icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lilimoni
27. júl 2015

@veronikax vtedy by mala ist k dr 🙂

veronikax
27. júl 2015

@lilimoni dakujem ;) Uz je objednana na 3.8 ;)

juliett99
27. júl 2015

@veronikax v mobilnej apke to mne ukazuje ako den mojkania

lucia1002
27. júl 2015

@lilimoni ale tak uz mas jedno dieta, tak nezufaj..ono to pride 😉 ja este nemam, ale dufam, ze coskoro sa dockam!!

lucia1002
27. júl 2015

@bublinka1987 treba verit a nezufat...babenko pride v ten spravny cas... 😉 tak to ma mrzi, ze z tych // nebolo nic... ☹ skus sa troska menej sledovat...ja sa nesledujem vobec....sice velmi priznaky nemam a aj ked mam tak to nikdy nepripisujem tehu 😉 len ja doteraz som vzdy vedela ze sa nezadarilo, takze som len cakala na mrchu....

bublinka1987
27. júl 2015

@lucia1002 ved asi sa musim prestat sledovat...ked do toho 5 dpo je to v pohode a potom uz neviem co so sebou...v auguste pojdem k doktorovi nech spravi vysetrenia..len sa bojim ze povie ze je vsetko v poriadku...znie to blbo ale keby nasiel nejaku pricinu..tak aspon vieme co mame riesit...no uvidime... 🙂 ked z kazdej strany tlak..mama uz chce vnuca...kazdy sa pyta kedy uz budeme mat babo, ze uz sme dlho spolu..a ja neviem jak mam reagovat...kazdy mi pozera na brucho..no hruza... 😒

juliett99
27. júl 2015

tak uz mrcha dorazil v plnej polnej a boli jak svina

bublinka1987
27. júl 2015

@juliett99 ja som uz brala tabletku...a to ma caka este cesta domov cca 13km bicyklom z prace.... 🙂

juliett99
27. júl 2015

@bublinka1987 ja uz mam tiez v sebe prasek.. ale tu cestu Ti veru nezavidim s bolestami 😠 uz aby aj tie kufre zbalila a odcestovala aspon na 9 mesiacov

bublinka1987
27. júl 2015

@juliett99 presne tak... 😉 hadam sa dockame.... 🙂 kolko sa snazite o druhe babo?

juliett99
27. júl 2015

@bublinka1987 od marca -aprila.. nieje to dlho ale na moj vek a diagnozy ..ci sa to vôbec podari bude velky otaznik.. cvrcek sa mi podaril skoro po 10 rokoch.

bublinka1987
27. júl 2015

@juliett99 a nechceli ste hned po malom dalsie? ci sa nedalo?

bublinka1987
27. júl 2015

@juliett99 10 rokov tak to ta obdivujem...ja tu rok a uz mam nervy.... ☹

juliett99
27. júl 2015

@bublinka1987 moja toto druhy partner ,, ja som zostala s malym sama ked mal 3 roky. Uz som bola presvedccena ze dalsie nie,, No ale stretla som uzasneho chlapa s ktorym si viem predstavit buducnost a za dalsie by som mu chcela dat este dieta... Ja viem ze Marek mi vravi ze jedno mame ale spolocne by bolo spolocne.

lucia1002
27. júl 2015

@bublinka1987 urcite ti to pomoze, ked sa budes menej sledovat...no a po 5 dpo si najdi riadny vyplnovak casu a nebudes mat kedy na to mysliet 😉 radsej nech ti povie, ze je vsetko v poriadku..vies, keby ti nasiel nejaky problem, tak to uz nemusi ist tak hladko...mysli pozitivne a ono to pride samo 😉

bublinka1987
27. júl 2015

@juliett99 aha..tak drzim palce aby to vyslo...🙂 to spoločne babo 🙂 teda určite to vyjde.... 🙂

bublinka1987
27. júl 2015

@lucia1002 mas pravdu...radsej nech je vsetko v poriadku...uvidime..potom dam vediet ako to dopadlo..pôjdem asi tak za dva tyzdne...🙂

lucia1002
27. júl 2015

@bublinka1987 urcite daj vediet..drzim palce aby bolo vsetko v pohode..😉

0anet0
11. aug 2015

@lucia1002
@bublinka1987
@juliett99
@veronikax
ahojte dievcata, viete mi prosim poradit? ☹ od zaciatku tohto cyklu uzivam inofolic, druhy cyklus vlastne aj meriam bazalku, ale tento cyklus uz som 32.DC a teploty mi stale len skacu hore dole.... fertilityfriend mi ani nevyhodnotil den ovulky tym padom, a ja uvazujem, ze ak by to bol anovulacny cyklus, mohlo by to byt aj z tych extremnych horucav co su teraz? neviem ci je to uplna hlupost, ale na organizmus to musi mat urcity vplyv... alebo to je podla vas skor inofolicom?? 😒

rula
11. aug 2015

@0anet0 inofolic je známy tým, že teplota je vyššia, a dokonca predlžuje cyklus, veľa babám cyklus rozhodil. A dôležité je, kde meriaš, ak v ústach, môžu teploty skákať, stačí , ked spíš pri otvorenom okne a bazálka ti klesne. Ja meriam v pipine, je to presnejšie.

