icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
21. nov 2025
@bambulka711

@ersp gratulujem 🍀 veru, tiež, keď sa obzriem spätne si hovorím, že to všetko za to stálo. Hlavne o tretej v noci 🙃

@bambulka711 dakujem 🙂 no to veru ano, my uz vieme co nas caka, ale tych par mesiacov bez spanku bude stat za to 🙂 a Vy sa ako drzite?

ersp
21. nov 2025
@michicka

@ersp srdecne gratulujem! 🧡 vela zdravicka v tehotenstve… tiez netrpezlivo cakam co bude.. 21 cyklov stale nic, teraz musim vela cvicit skusam fyzio a je to narocnejsie pre mna ako stimulacie tabletkami .. 3x denne a dost vela cvikov no ked ma clovek ciel spravi vsetko mozne aj nemozne hlavne my zeny

@michicka dakujem 🙂 ak vies s fyzio pomoct k uspechu to cvicenie stoji za to 🙂 ja som bola pred poslednym a uspesnym vkladom pri fyzio, lebo ma bolievala jedna strana kriziv a sam nechapal, ze aj spuchnutu tu sttanu som mala, ponapraval a mozno aj to pomohlo 🙂

patkajj
21. nov 2025

@bambulka711 a vy sa ako máte ? 🥰☺️

bambulka711
21. nov 2025
@patkajj

@bambulka711 a vy sa ako máte ? 🥰☺️

@ersp
@patkajj dievčatá, nebudem tvrdiť, že to je cesta rozprávkovým lesom 😅 malý síce v noci nemá bdelé okná a budí sa "iba" na kojenie najviac po 3 hodinách, ale cez deň spí, len ak ležím pri ňom. V kombinácii s tým, že som na neho sama a treba aj variť, žehliť, nakupovať... Posledné dni už cítim značnú únavu. Ale nemenila by som. Maličký je len raz a iba chvíľu. O dva týždne máme 3 mesiace. Mladý muž atakuje 7 kg, takže mám aj posilku. Neviem, po kom je taký macko 😊

satkonosicka
22. nov 2025
@marinecka95

@zanzilady inak vieš čo? Nemám už test žiadny 😁 do DM som nešla, doma mám len Dr max digital takže citlivosť 25 a … je tam pekne dlhooooo takže asi aj po expiračnej dobe 😁

@zdsa
@marinecka95
Baby tak ako? Testy ani menštruácia stále nič? A čo bazálna teplota? Už som napätá😁

marinecka95
22. nov 2025

Ahojte ženy, viem, že viaceré ste čakali ako sa situácia ale …
- teplota klesla
- prišla MS
- prišli výsledky cytológie, ktorú mi urobili v CAR - pozitívna, z čoho som nešťastná a len verím, že hviezdy sú aspoň trošku ku mne náklonené 🙏
Čiže nasledujúci týždeň idem vybavovať interné, predoperačné vyšetrenia … z čoho sa ale teším je, že sa veci konečne pohli.
Doposiaľ okrem zlých výsledkov hemato a reproimuno neprišli na nič ani po hysteroskopii, ani, ani … teraz sa snáď ľady pohnú a mne sa to bábätko podarí udržať 🙏🥺
Čaká nás 11.12 už tretí krát hĺbkové vyšetrenie na reprodukčnej imunologii v Nitre, kde Dr uvažuje o ďalšej liečbe keďže na NK bunky u mňa nezabrali ani imunoglobulíny ani intralipidy infúzne 🤷‍♀️ počas hysteroskopie mi opäť zoberú aj vzorku na NK bunky v maternici.
No nových informácii bude dosť, snáď niektoré padnú na úrodnú pôdu a ja takmer po 7 rokoch budem mať dôvod na radosť 🤰

zdsa
22. nov 2025
@satkonosicka

@zdsa
@marinecka95
Baby tak ako? Testy ani menštruácia stále nič? A čo bazálna teplota? Už som napätá😁

@satkonosicka a ja som stále tam kde som bola ms nikde teploty stále vyššie ako pred ovu a test negatívny dnes 13/14 dpo ... Takže asi nič

marinecka95
22. nov 2025
@zdsa

@satkonosicka a ja som stále tam kde som bola ms nikde teploty stále vyššie ako pred ovu a test negatívny dnes 13/14 dpo ... Takže asi nič

@zdsa ak BT stúpa, ešte všetko môže byť inak 🙂

zdsa
23. nov 2025
@marinecka95

@zdsa ak BT stúpa, ešte všetko môže byť inak 🙂

@marinecka95 už nebude ... Už aj ja som dostala krami ..

klarabohun77
23. nov 2025
@michicka

@ersp srdecne gratulujem! 🧡 vela zdravicka v tehotenstve… tiez netrpezlivo cakam co bude.. 21 cyklov stale nic, teraz musim vela cvicit skusam fyzio a je to narocnejsie pre mna ako stimulacie tabletkami .. 3x denne a dost vela cvikov no ked ma clovek ciel spravi vsetko mozne aj nemozne hlavne my zeny

@michicka a ako sa citis po IUI? Je dobre cvicit teraz?

michicka
23. nov 2025
@klarabohun77

@michicka a ako sa citis po IUI? Je dobre cvicit teraz?

