icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

magimary
8. júl 2015

@valika_val čo, čo, čo, čo???? 😨 😵
nebodaj si ma predbehla? 😀

valika_val
8. júl 2015

@magimary nie 😀 ale stastie praje pripravenym, tak preto. 😵

magimary
8. júl 2015

@valika_val ok, ok, som sa zľakla, že mi niečo uniklo 😀 😀 😀
ale som rada, že chceš byť pripravená 😀 😵

0anet0
10. júl 2015

Ahojte dievcata 🙂.zase som tu... dnes na obed mi zacalo spinenie take to hnedocervene ani nie velmi silne. Rano som ale bazalnu teplotu nemala klesnutu, a inokedy mi pred ms vzdy klesne. Zvycajne mavam 34dc, a dnes je iba 32. dc. Myslite ze by to mohlo byt uhniezdovanie?? lebo nejake extra bolesti nemam, iba take znesitelne ze obcas pichne.

Dakujem vaaaam...

rula
11. júl 2015

@0anet0 môže ísť o uhniezďovanie, vypadáš dobreeee, len tak ďalej, aj podľa ťutu muťu , by si mohla byť tehu,,, buď najbližšie dni trpezlivá a 34 DC testni. Držím ti palce, aby si tam mala bábenečko

lilimoni
11. júl 2015

Baby co myslite? Mimuly cyklus biochemicke, tak sa mi o 3 dni posunula ovulka. Inak mavam 29 dnovy cyklus 🙂

0anet0
11. júl 2015

@rula no dufam ze z toho bude drobec, a ked nie, tak zase o mesiac 🙂 .... dakujem za odpoved 😉

@lilimoni vyzera to nadejne podla mna 🙂 ked 29.DC stupla teplota.... 😎 😉
iba nerozumiem preco ti system vyhodnotil tu vodorovnu cervenu ciaru tak nizko... 😒 ja som vo
fertilityfriend-e robila teraz tabulku prvy mesiac tak len aby som vedela 🙂

lilimoni
11. júl 2015

@0anet0 netusim 😀 asi nejaka priemerna 😀

bebe87
13. júl 2015

ahojte baby,,, bol apon trosku slubny? ☹

oskvarka
13. júl 2015

@bebe87 este niesi pod ciarov...

bebe87
13. júl 2015

@oskvarka nikdy nebyvam pod ciarov... klesne o stupienok, dva a uz je tu svinucha cervena,,,,

magimary
13. júl 2015

@bebe87 ten graf skutočne vyzeral krásne a vysoko nádejne...

nayrufa
14. júl 2015

ahojte babulky.. nepozriete sa mi na graf, je to uplne stratene, ze? 😒

kemonka
14. júl 2015

@nayrufa ešte to nie je stratene, ved si len 12 den 🙂

kemonka
14. júl 2015

@bebe87 pekny graf, došla mrcha, či nie?

nayrufa
14. júl 2015

@kemonka no len ma pobolieva tak predmrchovo 😒

kemonka
14. júl 2015

http://www.fertilityfriend.com/home/kemonka1 ja mam tento mesiac asi bezovulačny cyklus :/ skače hore dole

bebe87
14. júl 2015

@kemonka dosla... ale zatial je taka kruto cudna... den som hnedo spinila, teraz slabo krcacam.... a teplota je 36,7

zabudnuta
16. júl 2015

Ahojte prosim vas viete mi povedat podla grafu kedy asi bola ovulacia? Mne tak strasne skacu tie teploty, ze vobec neviem. dakujem

lucka2405
16. júl 2015

@zabudnuta podla mna nebola este 😉

zabudnuta
16. júl 2015

@lucka2405 dakujem...to jej riadnetrva buduci tyzden uz mam mat svoje dni

oskvarka
16. júl 2015

@zabudnuta ale kludne si ju mohla mat 10,15 alebo 21 den cyklu.. o kolkej meriavas a nevstavaas rano?.. a chodis spat v tu istu hodinu ?? lebo mast to riadne divoke... alebo neberies nejake hormony na upravu cyklu?

zabudnuta
16. júl 2015

@oskvarka tento mesiac som nebrala vobec nic. Meriam stale tu istu hodinu

bebe87
16. júl 2015

@kemonka jak prisla tak odisla,,, pol dna bolesti a 1,5dna mrchy,,,, co ja mavam 7-8dni

kemonka
16. júl 2015

@bebe87 škoda, graf bol super....nevadi, nemusí byť stále rovnaky cyklus

kemonka
16. júl 2015

@bebe87 jej teraz pozeram, že si z Trebišova, ja tiež odtial pochádzam :D

bebe87
17. júl 2015

@kemonka ja som tak nejako od Tv od strednej skoly, ale znovu tu byvam asi rok,,, inac som z okolia Ke....
No ked mne ani bt neklesla,,, stale sa drzi na 36.7 a dnes uz ani nespinim,,, a ze 4DC...

oskvarka
17. júl 2015

@bebe87 no este nic nieje stratene taka mini mrcha moye byt aj v tehu... ale yase mi ked sme snayilkovali tiey moj ciklus neviem ci so stresu albo s coho bol divny kayda mrcha ina a inokedy ako naschval.. predtym som mala ako hodinky...

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta vobec este neprebehla. bud pride neskor, alebo to bude anovulacny cyklus

rumumbum
17. júl 2015

čaute babule grafoložky 🙂 viete mi prosim povedat kedy podla vas bola ovulka? Včera bola vyznacena takto ako vidite na fotke, dnes teplota opat 36,5 no posunulo mi tym padom ovulku na 22 DC, ja si myslim ze skor ten 20ty?? Lutealnu mavam 14-15dni tak aby som vedela kedy priblizne mozem cakat necakat mrchavu.