Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
len mam dilemu baby s mojim doktorom, kym sme sa nepokusali o dieta bolo vsetko ok, mily a privetivy a odkedy som mu spomenula ze sa snazime a nedari sa,, zacal byt arogantny, ze my mladi vsetko chceme naraz, ze si mame dovolenkuu zobrat a ist oddychovat ( na konci novembra to povie) , ked som spomenula ze chcem vysetrenia rovno na na vyskocil ze ake a co, ze zase som nieco na nete citala, tam su sami amateri ale ked chcem posle ma na laparo ci prefuk, a ze ked chcem mam prist na ultrazvuk pred ocakavanou ovulkou ze pozrie sa. normalne mam z neho divny pocit :-/
@meggiepp hej, moja je chladny cumak. a uz som mala pi 30. bez mihnutia oka mi povedala, ze ked nesexujeme 4x do tyzdna, nemam sa co cudovat 😀 Ale ze ked prejde rok a nic, posle ma na vysetrenia. Nemaj mu to za zle, my to nevidime z druhej strany, kolko zenskych denne tam splieta svoje teorie, dozaduje sa niecoho. Oni su uz a priori podrazdeni. Tiez su to len ludia 😉 Ale kedy ta chcel odbit s tymi grafmi, uz sa nedaj
baby ostali mi ovulacne testy women secreet right time pruzkove - 15 ks, kupovala som ich na stranke otehotnenie.sk, pouzila som z 20 ks len 5, ale viac sa mi pozdavalo meranie teploty, takze som ich prestala pouzivat, ak by ste mali zaujem napiste do IP, (BA)
@vierkac no tým že mám nepravidelný cyklus,tak toto som si určila sama.ale nie som si istá či ovulácia nebola 24 alebo 25.takze myslíš že je to OK v grafe? Niekedy už mám plnú hlavu údajov 😀 a určiť ten správny dátum je niekedy pre mňa ťažké,keďže sa v tom veľmi nevyznám. Ale ďakujem ti za info 😉
@steinerka ďakujem veľmi pekne,toto vyzerá na prvý normálny cyklus od kedy meriam cca od 10/2014.už by sa nám mohlo podariť mimco 🙂 už sa snažíme cca 1 rok,ale po vysadení HAK som mala taky rozhadzany cyklus že až.ja som za takýto graf taká šťastná 🙂 dúfam že už sa telo pomaly spamätáva 🙂
@steinarka ďakujem veľmi pekne,toto vyzerá na prvý normálny cyklus od kedy meriam cca od 10/2014.už by sa nám mohlo podariť mimco 🙂 už sa snažíme cca 1 rok,ale po vysadení HAK som mala taky rozhadzany cyklus že až.ja som za takýto graf taká šťastná 🙂 dúfam že už sa telo pomaly spamätáva 🙂
@verroni28 paradicka. ono sa fakt neda vyhodnotit co sa v tele robi pri 1-2 poklesoch, az ked je cyklus cely. ja neriesim, rano vstavam kazdy den hodina hore-dole, casto aj v noci kvoli malemu. na niekoho to vplyv ma, na niekoho minimalny. ale pokial sa da identifikovat ovu, ani toto nie je zasadny problem 🙂
@verroni28 a prečo chceš pridavat 0,10 nechápem. Ked meriam BT tak si zapisujem to čo nameriam.
@verroni28 ak ti dali nejaky caj na to, tak ono to zvykne "prestat" tym, ze sa utlmia symptomi.. kazdopadne mocove cesty treba preliecit.. a pri snahe o otehotnenie zohravaju ladviny jednu zo zakladnych uloh. pokial ma zena chore, alebo chorlave ladviny, tak neotehotnie, a pritom ani nemusi tusit, ze je to kvoli ladvinam, lebo ladviny nebolia, ked su chore

@steinarka 😀 😀 😀 vies co, ale zase si to aspon prestudovala 😀 a nieco sa naucila.