam gratulujem 😊👍🥰
Ja mám dnes termín Ms a Mamatest vyšiel ráno takto v limite. Ale asi nic z toho, keď je to rozmazane 🙃 ms ešte nedorazila.

@majoralka neskúšala si ešte iný test? Takto rozmazaný ostal aj po pár minútach?

majoralka
5. nov 2025
@satkonosicka

@majoralka neskúšala si ešte iný test? Takto rozmazaný ostal aj po pár minútach?

@satkonosicka iný som neskúšala, a fotka je už po zaschnutí. Toto sa objavilo už v limite, len o trošička slabšie. Doma mám len Pepino test jeden jediný, tak neviem či ma zmysel ráno robiť ten

chimsee
5. nov 2025
@majoralka

@majoralka ooo vyzera to nadejne, som zvedava na dalsi test, drzim silno palce ❤️

satkonosicka
5. nov 2025
@majoralka

@satkonosicka iný som neskúšala, a fotka je už po zaschnutí. Toto sa objavilo už v limite, len o trošička slabšie. Doma mám len Pepino test jeden jediný, tak neviem či ma zmysel ráno robiť ten

@majoralka Určite to má zmysel, toto môže byť síce nejaký chybný test, ale to neznamená, že by tam tá čiarka nebola, takže určite by som skúsila ráno ďalší. Držím palce!

patkajj
6. nov 2025
@majoralka

@majoralka čakáme ☘️

majoralka
6. nov 2025

Taaaak baby, vyriešilo sa to samo 🫢🙃 pred chvilkou sa spustila MS 🙈 ale ďakujem za povzbudivé slova 🫶🏻

anonym_f17521
Autor odpoveď zmazal
zdsa
7. nov 2025

Od včera večera mám že úplne pozitívny ovu test a dnes ráno skočila aj teplota a stále je aj pozitívny ovu test ... Baby myslíte že už je po ovu a môžem nasadiť ten duphaston ?

michicka
7. nov 2025
@zdsa

Od včera večera mám že úplne pozitívny ovu test a dnes ráno skočila aj teplota a stále je aj pozitívny ovu test ... Baby myslíte že už je po ovu a môžem nasadiť ten duphaston ?

@zdsa ja by som este pockala dva dni, na potvrdenie 3 vyssich merani, ale zas niesom lekar len vravim ako sme to my riesili.
Ja som dnes mala v car kontrolu bez letrozolu 2 folikuly 14mm sliznica 5,6, pondelok planovane iui, som zvedava dufam ze nebude neskoro ten pondelok.

zdsa
7. nov 2025
@michicka

@zdsa ja by som este pockala dva dni, na potvrdenie 3 vyssich merani, ale zas niesom lekar len vravim ako sme to my riesili.
Ja som dnes mala v car kontrolu bez letrozolu 2 folikuly 14mm sliznica 5,6, pondelok planovane iui, som zvedava dufam ze nebude neskoro ten pondelok.

@michicka tak vajíčko rastie Max vraj 2mm za deň keďže dnes si mala 14 v sobotu tak 16 v nedeľu 18 a pondelok je podľa mňa akurát 🙂 neboj stihneš to si myslím

satkonosicka
7. nov 2025
@zdsa

@zdsa tiež by som počkala, aspoň do zajtra a sledovala, či čiarka na ovulačnom teste zoslabne a či teplota bude ďalej stúpať

anonym_f17521
8. nov 2025

Ahojte, prosím poradíte mi? Meriam si BT bazálnym teplomerom v konečníku a hneď po zapípaní som mala 36,67, ďalšie merani 36,77 a keď som merala asi aj 4 minúty, tak 36,87 a viac to už nešlo. Ktorá BT je správna? Ďakujem.

satkonosicka
8. nov 2025
@anonym_f17521

Ahojte, prosím poradíte mi? Meriam si BT bazálnym teplomerom v konečníku a hneď po zapípaní som mala 36,67, ďalšie merani 36,77 a keď som merala asi aj 4 minúty, tak 36,87 a viac to už nešlo. Ktorá BT je správna? Ďakujem.

@anonym_f17521 Dôležité je si určiť, ako to budeš merať, či sledovať teplotu hneď po zapípaní, alebo po určitom čase a potom to tak robiť každý deň. Lebo nie je až tak dôležitá samotná teplota, ako rozdiely medzi jednotlivými teplotami behom dní. Tieto digitálne teplomery sú nastavené tak, že zapípajú keď už teplota nerastie veľmi rýchlo, ale môže to v konečnom dôsledku urobiť rozdiel aj 0,1 - 0,2 stupňa. Niektoré teplomery dokonca robia odhad toho, aká by mohla byť konečná teplota, ale nie všetky.
Ja osobne to robím tak, že po zapípaní vždy meriam ešte minútu (stopujem si to na mobile) a až vtedy teplotu odčítam. Príde mi to presnejšie, lebo teplota je podľa mňa vtedy už viac ustálená. Len to potom treba robiť každý deň rovnako.

detskytovar
Autor odpoveď zmazal
zdsa
8. nov 2025

3 deň po sebe pozitívne ovulacné testy ja nechápem

michicka
8. nov 2025
@zdsa

3 deň po sebe pozitívne ovulacné testy ja nechápem

@zdsa nahodou nemas fotky testov?

klarabohun77
8. nov 2025
@michicka

@michicka nemas nahodou pcos alebo endometriozu?

zdsa
8. nov 2025
@michicka

@michicka prvý včera druhy dnes doobeda a teraz večer 3 ten sa mi zdá už slabší ... bolesti čo som mala akosi ustúpili nie úplne celkom dnes okolo obeda ...

satkonosicka
8. nov 2025
@zdsa

@michicka prvý včera druhy dnes doobeda a teraz večer 3 ten sa mi zdá už slabší ... bolesti čo som mala akosi ustúpili nie úplne celkom dnes okolo obeda ...

@zdsa Ten posledný už je slabší. Aké boli teploty za posledné dni? Podľa mňa, ak zajtra bude zvýšená teplota, tak asi ovulácia už bola