@klarabohun77 cvicit sa kludne moze, mna boli brucgo, prsia ale to ten progesteron co ine… zajtra krv

klarabohun77
23. nov 2025
@michicka

@klarabohun77 cvicit sa kludne moze, mna boli brucgo, prsia ale to ten progesteron co ine… zajtra krv

@michicka mne napriklad ale Mojžišovej uplne zakazali po transfere a vo videach hovori ze ani po ovulacii by sa nemalo lebo to su take stahy maternice a pytala som sa na panvové dni dno a to mi povedala ze nebude robit pred vkladom lebo ze to tam vsetko pracuje ze to sa nesmie ale neviem teda ake mas ty cviky mozes mat uplne ine.. no moze to byt aj tehotenstvo ale aj progesteron, budem drzat palce🍀

marinecka95
23. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 už nebude ... Už aj ja som dostala krami ..

@zdsa ojoj … hlavu hore, raz nám to vyjde 💪

zdsa
24. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 hmmm asi dúfam ... Neviem teraz som v štádiu že mám depku 🫣

michicka
24. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 hmmm asi dúfam ... Neviem teraz som v štádiu že mám depku 🫣

@zdsa @marinecka95 @klarabohun77 ani nam nevyslo iui :(
Budem cvicit dalej a cakat na 8.12. co povie moja fyzio, a asi uz seriem na vsetko asi to tak ma byt…aspon ze tu jednu dcerku mam 🥲 februari konci rodicak a mozem hladat robotu 🫣

klarabohun77
24. nov 2025
@michicka

@zdsa @marinecka95 @klarabohun77 ani nam nevyslo iui :(
Budem cvicit dalej a cakat na 8.12. co povie moja fyzio, a asi uz seriem na vsetko asi to tak ma byt…aspon ze tu jednu dcerku mam 🥲 februari konci rodicak a mozem hladat robotu 🫣

@michicka no mrzi ma to a nad ivf si nerozmyslala?

michicka
24. nov 2025
@klarabohun77

@michicka no mrzi ma to a nad ivf si nerozmyslala?

@klarabohun77 ja by som bola uz za vsetko… ale muz umele nechce

klarabohun77
24. nov 2025
@michicka

@klarabohun77 ja by som bola uz za vsetko… ale muz umele nechce

@michicka skus mu povedat ze to nie je umele ale asistovana reprodukcia. To velakrat pomoze, proste ti asistuju v reprodukcii a pomahaju k vytuzenemu cielu.. pripadne nech to pomenuje co mu na tom prekaza lebo niekto ani nevie ze co ale z principu to odcudzuju. Pripadne mozno ti padne vhod ist do prace do noveho kolektivu a spoznat novych ludi, prist na nove myslienky.. ja coho sa najviac bojim na materskej je ostat doma. Ja to neznasam ja neviem co so sebou. Mam rada pracu a cely ten kolobeh dna..ale nakolko nemam este ani jedno dieta, chcela by som zazit aj matersku a mat tie dni ine, odovzdavat lasku a vzdelanie niekomu inemu❤️uz sa opustam lebo mam v sebe asi 20 dkg liekov😁❤️
A este k tomu IUI..vsak teda mozte ist aj 5 x este na iui

satkonosicka
24. nov 2025

Mne je tak strašne zle od žalúdka… nevraciam, ale mám nevoľnosti celý deň a nechutenstvo, ešte posledné dva dni aj hnačku. Dúfam že je všetko v poriadku, v prvom tehotenstve som nemala až takéto problémy. Na kontrolu idem až o týždeň v utorok

satkonosicka
24. nov 2025
@marinecka95

@michicka
@klarabohun77
@zdsa
@marinecka95
Dievčatá, určite to v správny čas vyjde❤️ určite je to ťažké udržať si tú nádej, ale verím že to tak je a že to príde!

marinecka95
24. nov 2025
@satkonosicka

@michicka
@klarabohun77
@zdsa
@marinecka95
Dievčatá, určite to v správny čas vyjde❤️ určite je to ťažké udržať si tú nádej, ale verím že to tak je a že to príde!

