Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alisael no nic spesl 😀.. Akurat som dneska dako viac chodila na malu, ale stale si vravim, ze to je vsugerovane, lebo doteraz to tak vzdy bolo :-/.. Mozno sa ti test este zmeni ;) musime pockat...
A priznaky ziadne?
Ja som uz tolkokrat citala, ze najlepsie peiznaky su ziadne priznaky, ze si to furt tlciem do hlavy 😀
@alisael to vážne :( to mi je ľúto...ale tento rok snazilkam praje 🙂
@tisicka123 v to pevne dufam ☺ a je velmi mile, ako ste na mna viacere mysleli ☺
ked to pride, nebudeme sa branit.. skusim si este pomerat jeden dva cykly, spytam sa dr, co mohlo sposobit ten posun.. a verim, ze do konca roka uz sa budeme tesit vsetky ☺
@tanea to vsetko vdaka mojmu chlapovi ☺ 3roky zijem s vedomim, ze mozno nebudem moct mat deti.. ale on mi stale dookola opakuje, ze deticky mat budeme, a ked sa nam to nepodari prirodzene, tak nam pomozu doktori, ale ze sa nam nas sen raz urcite splni. No nemozem inak len verit jeho slovam 😉. Takze aj ty, ziadne chmurne myslienky, mozno len teraz naozaj nebol ten najvhodnejsi cas. A uz sa tesim ako sa na manzela coskoro opat vrhnem 😃
Mile zenicky, potrebovala by som radu ... podla BT v 11.DC -36,7 (ovu test so slabou druhou ciarkou) a 12.DC- 36,8 (ovu test som zabudla) vcera rano 36,5 - 13DC (ovu test som zabudla) a dnes rano 37,00 - 14DC by som mala mat ovulaciu, avsak ked som si urobila ovu test, tak bol negativny(ani slabulinka 2.ciarka nebola) ... nechapem ... mate niekto s tym skusenosti?? sex sme mali aj vcera aj dnes aj v 10. a 11. a DC ... dakujem za radu
mam aj ostatne, graf na nete nemam ... 6.DC 36,8... 7.DC36,7... 8.DC36,5 ... 9. a 10.DC 36,5 ...
mam aj ostatne, graf na nete nemam ... 6.DC 36,8... 7.DC36,7... 8.DC36,5 ... 9. a 10.DC 36,5 ... len pocas menstruacie som nemerala
@helen2828
no ak teda nie si chorá, alebo niečo na tebe nelezie čo by mohlo spôsobiť tú zvýšenú teplotu, tak to vyzerá, že ovu bola včera
ale istejšie to budeš vedieť po ďalších nameraných teplotách
škoda, že si zabudla tie ovu testy robiť, zrejme si ozaj ten vrchol LH prešvihla
a inak si môžeš aj svoj vlastný graf nakresliť a hodiť sem fotku keď nemáš na nete
alebo kuk prvý príspevok tohto vlákna, sú tam linky na stránky, kde si môžeš zadávať teploty a vyhodí ti to graf aj vyznačí ovuláciu podľa zadaných teplôt

@vierkac
ja sa tu učím tak cca pol roka