icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucia1002
17. júl 2015

Ahojte babulky...tento mesiac som zacala pictivo pit alchemilku..poslednu mrchu som mala len 3dni a aj ta bola totalne slaba, posledny den skoro nic...pocas cyklu som viac krat spinila, no vcera na 17dc uz krv, bolesti brucha ako cez mrchu, dnes tiez..krvi je malicko, tak neviem ci to mam povazovat za mrchu alebo nie ☹

oskvarka
17. júl 2015

@lucia1002 pi alchemilku len do ovulky.. cca prvych 10 dni czklu radsej len lebo mne to dost rozhodilo czklus ono to dost vpliva na cyklus ta bylinka...

lucia1002
17. júl 2015

@oskvarka len ja mavam dlhe cykly takze ja ovulku nikdy nemavam okolo 14dc...

oskvarka
17. júl 2015

@lucia1002 no mne alchemilka czklus vecsinou este o par dni predlzila tak ak mavas dlhe cykli tak to asi nieje ktoie aka cesta v tvojom pripade... a aj ak mavas dlhe cykli aj tak by som dodrzovala tych 10 dni ak to ma sancu tvoj cyklud napravit na nejake bezne normalne fungovanie

kemonka
17. júl 2015

@zabudnuta presne tak ti skače ako mne tento cyklus :(

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka@kemonka no som jelen z toho. A boli ma brucho s intervalmi ako na menzes uz dva dni, hlava sa mi krutila ale tlak ok... Asi z tepla. Ale neviem kedy mam mrchu cakat. Bud pobolieva podbrusko alebo picha vo vajecniku.
@oskvarka
@lucka2405 a dnes bola teplota o 6 rano ako meriavam 36.9

oskvarka
17. júl 2015

@zabudnuta uf no.. ff ti to vyznacil takto tak neviem mozno nejaka viac nasobna ovulka bolestiva mrchu by som cakala asi o 10 dni cca ale fakt neviem

juliett99
17. júl 2015

vytesujem sa z mojej ovulky.. konecne viem ze ju mavam.. 😀 😀 😀

zabudnuta
17. júl 2015

@oskvarka ale keby ma byt ova podla tych bolesti si myslim ze prave prebieha

oskvarka
17. júl 2015

@juliett99 to som aj ja povazovala za super ze som zrazu vedela ze ju mavam ked som zacala merat :D

@zabudnuta tak ale pises ze uz dva dni ti to trva.. no neviem tie teploty su uz teraz vysoke ako po ako ti to aj vyznacil ff ale tak snazilkovat treba stale ako hovori moja DR.... ja som otehotnela ked mi na folikulometrii povedala ze tam nemam ziadny folikul... kukala ako puk ale povedala no panna maria nieste tak sa to muselo stat beznym sposobom :D:D 😀 😀 😀

zabudnuta
17. júl 2015

@oskvarka no ja som zvedava co to he haha. Som z toho paf

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta skoda, ze dnes a vcera si nemala tu istu hodinu merania teploty, lebo takto ti to sice vyznacilo moznu ovulaciu, ale ta vobec nemusela prebehnut..

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka merala som obidva dni o 6 dnes dokonca aj o 7 (dala som budik) a o 7 som mala 37

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta ale graf ti ich vyznacil ako teploty merane nie v tu istu hodinu, v aku zvyknes merat, to znamena, ze boli merane v inu hodinu..

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka aha musim to ipravit.

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta tak si take vysoke teploty mala v rovnaku hodinu v aku zvyknes merat stale?

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka uz som to opravila ale podla mna sa nič nezmenilo na tom grafe. A mas pravdz niektore boli az o 10 poobede

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka ano v taku istu. Aj ked som mala take vysoke vzdy v tu istu

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta tak potom to vyzera, ze ovulka uz prebehla, uvidis podla nasledujucich dni 😉

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka ale kedy? Kedy prebehla? To mna zaujima od začiatku

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta no zatial graf ukazuje, ze 14.7. Ved to ti predsa sam vyznacil prekrizenymi cervenymi ciarami. Su prerusovane, lebo graf si nie je isty, ci ovulka prebehla, pretoze mas maly vystup teploty. Akonahle si graf bude teplotami uplne isty, ciary budu plne a nie prerusovane

zabudnuta
17. júl 2015

@steinarka dakujem za vysvetlenie

steinarka
17. júl 2015

@zabudnuta kedykolvek 😉

bebe87
19. júl 2015

žienky,,,, ja uz neviem co s tým,,,, 😨

rula
19. júl 2015

@bebe87 aj ja som to takto mala, konečne dnes prišli krémeše

magimary
19. júl 2015

@bebe87 skúsila si /niekedy teraz/ tehutestík?

bebe87
19. júl 2015

@magimary to ze neskusala..
@rula ten 1,5dna kramosov bol ale dost intenzivny..... len ten graf je cudny.. inokedy mi uz pisalo EKG....

magimary
19. júl 2015

@bebe87 tak skús...
niekto môže mať aj po začatí tehu ešte krvácanie 😉

bebe87
19. júl 2015

@magimary najblizsie ako sa dostanem do blizkosti lekarne kupim