Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@vikina6 ja si musim zaklopat, ze mne alchemilka asi zacala zaberat, lebo mi uz neskacu tak teploty..tak uvidime, co bude najblizsie dni, ci pride ovuu...a testy nerobis? vies ze ci ti prebieha ovu?to je zvlastne ze ti dala dufik a potom pozerala ci bola ovu...a to ti dala na upravu? alebo na podporu otehu?
@lucia1002 včera som mala konečne prvý pozitivny ovu test,aj BT klesla tak sa vytešujem že sa asi už vaječníky naštartovali 🙂 ano vedela že sa snažíme,v tom čase už pol roka ale najprv chcela poriešiť či je všetko ok a ked sa nič nenašlo tak len možno sú vaječníky lenive,preto mi odporúčala zatial duphaston + inofolic
@juliett99 asi nie...ja som tento mesiac mala tiez celkom nadejny graf..a skoncilo to ms...ako stale... 😢
@bublinka1987 no co uz ideme do dalsie kola...hadam tu tie babulky nenechame same
@lucia1002 ani mne mojko.. ☹
@juliett99 dufam ze nie... 🙂 v auguste mam dovolenku a chcem skocit k doktorovi nech mi porobi nejake vysetrenia uz...ze kde je problem..nech aspon to viem....
@bublinka1987 presne to mam aj ja v plane ale teda ja az ked sa vratime z dovolenky
@juliett99 takze zavazok ze do konca roka sme tehotne....🙂 ja uz som zufala...strasne chcem byt mamou...bojim sa ze to nepride nikdy.... 😢
@juliett99
@bublinka1987 och baby mate stastie na doktora. Moj mi nikdy ani sono nespravil 🙄
@lilimoni ja to presne neratam..ale je to uz okolo roka...ja mam 28 ale sa bojim ze je to uz dost...mala som zacas skôr..len som nevedela ze tobude take tazke... ☹
@bublinka1987 ani ja som nevedela, ze to bude take tazke....tiez budem mat 28 a snazime sa od novembra ☹
@lucia1002 ja kazdy novy cyklus verim..aj priznaky mam..jeden mesiac sú to zvacsene bradavky, druhy mesiac bolesti v case uhniezdovania, treti mesiac implantacny pokles, jeden mesiac mi dokonca vysiel pekne pozitivny test...uz som si myslela ze to vyslo a nic...stale pride mrcha.. ☹
@lilimoni tak to by som rovmo zmenila gynekologa a mas pokoj.. taky blud.. ved nech ti zrobia folikulometriu a kludne pri novom mozes povedat ze sa snazite uz rok a budu hned riesit alebo zajdite niekam do CAR na vysetrenia a bude.. ale hlavne v dnesnej dobe je vecsinou problemmom chlap... mne nechcela ani zacat riesit kym chlap nemal spraveny spermiogram...
@bublinka1987 potvora je ta mrcha americka,,, mala by jej uz konecne zobrat viza 😀

@juliett99 Dakujem 🙂 v 29 DC (1 den meskania), inak ako pozeram ty tam mas tiez take "V" v 29 DC ako ja. Ja som nezvykla testovat, skoro rok som nekupovala tehu test az teraz a keby som nebola objednana na zakrok kde som nemohla byt tehotna tak by som ani netestovala.