icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tanea
16. feb 2015

@marina24 no je vidiet, ze si este mladucka.. Mozno to aj na teba pride a potom uvidis...

marina24
16. feb 2015

@tanea som mladá,ale dávno dospelá,mám svoj život, ale určite by som sa v živote nepachtila tak veľmi za niečím,čo Boh nechce,aby som mala.už velakrát v živote som niečo chcela,a nikdy sa mi to nepodarilo,ba pravý opak sa stal,tak rpeto netreba nič chcieť

tanea
16. feb 2015

@marina24 netreba nic chciet, len dufat, ze ti boh neico nadeli? to vidim ako si vlemi dospela.. v 24 som ja ja tuzila po kariere a cestovani.. teraz mam karieru super chlapa a nevidim dovod, rpeco nemat k tomu aj dieta.. s nim sa da robit vsetko to iste predsa..

marina24
16. feb 2015

@tanea ked Boh dieťa nedá,tak nedá..akože to myslíš tak,že niečo proti Božej vôli robiť ?ked ti nedá deti,vie prečo...mojej tete zomreli tri deti ..asi pre niečo,hned po porode..lebo Boh nechcel,aby ich mala,a prečo ?lebo skoro potom zomrela a ešte aj muž je alkoholik,asi boh to vedel dopredu.
viera v toto,nie je znakom nedospelosti,ale trošky rozumu a pochopenia,čo sa vlastne deje

tanea
16. feb 2015

@marina24 ano a bozia vola je aj to ze zeny su znasilnovane, ze su vojny, ze su deti v detskych domovoch.. to vsetko je bozia vola.. ach boze...

natalym
16. feb 2015

@tanea Aj rozmum Boh nadelí niekomu menej niekomu viacej.

tanea
16. feb 2015

@natalym ano.. preto niekto premysla hlavou a niekto tak, ze pan farar povedali..
ja sa tu nejdem s nikym hadat.. len vravim, ze mi nepride racionalne tvrdenie, ze baby co sa tu snazia dlhsie, tak to preto im nejde lebo boh to tak chce.. takze vlastne vsetky umele oplodnenia su proti bozej voli?

No ja neviem, ale mam kamosku co ma 2x dvojcata.. oba razy umele oplodnenie.. a teda nepride mi to proti bozej voli, ze su teraz stastna rodina..

natalym
16. feb 2015

@tanea Ťažko súdiť tomu čo neprežil. Tak nevieme aké má s nami Boh zámery a niekedy naozaj ideme proti nemu, ale nikto nemá právo súdiť iného.

blienkal
16. feb 2015

@alisael - dari sa ti ? 🙂 už si robila testík? daj potom vediet, ja začínam odznovu. Už prisla MS. Mala som asi zvyškový progest. lebo prvý deň MS som mala stále vysokú BT, znížila sa až druhý deň rapííídne. Ale držím Ti palce aby ti to vyšlo.

alisael
16. feb 2015

@blienkal test som urobila.. ale vysiel negat ako ostatne 😯 teplota sa stale drzi hore.. takze to uz neriesim. Akurat som sa dnes objednala k doktorke, nech ona este skusi zistit, co sa deje..takze hor sa do dlsieho snazenia 😉

marina24
16. feb 2015

@tanea nebudem sa tu dohadovať o Bohu a jeho zámeroch,som veriaca,a vy ,ked nie ste,je to váš problém.
ja nikoho nesúdim,je mi jedno,robte si,čo chcete.ale asi pre niečo,tie deti Boh niekomu po celý život nedá,asi vie prečo,takisto ako vie,pečo niekomu nadelí chorobu a inému nie,zamyslite sa nad tým,nevieme,kde je tá pravda a kde sú božie zámery,
ale klidek,ak chcete tlačiť na pílu,tak tlačte a snažte sa o deti,nakoniec vám z toho prepne,starať sa už nebudem

tanea
16. feb 2015

@marina24 ja len tvrdim, ze ked niekto nemoze mat prirodzene deti, neznamena to hned, ze ten clovek alebo par si ich nezasluzi.. ako som uz vravela, mam kamosku co ma 4 deti vdaka umelemu oplodneniu a je to najstastnejsia rodinka co poznam..
pokial by to malo byt tak ako pises, tak doteraz budu sami..

