icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

petra212
20. feb 2015

@vierkac
ja sa tu učím tak cca pol roka

tanea
20. feb 2015

@alisael ako sa citis?;)

alisael
20. feb 2015

@tanea nanic 😕 neodolala som a urobila si test.. zasa negat.. takze len cakat a nestresovat ☺ ty mas hadam nieco nove? 😉

tanea
20. feb 2015

@alisael no nic spesl 😀.. Akurat som dneska dako viac chodila na malu, ale stale si vravim, ze to je vsugerovane, lebo doteraz to tak vzdy bolo :-/.. Mozno sa ti test este zmeni ;) musime pockat...
A priznaky ziadne?
Ja som uz tolkokrat citala, ze najlepsie peiznaky su ziadne priznaky, ze si to furt tlciem do hlavy 😀

alisael
20. feb 2015

@tanea tak ja uz priznaky nijak nesledujem.. ked sa nic nezmeni do pondelka, tak asi pojdem prosikat gynekologa u nas v praci, nech mi skusi zobrat krv 😃 tak dufam dufam, ze do pondelka ta skareda mrcha nepride 😉

tanea
20. feb 2015

@alisael tak dufam, e v pondelok bude riadne hcg v krvi 🙂

alisael
20. feb 2015

@tanea si zlata ☺ to aj ty by si uz mala mat jasnejsie vsak?

tanea
20. feb 2015

@alisael bo FF mi pise tedtovat at cez dalsi vikend.. Tak uvidim ako dlho vydrzim 🙂

alisael
21. feb 2015

@tanea dobre ranko ☺ taak ja som na zaciatku.. hnusna mrcha dnes prisla a teplota zrazena k zemi 😃 takze pracujeme dalej ☺ takze vkladam do teba svoju nadej 😉

tanea
21. feb 2015

@alisael joj to ma mrzi :(.. U mna teda moje doterajsie maximum.. Nechapem 😕 .. Uvazujem ci to nemoze byt aj zmenou prostredia ako som sla na vikend k nasim..

alisael
21. feb 2015

@tanea nevadi 😉 my sme vcera sli ku svokrovcom, z coho pri dnesnej situacii az taka nadsena nie som.. ale v podstate povodne sme planovali zacat pracovat na babatku az v lete.. cize mame kopec casu na trening ☺ a o mesiac idem ku gyn., tak aspon mi povie co a ako ☺

blienkal
21. feb 2015

@alisael škoda :( drzala som ti palce. Aleee bojujeme dalej, dáme to ;)

alisael
21. feb 2015

@blienkal ked to ma prist, pride to 😉 aspon o dovod viac uzivat si manzela ☺

tisicka123
21. feb 2015

@alisael to vážne :( to mi je ľúto...ale tento rok snazilkam praje 🙂

alisael
21. feb 2015

@tisicka123 v to pevne dufam ☺ a je velmi mile, ako ste na mna viacere mysleli ☺
ked to pride, nebudeme sa branit.. skusim si este pomerat jeden dva cykly, spytam sa dr, co mohlo sposobit ten posun.. a verim, ze do konca roka uz sa budeme tesit vsetky ☺

tanea
21. feb 2015

@alisael parada ako to super beres 🙂
inak u mna sa objavilo slabe spinenie a samozrejme som uplne prestala dufat :(...

alisael
21. feb 2015

@tanea to vsetko vdaka mojmu chlapovi ☺ 3roky zijem s vedomim, ze mozno nebudem moct mat deti.. ale on mi stale dookola opakuje, ze deticky mat budeme, a ked sa nam to nepodari prirodzene, tak nam pomozu doktori, ale ze sa nam nas sen raz urcite splni. No nemozem inak len verit jeho slovam 😉. Takze aj ty, ziadne chmurne myslienky, mozno len teraz naozaj nebol ten najvhodnejsi cas. A uz sa tesim ako sa na manzela coskoro opat vrhnem 😃

tanea
21. feb 2015

@alisael krasne si to napisala 🙂 dakujem 🙂

tanea
23. feb 2015

@alisael tak som trolilinku stupla, ale spinenie mam furt.. tka asi nadej este zostava.. aj ked sa snazim tomu moc neverit, aby som sa zase nesklamala :(

alisael
23. feb 2015

@tanea tak sa musis niecim inym rozptylit ;) aby si to velmi nerozpytvavala a ktohovie ;))

tanea
23. feb 2015

@alisael mas pravdu 🙂 musim mysliet na daco uplne ine, len keby to slo lahsie :D

alisael
23. feb 2015

@tanea hmm a nejaka kniha? Alebo dobry film? ☺

tanea
23. feb 2015

@alisael to isto pomoze vecer 🙂.. zatial som este v praci, potom ma caka trening vo fitku a potom uz len ta kniha a spanok 🙂

helen2828
23. feb 2015

Mile zenicky, potrebovala by som radu ... podla BT v 11.DC -36,7 (ovu test so slabou druhou ciarkou) a 12.DC- 36,8 (ovu test som zabudla) vcera rano 36,5 - 13DC (ovu test som zabudla) a dnes rano 37,00 - 14DC by som mala mat ovulaciu, avsak ked som si urobila ovu test, tak bol negativny(ani slabulinka 2.ciarka nebola) ... nechapem ... mate niekto s tym skusenosti?? sex sme mali aj vcera aj dnes aj v 10. a 11. a DC ... dakujem za radu

petra212
23. feb 2015

@helen2828 aj máš niekde na nete graf?
koľko si pomerala tých teplôt od začiatku cyklu? či len tieto čo si napísala?
podľa týchto teplôt to vyzerá, že ovu bola včera
ak teda meriaš stále za rovnakých podmienok v rovnakom čase

škoda, že nemáš tých teplôt nameraných viacej

helen2828
23. feb 2015

mam aj ostatne, graf na nete nemam ... 6.DC 36,8... 7.DC36,7... 8.DC36,5 ... 9. a 10.DC 36,5 ...

helen2828
23. feb 2015

mam aj ostatne, graf na nete nemam ... 6.DC 36,8... 7.DC36,7... 8.DC36,5 ... 9. a 10.DC 36,5 ... len pocas menstruacie som nemerala

petra212
23. feb 2015

@helen2828
no ak teda nie si chorá, alebo niečo na tebe nelezie čo by mohlo spôsobiť tú zvýšenú teplotu, tak to vyzerá, že ovu bola včera
ale istejšie to budeš vedieť po ďalších nameraných teplotách
škoda, že si zabudla tie ovu testy robiť, zrejme si ozaj ten vrchol LH prešvihla

a inak si môžeš aj svoj vlastný graf nakresliť a hodiť sem fotku keď nemáš na nete
alebo kuk prvý príspevok tohto vlákna, sú tam linky na stránky, kde si môžeš zadávať teploty a vyhodí ti to graf aj vyznačí ovuláciu podľa zadaných teplôt

mamkadanka007
Odpoveď bola odstránená
tanea
24. feb 2015

@alisael tak a som 2DC..co ma aspon potesilo, ze mrcha prisla vcera vecer po cviceni, presne po 2 tyzdnoch co som v tiez v pondelok po cviceni citila bolest.. Tak uz viem aspon zistit kedy mam ovu aj bez merania 🙂