icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 uf,a kolko to stojii

eliska811
19. feb 2016

@elliottka Ahoj aký test si si robila?

mm42
19. feb 2016

Ahojte, baby čo myslíte? asi to bude ďalší anovulák však? dnes 27 DC, alebo mám ešte čakať?

eliska811
19. feb 2016

@elliottka ak máš možnosť vyskúšaj Dr. Max test. Tie nikdy neduchovali, čiarky pekne silneli a údajne sú veľmi spolahlivé. S týmito do priameho prúdu som nemala dobre skúsenosti 😀

eliska811
19. feb 2016

@mm42 Ahoj zatiaľ to tak vyzerá.

elliottka
19. feb 2016

@eliska811 AJ som rozmyslala, ze si pojdem kupit, ale kde citam fora, tak vsade niekto na nejake nadava a uz mam pocit, ze vsetky su zle. Tento som vsak dala do kelimka trochu a omocila, v navode bola aj tato moznost.

eliska811
19. feb 2016

@elliottka šak práve každému sedí niečo iné 🙂 držím silno palce

elliottka
19. feb 2016

@eliska811 DAKUJEM. Verim, ze najdem ten spravny, ktory bude pozitivny 🙂 Zacinam byt nervozna z toho. Ja na tom rannom cosi vidim a moj drahy, ze nie, tak ja uz neviem.... ☹

maryennn1
19. feb 2016

@mm42 ahoj, ja by som na tvojom mieste jeden cyklus odsledovala úplne od začiatku- od prvého dňa po skončení MS, možno máš ovulku niekedy hneď po nej.

eliska811
19. feb 2016

@elliottka drahý väčšinou nič nikdy nevidia 😀 zajtra bude silnejšia 🙂

myjusiatko
19. feb 2016

@maryennn1 to by ale dostala menzes skor. 🙂

maryennn1
19. feb 2016

@myjusiatko nie, nemusela by mať menzes skôr... tak ako niekto môže mať ovu dva dni pred MS tak môže mať aj hneď po MS a dĺžku cyklu to neovplyvní, poznám aj také prípady

myjusiatko
19. feb 2016

@maryennn1 lutealna faza:
I keď dĺžku luteálnej fázy môže mať každá žena inú a môže sa pohybovať medzi 12-16 dňami, u jednotlivých žien by táto fáza menštruačného cyklu mala byť konštantne dlhá.

mm42
19. feb 2016

@maryennn1 toto je moj prvy graf po urcitom case. Davnejsie som BT uz merala ja ovu len tak lahko nemavam...som pco-ckarka...hodila som sem graf aby ste posudili aj vy babenky 🙂 uz sama neviem ci este pockat, alebo si zajst na agolutin

elliottka
19. feb 2016

@eliska811 pozri, vidis nieco? Ja ju normalne na teste vidim, taku tenku a nemusim ani skulit, tak ja uz fakt neviem.

myjusiatko
19. feb 2016

@elliottka to mi nepride elliotka ako ciarka, to je len nejaka ryska. Kamoska mala takyto test (ona tehotna byt nechcela) a stresovala z toho. Je to taka ruzova ciarka akokeby vlas v tom ze?

myjusiatko
19. feb 2016

@elliottka ale teploty u teba hovoria za vsetko. To je len ten prvy test, alebo si si uz robila dalsi?

elliottka
19. feb 2016

@myjusiatko je to proste ciarka, nie ako vlas, normalne len ciarka ako ta testovacia len uzsia a slaba, mam ho tu pri sebe a stale to tam vidim. Asi mi uz prepina. Vcera som si robila mama test a tiez duch a kedze som tu citala o tych mama testoch ako vysli duchovia aj v cistej vode a mala som este jeden doma, tak som si ho teraz spravila, nech ho miniem a tiez duch.

myjusiatko
19. feb 2016

@elliottka mala si pockat radsej na ranny moc. 🙂 Tak uvidis co teplota zajtra. Vsimla som si az teraz, ze ti sla dole dnes.

elliottka
19. feb 2016

@myjusiatko ved hej, len som ho chcela minut, stratila som v nom doveru, necaka som nic. Hej klesla, len dufam, ze to je len preto, ze som 2noci nespala. ☹

maryennn1
19. feb 2016

@myjusiatko áno, píše sa tam "MALA BY BYŤ konštantná" ale ako my všetky dobre vieme, nie jedna z nás je zázrak, resp. výnimka čo potvrdzuje pravidlo 🙂 nevadím sa, len som žienke napísala čo si myslím a s čím mám osobné skúsenosti 🙂

marta_86
19. feb 2016

@elliottka mam na predaj agnucaston upravuje nepravidelnu ms a pomaha k ovu ak by si mala zaujem

marta_86
19. feb 2016

@elliottka jooj to som nie tebe chcela napisat 🙂

marta_86
19. feb 2016

@mm42 mam na predaj agnucaston upravuje ms a pomaha k ovu ak mas zaujem

sandria33
19. feb 2016

@dzanem bola som v martine v iscare, minuly rok zvysili behom roka cenu dvakra a pocula som, zeos februara je dalsi novy cennik, tak neviem. Ja som platila po 100eur za kazde iui, teraz je to zvysene na 150eur za jeden pokus., ivf sa pohybuje od 600 - 1000 eur vyssie

elliottka
19. feb 2016

Ms dorazila aj mne ; ( neobvykle uz vecer, ale na tom uz nezalezi...ake bylinky si to mam naordinovat?

rula
19. feb 2016

@elliottka áááá no to snáď niee, ☹

rula
19. feb 2016

zajtra sa pridám aj ja ☹

rula
19. feb 2016