Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte koceny moje 🙂 Tak ja už poctivo zarezavam v novej praci a netusím ako mám pridať graf, ked som na mobile a nie na pc :-/ Ale u mňa nic nové zatiaľ, držím sa stale dole, takže ovulka sa zatial nekonala. No dnes ma nejako záhadne pobolieva podbrusko, ale dufam, ze ovulka počká na mm 🙂
@vejula super spravicka, veľmi sa s Tebou teším 🙂
@rybkaa inak to s tým Tvojím cikanim je akési záhadné. Čo z toho nakoniec bude? No dúfam, že to čo tu chceme všetky počuť 🙂
@kubisova no ja ako Ty. Zatiaľ čakám kedy buchne u mňa ta ovula..
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 aha dievky. vyhodila som zaznačený pozitívny ovu test a totok sa mi zobrazilo. ešte horšie. celé zle ☹
@vejula jeeej,blahozelam 🙂 rychlo to uteka,fuuu,uz budes skoro 12 tt, parada 😉
@sefova nastatsie prehrmelo 🙂 nemam sil to prilis riesit a natahovat,ako vravis,len mi to berie energiu a kazime si vztah,povedali sme si svoje a musime ist dalej,aj ked som bola totalne vytocna 😀
@rybkaa tento mesiac je cudny,aj ja nejako vela cikam posledne dni 😀 ty mas asi zle testy kupene,isto su chybne 😠
@paskolinka no ano,pocula som pozitiva na tu pupalku,aj sa mi zda,ze ma zatial nezacali tak extremne boliet prsia ako minuly mesiac hned po ovu... ale za to ta ovu bola bolestiva ako slak 😀 tak uvidime co to spravi,ci mam brat cely mesiac ci nie,lebo na krabicke pisali,ze v tehu sa nema...
moj dnesny grafik:
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
mne sa tie teploty nesplhaju nejako extra hore,vzdy len mierne zvysenie po ovu... inak dnes rano som mala cudny hlien,neviem kam ho zaradit,bol ako bielko,aj natahovaci,ale velmi pevny,ako lepidlo,vobec nie tak jemne natahovaci... stalo sa vam to?
@paskolinka bol pozitívny tri dni ☹, lenže som vždy ja krava zahodila a tak som nemala ako porovnávať. zapísala som len posledný, čo sa mi zdal pozitívny. ale tiež som bola v tom, že ovulka v utorok. a vieš prečo? lebo muž až v stredu došiel domov ☹
@mawiya no ja neviem, z toho tvojho grafu velice tazko urcit kedy to bolo 😉 ale vsak keby aj, tak dva dni predtym sex bol, to musi stacit 😉
@paskolinka jaj hej, len som naštvaná na seba, že som pozahadzovala tie testy ☹ . ale tak aj tak je o hovienku tento mesiac, sťahovanie, naťahovanie, stresovanie
@jaja9891 ano, niekedy taky mavam. ja som to davala ako "sticky", teda lepkavy 😉
ahojte.....som tu nova....sledujem to tu uz dlho,ale az dnes som sa prihlasila........chcela by som sa poradit....snazime sa o babo dlhsiu dobu ,tak som si zacala merat bazalnu teplotu....od 30maja......posledny ms som mala 26.5,27.5 a 28.5 len pol dna.....neviem co si mam o tom mysliet......moja graf od 30teho maja....37,0 37,0 37,0 36,8 36,8 36,9 36,8 36,7 36,7 36,9 36,9 37,0 37,0 37,0 37,0 37,2 37,2 36,9 37,4 37,4...........neviem co si mam o tom mysliet v podbrusku ma boli uz tyzden,ale nechcem robit test,pretoze 2 roky dozadu mi vysli 3testy pozitivne a lekar mi to nepotvrdil.......nechcem byt zase sklamana..... :( vsetky moje zname a susedy teraz rodia alebo su tehu......prosim poradte a co ten graf?je tam nejaka mala nadej?dakujeeeem moc....
@maciatko115 Urob si test, podľa mňa je to jasné!!!! Šup šup, ak máš urob 😉
idem dnes na nakupy,tak kupim......az mi je zle,taka som nervozna.....vecer spravim a hned aj zajtra rano,dam info......a inak aka ma byt ta bazalna mam trosku misuge s toho......
@maciatko115 a meriaš prvý mesiac? Ja mávam pred ovulkou okolo 36.5, a po ovulke 36.8. a vyššie
hej od toho 30teho maja......predtym som si robievala iba ovulacne testy.......
@paskolinka a ms vzdy 5,6,7 dni.....teraz prvy krat v zivote som mala 2,5 dna
@maciatko115 hm. lebo tie tvoje teploty vyzeraju od sameho zaciatku ako poovulacne. teraz si 24 DC, ak dobre ratam. ta posledna menstruacia bola normalna?
@maciatko115 aha, vidim. tak potom testuj 😉 moze byt, ze si otehotnela v predoslom cykle a ta ms vlastne nebola ms. priznaky nemas?
@paskolinka posledny ms prvy den normalne krvacie druhy slabsi a ten treti iba take nic pol dna.......priznaky ze ake?iba podbrusko ma boli na lavej strane uz asi tyzden...ale inak nic.....
@paskolinka a podla vypoctov dalsi ms mi ma prist 25-teho.... cize za tyzden.....
Baby... ma niekto ovulacné teploty okolo 36,5 - 36,7 C ? Pred ovu mam okolo 36,1-36,4 a potom 36,5 ( viac dní za sebou) , má niekto tiez takéto nizke teploty? Dakujem za radu.
takto nejak to u mna vyzera tento mesiac... takze prebehla ovulacia alebo nie???
6DC - 36,6
7DC - 36,3
8DC - 36,3
9DC - 36,4
10DC - 36,3
11DC - 36,2
12DC - 36,4
13DC - 36,5
14DC - 36,2
15DC - 36,3
16DC - 36,2 / PRVY DEN DUPHASTON
17DC - 36,1 / DUPHASTON
18DC - 36,3 / DUPHASTON
19DC - 36,5 / DUPHASTON
20DC - 36,5 / DUPHASTON
21DC - 36,5 / DUPHASTON
22DC - 36,6 / DUPHASTON
23DC - 36,5 / DUPHASTON
24DC - 36,5 / DUPHASTON
25DC - 36,5 / DUPHASTON
26DC - 36,4
@maciatko115 kazdopadne testuj 😉 ak si tehotna, tak to uz budu riadne kolajnice 😉
@dhabaida ja aha ho 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 a mám hormonálny profil oky a aj štítnu mám v pohode.

@ennynka Ďakujem 😵 teraz som dala prvý krát info, tak si nič nepremeškala 😉