icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vierkac
26. mar 2015

@steinarka 😀 😀 😀 vies co, ale zase si to aspon prestudovala 😀 a nieco sa naucila.

steinarka
26. mar 2015

@vierkac 😀 ved ano, ale nevies si predstavit ake bobky som mala, ked som videla jej vyraz tvare a slovo "defekt" 🙄 😀 😀 😀 😀

meggiepp
26. mar 2015

len mam dilemu baby s mojim doktorom, kym sme sa nepokusali o dieta bolo vsetko ok, mily a privetivy a odkedy som mu spomenula ze sa snazime a nedari sa,, zacal byt arogantny, ze my mladi vsetko chceme naraz, ze si mame dovolenkuu zobrat a ist oddychovat ( na konci novembra to povie) , ked som spomenula ze chcem vysetrenia rovno na na vyskocil ze ake a co, ze zase som nieco na nete citala, tam su sami amateri ale ked chcem posle ma na laparo ci prefuk, a ze ked chcem mam prist na ultrazvuk pred ocakavanou ovulkou ze pozrie sa. normalne mam z neho divny pocit :-/

steinarka
26. mar 2015

@meggiepp no ano, presne viem o com tocis.. aj ja som nieco take zazila 😠 oni si hned myslia, ze kazda zena je ako pajac, ktory nieco precita na modrom konovi a uz stresuje.. a pritom pride za nimi zena pokojne, poziada ich zdvorilo, ci by nebolo mozne a oni hned funia.. 😠

vierkac
26. mar 2015

@meggiepp hej, moja je chladny cumak. a uz som mala pi 30. bez mihnutia oka mi povedala, ze ked nesexujeme 4x do tyzdna, nemam sa co cudovat 😀 Ale ze ked prejde rok a nic, posle ma na vysetrenia. Nemaj mu to za zle, my to nevidime z druhej strany, kolko zenskych denne tam splieta svoje teorie, dozaduje sa niecoho. Oni su uz a priori podrazdeni. Tiez su to len ludia 😉 Ale kedy ta chcel odbit s tymi grafmi, uz sa nedaj

meggiepp
26. mar 2015

@vierkac no to sa nedam, budem ich musiat vytlacit a donesiem mu ich, nech si to prezrie. snad bude ustretovejsi a odidem od neho s pocitom ze mi chce pomoct

tinulikk
27. mar 2015

baby ostali mi ovulacne testy women secreet right time pruzkove - 15 ks, kupovala som ich na stranke otehotnenie.sk, pouzila som z 20 ks len 5, ale viac sa mi pozdavalo meranie teploty, takze som ich prestala pouzivat, ak by ste mali zaujem napiste do IP, (BA)

vlcica13
29. mar 2015

Ahojte,
po dlhom čase mám normálne hodnoty teplôt. Pretože už vyše pol roka som mala anovulacne cykly.chcela by som vás poprosiť preto o radu.mohli by ste mi pomoct s určením ovulácie?približne viem,ale chcem vedieť či som to určila správne.ďakujem 🙂

vierkac
29. mar 2015

@vlcica13 Podla mna dobre urcene. To ti vyznacil system ci ty sama?

steinarka
29. mar 2015

@vlcica13 ovu bola pri cisle 25, len neviem ci je to den cyklu alebo datum 🙂

vlcica13
29. mar 2015

@vierkac no tým že mám nepravidelný cyklus,tak toto som si určila sama.ale nie som si istá či ovulácia nebola 24 alebo 25.takze myslíš že je to OK v grafe? Niekedy už mám plnú hlavu údajov 😀 a určiť ten správny dátum je niekedy pre mňa ťažké,keďže sa v tom veľmi nevyznám. Ale ďakujem ti za info 😉

vlcica13
29. mar 2015

@steinarka ďakujem a to je dátum 🙂

steinarka
29. mar 2015

@vlcica13 😵 rado sa stalo! Drzim palce

vlcica13
29. mar 2015

@steinerka ďakujem veľmi pekne,toto vyzerá na prvý normálny cyklus od kedy meriam cca od 10/2014.už by sa nám mohlo podariť mimco 🙂 už sa snažíme cca 1 rok,ale po vysadení HAK som mala taky rozhadzany cyklus že až.ja som za takýto graf taká šťastná 🙂 dúfam že už sa telo pomaly spamätáva 🙂