@zdsa nevzdávaj sa 😘 ako dlho sa snažíte?
@michicka hlavu hore, IUI je veľmi malá šanca, teda malé percento úspešnosti … sama som bola na IUI 2x a ani ťuk. A to prirodzene dokážem otehotnieť … bojuj 💪
@satkonosicka ja verím, že to príde, za 6 rokov som sa ešte ani raz nevzdala - bojujem a nemienim sa vzdať. A keď to aj nevyjde - budem vedieť, že som pre to urobila maximum 😘

zdsa
25. nov 2025

Asi 10 mesiacov už cca ... Baby ale ja to nechápem s tým istým mužom som splodila a porodila 3 deti aj keď teda to posledné zomrelo ale to nebolo chybou ani jedného s nás .... A teraz ? Nič zas nič a znova nič

nikol114
25. nov 2025

Ahojte, čo poviete vidíte tam tiež slabý náznak ? Dnes som pravdepodobne 11dpo. Kúpila som si nejaké nové testy kde ich je 20 tak skúšam určite si kúpim aj iné.

anonym_f17521
25. nov 2025

Ahojte, nejakú tú chvíľu vás sledujem, nedávno som sa tu aj pýtala. Mohla by som sa k vám pridať? Len chcela by som písať anonymne, aby ma nikto nespoznal. A som aj trochu staršia (45+), ak by vám to nevadilo... Hoci máme deti, veľmi ešte túžim po bábätku. Keď som potratila pred 6 rokmi, som si povedala, že ja sa nevzdám. No ale vtedy začínala práve korona, potom sme mali všelijaké problémy a zrazu som skoro stará baba   Dnes mám 6. deň menzes.. vlastne už mi aj končí. Predtým som mala krásnu ovuláciu, píšem krásnu preto, lebo 5 mesiacov som na ňu čakala (kvôli silnému stresu som bola 5 mes. "vypnutá") a prišla úplne vo zvláštnom čase, takže to bolo nečakané a stihli sme s mužom styk iba raz. No aj keď to nevyšlo, som šťastná, že som vôbec ovuláciu mala. A vlastne sa teším, že som mala konečne po 5 mesiacoch normálny menzes, lebo vtedy som mala len špinenie.
AN.

nikol114
25. nov 2025

Podarilo sa mi spraviť lepšie fotku. Ale predčastne sa neradujem lebo je potom obrovské sklamanie :( ale bolo by to krásne toľko čo sme včera s manželom vyplnili formulár do reprodukčného centra

marinecka95
25. nov 2025
@nikol114

Podarilo sa mi spraviť lepšie fotku. Ale predčastne sa neradujem lebo je potom obrovské sklamanie :( ale bolo by to krásne toľko čo sme včera s manželom vyplnili formulár do reprodukčného centra

@nikol114 solidna čiarka 🫢

nikol114
25. nov 2025
@marinecka95

@nikol114 solidna čiarka 🫢

@marinecka95 len neviem či to je kanalik alebo niečo ale naživo je slabo ružová , urobila som si znova teraz nie z prvého mocu a tiež tam vidno ale slabucko

marinecka95
25. nov 2025
@nikol114

@marinecka95 len neviem či to je kanalik alebo niečo ale naživo je slabo ružová , urobila som si znova teraz nie z prvého mocu a tiež tam vidno ale slabucko

@nikol114 toto je určite čiarka 😘

zdsa
25. nov 2025

Baby ja začínam druhý mesiac na clostyle... Ale všade čo čítam dievčatá po ňom chodia na folikumetriu .... Ale mne lekár nič o Tom nepovedal ani má nekontroluje ... Mám pocit že strielam naprázdno ... Neviem ... Už mám pocitze mi je trápne mu volať ale myslíte že by som mu mala zavolať a poprosiť ho aj o túto možnosť ?

marinecka95
25. nov 2025
@zdsa

Baby ja začínam druhý mesiac na clostyle... Ale všade čo čítam dievčatá po ňom chodia na folikumetriu .... Ale mne lekár nič o Tom nepovedal ani má nekontroluje ... Mám pocit že strielam naprázdno ... Neviem ... Už mám pocitze mi je trápne mu volať ale myslíte že by som mu mala zavolať a poprosiť ho aj o túto možnosť ?

@zdsa fúha, no mal by ťa lekár určite kontrolovať, robiť folikulometriu … ja som chodievala dosť často 🫥