veronikax
11. aug 2015

@0anet0 ahoj 🙂 Prepac...ale neviem poradit ;) Infolic nepoznam ;)

lucia1002
11. aug 2015

@0anet0 ja som brala inofolic len jedno balenieca teploty som mala cca rovnake...a predtym ti neskakali? Mozu ti.podla mna skakat z toho ze bol anovulacny a aj z tepla..ale to teplo tam toho vela nenarobi...aspon ja na sebe nevidin ze by sa mi teploty odlisovali oproti dnom kedy boli chladnejsie..😉

0anet0
12. aug 2015

Dakujem za odpovede dievcata 🙂
@rula ano meriam v ustach .... no musim pouvazovat ak je to presnejsie, ale pride mi to vacsia babracka 😒

@veronikax ahojky... nevadi, aj tak dakujem 🙂

@lucia1002 ahojky... predtym som mala vzdy pekny dvojfazovy graf. Teraz som mala vlastne do vcera - co som mala mat uz 1.DC - a pritom ms nechodi. No a dnes mi teplota vyskocila rano az o 0,3 stupna vyssie ako pocas celeho cyklu.... tak uvazujem co to je... bodaj by to bol prcek chichi 😠 ... stale len dufam ze ovulka bola, len ju nejde akoby vycitat z grafu....

lucia1002
12. aug 2015

@0anet0 tak ako ti uz bolo napisane, teplota v ustach nieje taka presna a moze byt urcite viac ovplyvnena vonkajsimi vplyvmi...ja tiez meriam dole, skusod buduceho cyklu aj ty...piplacka? Je to to iste, lensi ho strcis inam 😀 vyzera to ze ovu nebola...pri anovulakoch mozebyt takyto graf..navyse, pokial si nemala ovu tak ti ms moze meskat a prist ovela neskor...jedine ze by ovu prisla az teraz ked ti stupla teplota...😉

vlcica13
12. aug 2015

@0anet0 ahojky ja som tento mesiac dopadla podobne ako ty,mala som pekne grafiky predtým,a tento mesiac že 40 dňový cyklus,ms furt nikde,teploty hocijaké a nič.Už som tiež myslela ze to mohlo vyjsť,lebo FF mi ovulku vyznacil ale po poklese aj odznacil. Tak neviem co sa stalo.

lucia1002
12. aug 2015

@vlcica13 pravdepodobne mas anovulak...kazda zena ma vraj za rok 1-2 anovulaky...pokial ti teplota takto skace, tak pravdepodobne pride MS...snad to dlho nepotrva, aby ste sa opat mohli zacat snazit 😉

vlcica13
13. aug 2015

@lucia1002 ahojky,no ms prisla to som zle napísala,na ten 40.den,teraz som 6dc takže zas a znovu. Už niekedy strácam nádej. Idem na Fb a nič iné nevidím len kto sa kedy narodil a ktorá je tehotná.Samozrejme sa teším s nimi ale niekedy mám pocit,keby nebolo koníka 🙂 že som v tom sama. Idem od pondelka na dovolenku takže hodím všetko za hlavu a snáď to pride. 🙂

lucia1002
13. aug 2015

@vlcica13 no ja som na tom podobne...u mna to vyzera, ze mam stale anovulaky...teda aspon od aprila co meriam teplotu..plus neskutocne dlhe cykly cca 40dnove... ☹ takze viem ako sa citis...od kedy sa snazite? veru, treba hodit vsetko za hlavu a oddychnut si a nacerpat novu energiu...dovca v tom pomoze 😉 ja som na dovolenke nemyslela na toto vsetko a hned bolo vsetko krajsie 😉

vlcica13
14. aug 2015

@lucia1002 ahojky,no u mňa to je komplikované 🙂 ja som vysadila antikoncepciu 11/2013,cyklus pred branim som mala pravidelný a všetko bolo OK.po vysadení som mala pol ročne,štvrťročné cykly.začala som teda piť alchemilku, brala som inofolic a ako tak pravidelnejsi cyklus mám od marca tohto roku.Takze je to už takmer 2 roky čo sa snažíme ale keďže cyklus bol aký bol,bolo to onicom.od októbra som začala merať bazalku a tiež som mala anovulaky a takmer 60 dňové cykly.bolo to teda hrozne.lebo som nevedela Kedy sa snažiť a aj tak to nemalo asi zmysel. V marci mi prvýkrát vyšiel ovulacny graf,šťastná šim bola ako blcha.Ale cykly nie sú nejaké ukážkové,takže stále je to ťažké keď cykly sú také všelijaké. Skus tu alchemilku, možno pomoze 🙂 teraz mam cykly okolo tých 32 dní +-.

0anet0
14. aug 2015

@vlcica13 no mne presne tak isto, vyznacil, odznacil, a zrazu 35DC mi vyskocila teplota na 37,3 a teraz sa drzi na 37, tak uvidime.... tak asi riadne posunuta ovulka alebo co 😲