Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dhabaida ja som mavala tiez, sem-tam 36,8 a co sa tyka tej ovulky, tazko povedat, ci ti teraz nezvysuje teplotu len ten duphaston, inak by toreticky mohla byt 17-18DC
@maciatko115 sprav si test alebo behni doktorovi, viem, ze sa bojis sklamania, ale aby to nahodou nebolo mimomaternicove - samozrejme, nechcem ta plasit, ale mali sme tu uz aj taky pripad, plus ta kratka menstruacia k tomu...
@janderka tento mesiac som si dokladnejsie kontrolovala hlien.. nakolko ho mam dost malo, tak sa mi zle pozoruje.. najprv som mala taky lepkavy, potom dva dni taky, ze som ho vedela aj natahovat, potom skor taky nijaky, iba na gatkach som videla biele... a teraz mam taky, ze mam trochu pocit ,, mokra,, tiez mam na gatkach biele, tak neviem... som uz 26 dc a za dva dni cakam mrchu...
Ahoj holky, tak nic, poslední možný měsíc nevyšel, vše probíhá dle plánu dr. , MS dorazila včera, ale ta je teda ☹ břicho mě bolí, připadám si jako bych snědla stádo slonů...v pondělí KO v Jihlavě, zda vše OK, pokud jo, začínáme stimulaci na 1.IVF.
@vejula jeeeeeeeeeej, blahoželám k babenku 🙂 graf ozaj kadejaký a nakoniec fakt tehu, to je super 🙂 ja som si zelenú kytku u teba nevšimla a pomenej si sem chodila, reku si sa na to vykašľala a aha 🙂 juuuj, to sú krásne správy, veľmi sa teším 🙂
@sefova tiež som na to strašne zvedavá, či ozaj bude víťaztvo či nie, zatiaľ sa mi zdá že nie... 🙂
@adamnela prechladnutá nie som, nebolí, nepáli a cikám veľa, takže príčina by mohla byť niekde inde, len testy sa so mnou zatiaľ nekamarátia....
@jaja9891 asi ozaj zlé testy, idem ich predať 😀 mám v zálohe aj digi, ale s tým ešte počkám 🙂
@maciatko115 vyzerá to, že si otehu minulý mesiac, teraz by to bolo ešte skoro v tomto cykle....neznačíš si teploty do grafu?
@dhabaida vyzerá to, že ovu nebola...teploty máš po ovu veľmi nízke oproti predovu...zaznač si to do grafu podľa inštrukcii na prvej stránke tejto diskusie, tam to budeš vidieť jasnejšie...nízke teploty sú v pohode, ale po ovu musia ísť hore
@maciatko115 podla mna to vyzera na tehu,alebo s anieco deje,teploty mas zvysene ako po ovu a ms bola slaba...aj pocas tehu moze byt taka.... drzim palce 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f
myslite ze mozem zajtra testovat? ja viem ze este je velmi skoro, ale to cakanie nevydrzim 😠
@rybkaa s akymi tehu testami testujes, s akou citlivostou? Uz dnes rano som si klepla po prstoch, ked som chcela skusit, a znova ma to pokusa. Tak asi skusim s tymi citlivejsimi - 10ml, aj ked tam este urcite nebude nic vidiet 😒
@maciatko115 - no já jsem zkusmo črtla tužkou ty tvoje teploty, já mívám po ms taky vyšší teploty, než mi k ovule padnou, takže to by nevadilo, vychází mi to, že ovulka byla 7.6. (13DC), v pondělí 16.6. (22DC - 9DPO) by to mohl být IP a následný vzestup a dnes mi to vychází na 24DC (11DPO) - určitě testni, už by něco mohlo být vidět
pokud jsi těhu už od minulýho měsíce, budou tam pořádný čárky, já jsem bohužel čerstvý případ ms i přes těhu a naneštěstí to skončilomimoděložně, ale tím se zatím nestresuj, udělej testík a hoď nám sem fotečku 🙂
@rybkaa praveze som si zacala merat bazalnu od 30teho maja a hej znacim a akosi ma to zavadza......
@zuzulienocka77 radsej rano.........sice mi ,,trha'' rukou,ale rano je mudrejsie vecera........ach ak to bude ze som tehotna budem plakat aj cely tyzden od radosti,a ked nie tak od sklamania........
@vejula gratulacia uz oficialne 😉) uz len cca 28 tyzdnov a budeme gratulovat znova 🙂))

@dhabaida a kde merias? ja mam tiez nizsie teploty, ale meriam si v ustach. Baby co si meraju teplotu v posve, maju vyssie teploty. Ja mavam pred ovulkou od 36,0 - 36,3 a po ovulke od 36,5 - 36,8°C http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f