marina24
16. feb 2015

@tanea ja nehovorím ,že to tak musí byť,to som nepovedala ani ja,že pár nejaký si nezaslúži deti,to ozaj nie,ale boh asi vie,prečo to tak zariadil.možno je v tom niečo iné,treba brať to,čo príde,ako to je.ja som len pootkla,že čím viac vo všetkom ženy tlačia na pílu,tak tým to dopadne horšie,nič nasilu nie je dobré

tisicka123
16. feb 2015

@alisael aj mne potom daj vedieť ak by doktorka zistila niečo iné..🙂

alisael
16. feb 2015

@tisicka123 jasne dam vediet ☺ aj ked idem az o mesiac.. ale snad sa dozviem odpovede na svoje otazky ☺

tanea
17. feb 2015

@alisael teeda sa s tebou riadne zahral ten FF.. to vypada, ze posunul uplne ovulku.. takze este tu je nadej ze daco z toho bude ;)

niki21
17. feb 2015

prosim o vyjadrenie k mojmu cudnemu grafu....moze este ovulka prist????

vierkac
17. feb 2015

@alisael nechcem sa vam miesat do diskusie, ale podla mna si urcite tehu 😎 a ty to urcite aj tusis 😉

alisael
17. feb 2015

@tanea
@vierkac och kiezby to bolo tak a podarilo sa to hoci na ten 25.den.. ☺ lebo ten graf je ozaj sialeny 😃 ak je to tak, vysvetlovalo by to tie negat testy.. ale zasa sa cakanie predlzilo o tyzden. aj ked uz som trosku pokojnejsia 😃

vierkac
17. feb 2015

@alisael podla mna si to mala na 15ty den a odvtedy ti to ide pekne hore 😉 Testom daj cas, aj 10 dni po termine

alisael
17. feb 2015

@vierkac nuz uvidime ☺ budem dufat 😉

tisicka123
17. feb 2015

@alisael zajtra testni 🙂

butterfly333
17. feb 2015

@tisicka123 ahoj tak ja zatial ms čakam isto pride dnes na nočnej v práci to tak milujem.

tisicka123
17. feb 2015

@butterfly333 nepride!!! Mas krasny tehotensky graf!

butterfly333
17. feb 2015

@tisicka123 moja keby si mala pravdu. No ja sa vobec tehu necítim nič žiaden priznak. Tak viem že ms pride. No čo už prišiel mi další gynex tak dufam že sa zadarí. Ty ho neberieš? Pomohol už vela žien ostalo tehu vdaka gynexu.

tisicka123
17. feb 2015

@butterfly333 nie neberiem a ani neviem co to je...ja jedno dietatko uz mam a zatiaľ len dva nevydarenw pokusy takže k doktorovi som ešte nesla...ale na tento cyklus mam nachystany inofolic a partner folandrol 🙂 tak uvidíme..

butterfly333
17. feb 2015

@tisicka123 skus si to dat do googlu gynex uvidiš je to super. Ja ho teraz idem brat tretí cyklus no mam už 35r tak už nie som najmladšia no verím že sa to do leta zadarí. No a inofolic ideš brat máš PCO či nepravidelnu ms? Ak nie tak ho neber.

tisicka123
17. feb 2015

@butterfly333 mam nepravidelnú menstruaciu...

tanea
18. feb 2015

@alisael teraz ked sa ti to upravilo ta ovulka, tak sme na tom skoro rovnako.. ja som dneska 9DPO.. pekne sa ti drzi teplota 🙂