Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zistila som, že sa mi to nenainštalovalo, vraj mám nedostatok miesta na zariadení, všetko som už vymazala a stále mi to nejde. Nevadí. Zabila som s tým 2 dni, skúsim to inokedy. Ďakujem.
Ahojte kočky, tak predsa som odsúdená na ten štvorčekový papier, ale to nevadí. Meriam si teplotu len 3 dni,
Som dnes 18 DC a mám dnes 37,2, čo sa mi zdá nejako veľa, ale nemám to s čím porovnávať, tak bud. Cyklus budem vedieť , kde sa teplotne zhruba pohybujem. Prajem Vám pekný letný víkend.
ahojte, mohla by som mať jednu otázku? Je tu niektorá, ktorá má teplotu už 37 stupňov na 14DC? Alebo keby mávate ovulku a v ktorý deň máte prvýkrát v cykle hodnotu 37 stupňov? Ďakujem pekne a krásny dník prajem.
Krásnu neďeľu prajem všetkým ženičkám, čo tu doteraz prispeli. Prečítala som celú tému, Preskúmala všetky grafy a všetko s Vami prežívala. Ďakujem za všetky rady a nápady, Ste veľmi chytré baby s veľkými srdiečkami. Prajem každej jednej z Vás víťazný graf a veľa zdravia a lásky. PS : A krásne milovania
@adulka1981
ja som ešte 37 stupnov nemala
a to mávam ovulku pravidelne 🙂
z toho že máš BT 37 stupnov nemožno nič usudzovať
@bebe87 co to spinenie? ak bezne spinis pred ms, velke nadeje by som si nerobila, ak to nezvyknes mat, tak to moze byt dobre znamenie...
@paskolinka ahoj.. nezvyknem spinit . . Ale dnes som to dostala
Ahojte ešte by som sa chcela spýtať, či sa dá na fertilityfriend nahodiť graf spätne? Predtým mesiac som si značila teploty na papier a bolo by fajn ak by som to mala všetko na jednom mieste. Ďakujem za rady 🙂
@eliska811 pozeras cez mobil?.. lebo cez mobil mi to zvzklo blbnut a dozadu mi to neslo al etak ja mam mobil staru sunku :D... a potom mi to prepisalo aj udaje z dnesneho dna :D... ale na nete by to normalne malo ist dozadu... ale lepsie ked to klikas ked mas uz tu tabulku s konkretnzm dnom otvorenu a davas po jednom dni dozadu to nieje az tak vela mesiac preklikat
No 12. teraz v nedelu mam dostat, a to je vlastne akoby 10. den po oplodneni... tak snad :( akurat skor tam tie kriziky ma trapia ze neviem ci sme stihli ovulku lebo sme boli na chate a nie vzdy sa dalo :D
@rula jeejda ja by som sa naozaj tesila 🙂 akurat kamaratke sa zadarilo a vcera v 4tt potratila tak som z toho taka vselijaka .... ze naozaj ak, tak snad celych 9 mesiacov 🙂
@lilimoni naozaj?? no tak veru, snad. A kedy planujes testovat?? ja uz neviem vydrzat, aj ked viem ze teraz sa este asi nic nedozviem z testu 🙂
na 10. den to uz uvidim lebo bud dostanem, alebo nie :D tak dufam ze nie, lebo ak ano, tak si zahresim :D 😎
baby, nemate nahodou niekto zvysny duphaston? kupim 🙂

@rula ahoj, ak sa dostanes do kalendara tak uz len klikni na urcity den a tam mas temperature, cas atd a vytvori ti to graf