icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alisael
18. feb 2015

@tanea tak ved uvidime, ci ostane ci klesne ☺ hlavne myslime pozitivne 😜

tanea
18. feb 2015

@alisael a nejake priznaky tiez mas?

alisael
18. feb 2015

@tanea fuu no okrem citlivych prs a toho, ze som nejaka nafuknuta ani nie 😃 lenze ja nikdy nemavam citlive prsia a teraz staci, ze ma manzel silnejsie objime a uz ma to boli.. predtym by som sa mohla stiahnut do nejakeho stredovekeho korzetu a v pohode 😃 ty si na tom ako? Mas graf na ff?

tanea
18. feb 2015

@alisael no u mna nic.. Akurat rano som mala MS krce :( a dost velke .. Tak som dost skepticka :( grafik je tuto: http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Tanea 🙂

alisael
18. feb 2015

@tanea drzim prsty, nech to neklesa 😉 som zvedava, ako nam to dopadne ☺

tanea
18. feb 2015

@alisael aj ja velmi 🙂.. Nevies ci by bolo normalne mat takto tie krce?:( bolo to pri behani, tak stale dufam, ze kvoli zatazi a ze daco sa tam crta 🙂.. Ale uvidim no...:-/

alisael
18. feb 2015

@tanea to netusim.. ja mam akurat take mini krce.. aj to skor rano. Ale myslim, ze aj po behu to moze byt aj mimo ms. A aj z toho, co som citala, tak mrce mozu byt aj kvoli prisposobovaniu sa maternice tehotenstvu.. cizee 😉

tanea
18. feb 2015

@alisael tak teraz som ozaj zvedava.. Ja tiez len rano..🙂

marina24
18. feb 2015

baby,ved predsa ráno su krce,ked prichadza menzes nie ?:(

tanea
19. feb 2015

@marina24 ja mavam skor vecer.. ale tak uvidime 🙂

tanea
19. feb 2015

@alisael jeej ty si zase stupla 🙂 krasne 🙂
u mna trosku pokles tak uvidime no... ale rano som bola v posilke a krce sa neobjavili znovu, tak mozno dobre znamenie 🙂

alisael
19. feb 2015

@tanea len ani si nechcem kupit test, lebo sa bojim, ze zasa nic neukaze.. tak len cakam a cakam a meriam :D ale mozno to bude dobry mesiac a podari sa nam ;)

tanea
19. feb 2015

@alisael ja to iste 😀 tiez nemam rada biely test, tak radsej cakam.. To ma clovek hned viac nadeje 🙂
Ako sa inak dnes citis?🙂 moje ms krce uplne odoznelo zatial, tak som napnuta jak ksandy 😀

alisael
19. feb 2015

@tanea no dnes sa citim fajn 😃 az na to, ze som dnes 13hodin v praci.. ale inak fajn .. tak sa dohodnime, kedy robime test, keby ms teda najblizsie dni neprisla 😉

tanea
19. feb 2015

@alisael no mne by mala dojst v nedelu, tak ja isto v pondelok alebo utorok 🙂

danickamamicka017771
Odpoveď bola odstránená
vierkac
19. feb 2015

dievcata, ktore ste naozaj zbehle v urcovani dna ovulky, prosim prosim.
vcera som mala naozaj silne bolesti bolesti na vajecniku a rano stupla teplota, hoci iba o 0,3°C. Podla toho cista ovulka. Ale tento mesiac takmer ziadny hlien, trocha uz pred 3 dnami. Myslite, ze ovulka teda bola alebo tento mesiac mozem zabudnut?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=...

