Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa s kym letite? treba sa pozriet priamo na stranke tej spolocnosti, mavaju napisane, co mozes a v akom objeme...
@paskolinka @rybkaa paskolinka ma navod, ako pasovat chlast za hranice 😀 letela si so slivovicou aj na Thassos? 😀
@senta_sofia @rybkaa na thassos nie, ale na filipiny som s domacou slivovickou doletela bez urazu 😀
@sonicka777 hm, tak dúfam, že testík bude silnieť, hoď nám ešte graf, že ako sa držíš 🙂 a test zopakuj po 2 dňoch, čiarka by mala zosilnieť 🙂
ja v strese nie som , beriem to zatiaľ v pohode, nesnažíme sa dlho, ale jasné, prospeje mi, že na to budem menej myslieť, len ešte neviem ako 😀
@paskolinka @senta_sofia bez slivovice nejdem na dovolenku nikdy, šak črevné sračky nie sú sranda, treba sa poistiť 😀 ale ešte som neletela, tak neviem, čo môžem pašovať 😀
@rybkaa toto som vygooglila:Ak cestujete z jedného členského štátu EÚ do druhého, môžete so sebou prepravovať tabakové a alkoholické výrobky určené na osobnú spotrebu, nie však na opätovný predaj.
Podľa právnych predpisov EÚ nemusíte preukazovať skutočnosť, že výrobky sú určené na osobnú spotrebu, ak ich množstvo je menej ako:
800 cigariet
400 tenkých cigár
200 cigár
1 kg tabaku
10 litrov liehovín
20 litrov obohateného vína
90 litrov vína (z toho maximálne 60 litrov šumivého vína)
110 litrov piva.
@rybkaa takze sudok piva alebo demizon slivovice mozes do kufra kludne nabalit 😀
@paskolinka cipana, tak to berieme dva kufre - v jednom budeme mať šaty a v druhom chlast 😀
Uuuuf zienky,tak vy ste tu toho popisali,ja ani nestiham dnes 🙂 ako viete,byvame u nasich,moj mm ma 2 metre a rano o 5 siel na wecko,aj ja som sla 😀 neviem co sa nam porobilo a presiel popod lampu a ta zacala padat,som skoro infarkt dostala,stihli sme ju chytit,mama ma rada take tazke,vysiace... no tak sme utekali kupit inu,taku bodovu,kym byvame u nasich,nech nasim vsetko neznicime 😀 a nech nie som vdova tak skoro,alebo moj mm vdovec 😀 raz som uz tak stiahla s vlasami krystalovu tazku lampu,dobre,ze ma nezabila... no a k veci,takze som merala o 1 hodku skor,ale aj tak s ami moje poovu teploty oproti predovu zdaju nizke:
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
inak,ked sme sli z nakupu,tak oproti nam letel bocian... mohol by uz dorazit,nie?
@mawiya sice tvoj syncek ma lepsiu radu 😀 mate to vesele
@rybkaa ta co to s tymi testami?a ozaj,neptris ty k tym 11%, na ktore symptotermalna metoda neplati???predsa je to subjektivna metoda,ci mas ovu aj folikulometriou potvrdenu? ja mam pocit,ze ovu mi prebehne podla bolesti az den zvysenych teplot,resp. niekde som citala,ze zena je neplodna az treti den zvysenych teplot,tak mozno aj tie dva dni po ovu by sa trebalo snazit...aspon ja tak uvazujem nad sebou samou 😀 ale dovolenka to isti aj moj mm zahklasil,ze by siel niekam na dovcu plodit 😀 ale odkial naskriabeme na to?? hmmm...
@paskolinka fuuuha,to az tolko mozeme previest cez hranice...dobreee 😀
@adamnela ako v novej praci??
Ahojte koceny moje 🙂 No ja vás zboznujem fakt <3 Dobre témy ste začali rozoberať 🙂 Bože uz ani neviem co som ktorej vlastne chcela napísať, keď tu toho toľko pribudlo.
@jaja9891 @senta_sofia no zatiaľ fajn v robote, len sa to tu dosť vlečie. Predsa tu byt 12 hodín neni sranda, ale čo uz, ked každé euro sa zíde, nie? @vejula tak ovulka zatiaľ nikde, tak som zvedavá kedy nakoniec naozaj dorazí..Neviem tu pridať graf cez mobil, takze až zajtra keď budem doma konecne..
@adamnela ak sa neurazis, tu je tvoj graf 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@rybkaa
@senta_sofia
no tak test je negativny ::::::::::((((((
a graf si znacim doma do tabulky........a inak dnesna teplota bez zmeny 37,4.........a nist :(
@maciatko115 juj, ta to čo? ešte je možné, že čiarka zosilnie, lebo teplotu máš ozaj krásnu 🙂
ozaj, nikdy predtým si nemerala teplotu? že nevieš, aké si mávala poovu teploty? a štítku máš v pohode? lebo vraj ak je niečo s ňou v neporiadku, tak vtedy sú teploty zvýšené, keď je nadprodukcia hormónov.... inak odporúčam značiť teploty do grafov na webe na www.fertilityfriend.com alebo www.womenzone.cz , kde ti aj automaticky vyhodnotí ovuláciu a je to prehľadnejšie 🙂
@rybkaa
no ja som si zacala merat od 30maja po ms.......lebo ako som uz pisala som mala 2,5 dna len ten posledny ms,tak ma to zaujalo a som si o tom citala......tak som zacala po ms........no vyskusam teda tie grafi...a inak stitku mam v pohode...... :(
@maciatko115
@rybkaa skusila som to tak narychlo hodit do excelu a takyto graf to vyzera byt . prve 4 dni nemame teploty a cyklus byva 28-29 dni, takze este par dni by sa dalo cakat do dalsej ms... 15DC alebo 19DC by mozno mohla byt ovu? ale je pravda, ze tie teploty su velmi vysoke...
@paskolinka robila som si ten grag a neda sa mi tu pridat........ juuuj dnes na prd den 😠 :(
@maciatko115 tak to by si mala 30-dnovy cyklus... od 26.5. do 24.6. je 30 dni. cisto podla tej krivky by ovu mohla byt aj 22 den, ked bol ten pokles, to by ti do 30 dni vysla lutealna faza len 8 dni...

@senta_sofia ale vsak do kufra treba dat, nie do prirucnej 😝 do uterakov zabalis pekne celu flasu, aj dve 😉