Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@vikina6 moja ja som chodila aj na folikulometriu co som stresovala a dokina mi povedala ziadny folikul len dva stare co sa nezvecsuju nezmensuju.. ze pri mrche prasknu ako cisty alebo tak a o 2 tyzdne som z tych ziadnych novych folikulov mala // ... kazdy mesiac som ich cakala testovala ako blazen toto bol jediny mesiac key som absolutne necakala nic.. z gyndi som sla vtedy taka sklesnuta... len mi moja dr povedala ze skusajte aj ku koncu ciklu ovulka este moze dojst nejaka oneskorena stat sa moze hocico... no ale se isli prec tam nebolo kedy merat ani ine veci tak som neriesila.. len som sledovala hlien a ked sme dosli domou tak sme este vyskusali ze ci nebude ta oneskorejna ovulka... ale potom podla testu som otehu este pred tou cestou... ani neviem ako.. no zazrak..
@juliett99 som už smutna aj z toho môjho tela a smutok doľahne najmä vtedy ked vidim tehuľky,kočiky a male deti ☹ ...v auguste nemeram ani netestujem,proste dovolenka 😎 k Dr. sa nechystám, nemôžem si to teraz pracovne dovoliť tak jedine telefonicky to môžem spomenúť a zabehnem k nej až v septembri, to by som mala ukončiť branie dufika
@oskvarka to muselo byť prekvapko...pekny zázrak 🙂 my už sme skušali aj pred mrchou, aj tesne po nej aj vtedy kedy mali byť plodne dni a neboli,aj ked som na to nemyslela a nič nezabera, mometnálne na to ani nie som veľmi upäta ale trápi ma to
Ahojte, zda sa, ze som sa dockala a toto je moj vitazny graf 🙂 chyba tam ovulacia pretoze som sa tento mesiac rozhodla, ze si idem uzit leto 🙂 ked ma zacalo pobolievat brusko tak som zasa vytiahla teplomer a merala a vcera pozitivny test, plakala som asi 15min mozno dlhsie 😀 samozrejme od radosti 😉 teraz uz len verit, ze vsetko bude v poriadku
@vikina6 takze tebe alchemilka nepomohla? kolko si ju pila? no mne pravdepodobne dufik zastavil ovu...resp.po nom uz ju preukazatelne nemavam....kedze som si zacala robit testy...no ja som ho brala sice na upravenie cyklu, cize mi ho nasadil na 14.dc a kedze som mala dlhe cykly, tak viem ze som ovu mavala ovela neskor...no a co som si nastudovala tak dufik moze zastavit ovu pokial je nasadeny pred nou...a folikulometriu ti nerobili?
Dakujem 🙂 a drzim vam palce a teda aj sebe, kedze to je este dost cerstve 🙂 My sme sa pokusali rok a 7mesiacov, jedno neuspesne IUI za nami a tento mesiac ked mi to najmenej vyhovovalo :D lebo som sa konecne odhodlala na jeden zakrok tak sa postastilo a zrakrok som musela zrusit. A aj test som si spravila len pre istotu pred zakrokom aby som sa uistila ze nie som tehu kedze teplota mierne klesla, tak som bola riadne v soku 😀 Ale moc sa tesim
@lucia1002 alchemilku asi 3 mesiace som pila, pred dufikom a žiadne výsledky...ja som zvláštny prípad pravdepodobne...folikulometriu mi spravila raz počas dufika a vtedy sa jej zdalo všetko ok ale ovulka na 16 DC ešte nebola a odvtedy sa tým Dr. nezaobera,len vraj mam ho brať dalej ☹

ahojky zienky,, teplotka sa zatial dufam drzi.. nemerala som cez vikend lebo herecka som si nechala doma teplomer 😠 nevadi to??