alisael
20. feb 2015

@tanea teplota stupla este o trosicku.. wrr ja to nevydrzim :D pozeram ze aj tebe sa to drzi.. to cakanie je strasne 🙂

petra212
20. feb 2015

@vierkac
dala si zlý link nedá sa pozrieť tvoj graf
klikni vpravo hore na "sharing"
potom v časti "charting home page" klikni na "Get code"
odtiaľ sem skopíruj link čo je v rámčeku pod nápisom: "Your Charting Home Page Web Address:"
no a potom by sa mal tvoj graf ukázať aj nám nie len tebe 🙂

no a k tvojej otázke:
to uvidíš podľa ďalších teplôt
aj graf ti to vyznačí po zpísaní troch vyšších teplôt
ale ak nie si chorá, tak podľa toho čo píšeš to vyzerá, že ovu bola naozaj včera, keď ti takto pekne stúpla teplota

tanea
20. feb 2015

@alisael kraasny mas ten graf 🙂 no ja som ozaj zvedava 😀 vcera sme mali aj rokanricku chvilku s drahym 😀 a to vacsinou takto pred mrchou mi krce vyvola a vcera vobec nic.. Tak dufam, ze tam maly bobacik je a ze sa drziiiii 🙂

vierkac
20. feb 2015

@petra212 Dakujem 🙂
dufam, ze toto funguje http://www.fertilityfriend.com/home/56f0ef
Ovulku mi vypocitalo na 13ty den, ale podla mna 14ty. Je to mozne?

petra212
20. feb 2015

@vierkac
hej, funguje, to je ono

no ono je možné, že keď zapíšeš zajtrajšiu teplotu, že ti to ff prestaví na 14 DC ako hovoríš,
ale ono je jedno či 13 či 14 DC, hlavne že bola a že ste ju náležite využili 😉 plus mínus jeden deň zase nehrá až takú úlohu

vierkac
20. feb 2015

@petra212 no ved zase aj ja dufam, ze uz jeden den hore-dole moze byt. Skor som v rozpakoch z tych priznakov, ze kazdy den sa viac prejavil iny 😖 😀

alisael
20. feb 2015

@tanea jooj tak drzim silno vsetky.prsty ☺ mne je od rana blbo.. len beham na wcko, bleh.. Taketo stavy mavam tyzden pred ms, ale nikdy nie az takto.. snad jogurt na ranajky nebol pokazeny 😃 a ja som si v noci vystacila s tulenim sa, taka som bola ko po praci 😃

niki21
20. feb 2015

http://www.fertilityfriend.com/home/57c083

baby mohla choroba antibiotika ktore som uzivala od 16DC do 22DC posunut ovulaciu az na teraz..to je asi uz moc neskoro 27DC na ovulaciu ci?? keby zajtra teplota stupla tak je nadej ze prebehla?

tanea
20. feb 2015

@alisael jeej dakujem 🙂 aj za srdiecko ;) fakt ze takto "bez" priznakov takto nesdkoro pred ms som nebola doteraz.. 🙂 ale kamoske sa to tiez tak stalo a nic z toho nebolo.. Tak som naozaj zvedava 🙂..
Len je to prvy mesiac a ja som v tomto dost skepticka, navyse deahy furt sedi iba za pocitacom, to tomu tiez moc neprida.. Tak ak sa zadarilo uz ho od neho hnat asi nebudem 😀

vierkac
20. feb 2015

@niki21 no nie som expert, ale podla bud uz bola, ale cele sa to prekrylo chorobou, takze sa neda identifikovat (horucka a potom lieky), alebo este stale moze dat druhy pokus. Uvidis ci a kedy nabehne menko, budes mudrejsia, ked sa ukonci cely cyklus

petra212
20. feb 2015

@vierkac
ono tie príznaky asi neprichádzajú naraz, ale postupne, a možnože si ich len postupne uvedomuješ
ja napr. ovu vôbec necítim, keby som nemerala BT a nerobila ovu testy ani neviem, že ju mám

petra212
20. feb 2015

@niki21
podľa mňa to choroba a antibiotiká mohli spôsobiť

tvoj graf zatiaľ na ovu nevyzerá
ale kľudne ešte môže byť aj v tomto cykle aj takto neskoro, aj to sa stáva
veď uvidíme podľa ďalších teplôt

vierkac
20. feb 2015

@petra212 ved prave zistujem ako to cele funguje este len 2 mesiace. a ty ako? dlhe skusenosti?