Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@petra212 no este sa netesim lebo ten duch je fakt slaby a vela som citala ze to neskoncilo silnou ciarkou. ale ako vravim pride mi to ako nonsens... :D lebo som sledovala BT aj test ovulacny som robila a ovulka mi vysla na 21DC. a v podstate som si to sledovala len aby som vedela kedy to dostanem a ci to funguje vsetko vo mne ako ma. Sex sme mali 16DC!!!! potom uz len neostro 22DC ale vraj nic neutieklo. Sme sa dohodli ze to nechame na neskor ku koncu roka. a potom som sa docitala ze ze spermie kludne mozu prezit tolko pisali realne pribehy zienke ktore to tak mali pripadne z toho 22DC vraj moze byt nejaka kvapka lasky :D a odvtedy velmi citlive bradavky nemozem spat na bruchu a drahému vestica (velmi dobra) povedala ze na konci roka budeme mat babo, coze vychadza na ten termin ale teda mne sa stale nechce verit, teraz ked som to chcela oddialit na neskor sa to stane... mozno... zajtra/pozajtra/ max. piatok to bude asi jasne... takze ak to vyjde tak zeny kaslite na BT kaslite na testy :D
@blienikal
slabý ale je, a bude postupne silnieť
áno, sú aj také prípady, ale to iba tie, ktoré sa nevyvíjali dobre ... tie odídu s prichádzajúcou ms, takže keď odíde tak je to asi lepšie, či?
ano spermoníci si dokážu počkať aj tri dni
a to toho 21 DC si mala pozitívny ovu test?
alebo to už viež, že si mala ovu?
lebo ak si mala na 21 DC iba pozitívny ovu test, tak ovulácia býva od 12 do 48 PO POSLEDNOM pozitívnom (ovu) teste.
takže ak ste sa mojkali 22 DC tak ste práve kľudne mohli vystihnúť akurát ovuláciu 😀
a ak bola ovulka na ten 21 DC ... tak vajko dokáže nejakých pár hodín prežiť tiež, tak sa akurát mohlo stretnúť s nejakými odvážlivcami ....
😀
@petra212 tak ked uz tu bude nech zostane 🙂 velky problem to nebude, budeme sa na na nu/neho tesit. len budem sokovana asi. Lebo teraz sme z toho robili vedu a pritom je to take lahke :D OVU bola na 100% na 21DC lebo aj podla BT, aj podla OVU Testu ktorý bol sice okolo 14.00 robený cize mozno nastala medzi tym 22-23DC... (ovu test bol slabsi 21 aj 22DC. ) a zaroven ma 21DC bolel vajecnik. Ved som zvedava ako sa tam "pobili" a vyšpekulovali to tie spermie, a boh-vie kedy :D nejakí spekulanti tam bud vyckali alebo niektorí využili sancu toho 22DC. alebo ma drahy chcel prekvapit :D :D alebo to zajtra uz dostanem 12DPO bude rozhodujuci zrejme... a ty ako petka? skusate stale? merias? robis testy? kolko DPO si?
@petra212 a ze spermie dokazu počkat 3 dni som vedela ale nevedela som že aj 5 dní, to som sa dočítala až potom tu - http://www.emimino.cz/diskuse/otehotneni-dlouho...
@petra212 No patrilo sa konecne. Lebo som bojovala vlastnymi "pokusmi" s cyklom 55 dni a viac s ovulkou na 45den... meriam 5 cyklov a kedze do mna lekari chceli tlacit iba lieky a vyvolavacky tak som sa im na to vybodla a riesila vlastnou cestou a konecne budem mat cyklus 30-33 dnovy.. alebo aj nebudem :D :D :D ale to potom doktorovi asi padne sanka :D
@blienkal
tak to ti blahoželám dvojnásobne ...
len nech mu padne ... aspoň zistí, že ani on nie je najmúdrejší 😀
hmm a nemáš PCO alebo tak niečo? keď máš tak dlhé cykly?
ono podľa mňa je dôležité, že ovu vôbec mávaš a nie že kedy je
ale samozrejme je lepšie keď je skôr, bo keď je skôr, tak je skôr aj nový cyklus kedy sa môžete snažiť 😉 a tak je viacej šancí
@petra212 strasila ma tym doktorka ale nebola si ista... tak som od nej isla prec, k doktorovi ktory mi to nepotvrdil vravel ze tam nic take nie je ale ze cyklus neni ok ze je taky dlhy. lebo som vysadila HAK po 7 rokoch a chcela som aby sa telo same ocistilo ale nutili ma aby som si davala ms vyvolat tak 2x som si dala a prisla ako mala ale to bolo zbytocne, ked som si vyvolat nedala tak sa to opakovalo stale dokola, potom bez vacsich vysetreni lieky... tak som povedala ze nie, ze predsa len pockam kym sa to same neupravi, lenze sa nic neupravovalo ale vedela som ze dostanem jedine lieky... tak som zacala studovat odbornejsie clanky, naordinovala si sama vitaminy, byliny (trosku sa tomu venujem tak som aj vedela co a ako funguje nefunguje) a dostala som to sama pod kontrolu toto co vidis na graje je priam zazrak. Ze ovu na 21 DC (kedysi som sa pod DC 40 nedostala... ) na stitnej mi zistili vysoke protilatky ale bez liecby, vraj pockame az sa vsetky ostatne hormony dostanu mimo normu... takze som si naordinovala vysoke davky vitaminu C a zas bojujem sama bez doktorov. Tam si chodim iba overit vysledky... s ktorym si sama potom urcujem liecbu :D :D sialene ze :D ale tak lepsie ako o par rokov chodit s pečenou ... alebo brat nezmyselnosti ako pokusny kralik a len zas telo zatazit a zacinat odznovu ...
@vierkac - praveze my sme nesli na ostro, drahy sa nespravil do mna ale.mozno mu.nieco uslo...😀 keby sa aj.nepodarilo ja.som.velmi.vdacna ze.som.dala cyklus.do.poriadku a sama bez chemie... ;)
@petra212 velmi v to verim ze.bude.uz len.ok. a.dnes 12DPO,.Ms.nikde a 37,05°. Mavala som minule cykly naznaky ze MS pride, vzdy.den/dva pred spinenie, teraz.vobec.nic... Budem ti drzat palce aby to vyslo tento mesiac u vas.
Môj víťazný graf : www.fertilityfriend.com/home/5734ca 🙂
@tisicka123 jeeej gratulka 🙂

ahojte dievcata. tak tento mesiac sa tu stretavame znovu :D Som zvedava ako to dopadne, som 11DPO, teplotka rastie, na teste slaby duch a to sme tento mesiac sa rozhodli, ze pockame v snazeni do septembra/oktobra... takze mozno fakt platí, že keď to nečakate a nesilíte na to tak to vtedy výjde. Uvidím, či potvrdím túto teóriu...