vlcica13
29. mar 2015

@steinarka ďakujem veľmi pekne,toto vyzerá na prvý normálny cyklus od kedy meriam cca od 10/2014.už by sa nám mohlo podariť mimco 🙂 už sa snažíme cca 1 rok,ale po vysadení HAK som mala taky rozhadzany cyklus že až.ja som za takýto graf taká šťastná 🙂 dúfam že už sa telo pomaly spamätáva 🙂

steinarka
29. mar 2015

@vlcica13 super, hak je svinstvo

vlcica13
29. mar 2015

@steinarka no tak to som zistila 🙂 už snáď nikdy viac

steinarka
29. mar 2015

@vlcica13 inak, ak si stiahnes aplikaciu do mobilu fertilityfriend, ono ti samo vyznaci ovulaciu.. je to lepsia aplikacia ako ta, ktoru mas.. ak budes mat tri dni vyssie teploty, ukaze ti ovu 😉

vlcica13
29. mar 2015

@steinarka ok super 😉

verroni28
31. mar 2015

Ahojte, co poviete na moj graf po par dnoch? Trosku to klesa, neviem ci to je ok, alebo to moze byt aj posun casu? Ako si znacite v pripade casoveho posunu?

steinarka
31. mar 2015

@verroni28 ja si teraz do konca tohto cyklu stale priratavam 0,1 stupna.. tzn. ze ak rano v normalnom case nameram 36,8, tak si to zapisem ako 36,9.. a novy cyklus zacnem normalne aj s posunom.. tento pokles moze, ale aj nemusi znamenat uhniezdovanie vajicka.. 😉

vierkac
31. mar 2015

@verroni28 paradicka. ono sa fakt neda vyhodnotit co sa v tele robi pri 1-2 poklesoch, az ked je cyklus cely. ja neriesim, rano vstavam kazdy den hodina hore-dole, casto aj v noci kvoli malemu. na niekoho to vplyv ma, na niekoho minimalny. ale pokial sa da identifikovat ovu, ani toto nie je zasadny problem 🙂

verroni28
31. mar 2015

@steinarka ahaa tak ak by som si priratala 0,10 od pondelka tak pokles by nebol.. to by sedelo 🙂 no bodaj by to s tym uhniezdovanim bola pravda, ale v piatok som mala nejake problemy s mocovymi cestami tak to vyzera, ze tento mesiac sa nic nekona 😖

steinarka
31. mar 2015

@verroni28 nekric este hop 🙂 vsetko je mozne 😵 JE TO VO HVIEZDACH!

verroni28
31. mar 2015

@vierkac ja prvy krat meriam, tak este nemam skusenosti 🙂

vierkac
31. mar 2015

@steinarka este ma napadlo sa spytat, ty uz merias dlho, aj si si cez FF kupila ten VIP program, ci len ten zadara?

steinarka
31. mar 2015

@vierkac ja meriam od roku 2011.. nekupila som si program.. tam si mozes zakupit vip clenstvo, ale podla mna to je zbytocne.. uplne ti postaci aj klasika.. staci sa zaregistrovat na stranke, prvy mesiac mas tusim zdarma vip a potom sa ti to prepne na normalny mod

verroni28
31. mar 2015

@steinarka uvidiime 😉 ja stale dufam..aj ked to vyzera vselijako, lebo neviem co tie jednodnove problemy mohli znamenat. V lekarni mi hned povedali ze zapal mocovych ciest, no do par hodin to uplne preslo

butterfly333
31. mar 2015

@verroni28 a prečo chceš pridavat 0,10 nechápem. Ked meriam BT tak si zapisujem to čo nameriam.

steinarka
31. mar 2015

@verroni28 ak ti dali nejaky caj na to, tak ono to zvykne "prestat" tym, ze sa utlmia symptomi.. kazdopadne mocove cesty treba preliecit.. a pri snahe o otehotnenie zohravaju ladviny jednu zo zakladnych uloh. pokial ma zena chore, alebo chorlave ladviny, tak neotehotnie, a pritom ani nemusi tusit, ze je to kvoli ladvinam, lebo ladviny nebolia, ked su chore