icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zu12
8. mar 2016

Dnes takto, myslite, ze je sanca?

zu12
8. mar 2016

@ada274 ja som raz tiez mala podobnu noc, myslela som, ze to ovplyvni teplotu, ale nestalo sa. Vseobecne neviem povedat, ci moze alebo nemoze. Moja skusenost ale je, ze neovplyvnila. 🙂

ada274
8. mar 2016

@zu12 vdaka za odpoved 😉 . Tiez mam ten pocit, ze by to nemalo ovplyvnit, len som chcela skonzultovat.

Pozeram, ze si tiez 12 den po ovu. Neskusala si testovat?

elliottka
8. mar 2016

@zu12 som zvedava ako dopadnes (drzim palce, aby to skoncilo tehu) a musim ta sledovat, lebo ty si tiez taka nizkoteplotova ako ja, tak mi to moze dodat nadej potom 😉

mm42
8. mar 2016

ahojte, skusila som teraz vecer testnut a nic.

ada274
8. mar 2016

@mm42 ja tam nieco vidim. Ked ten test trochu uschol nevy ehla ti ciarka?

maryennn1
8. mar 2016

@mm42 ja tiež niečo vidím

mm42
8. mar 2016

@ada274 to bude isto kanal

mm42
8. mar 2016

@maryennn1 fotks je robena asi 15 - 20 min po robeni testu. Tak ako na foto to sice bolo vidiet aj do limitu, ale ziadna farba nic a musela som na to pozerat jak puk aby som videla. Manzel neviddel vôbec. je to kanal

zu12
8. mar 2016

@ada274 neskusala som... Tento mesiac som to vzdala, lebo ako vidis, snazili sme sa jediny krat. Povodne ta ovu ciara bola presne v ten den, ale ked mi ju posunulo, tak som sa vzdala nadeje. Nadej sa zobudila az vcera, ked teplota neklesla a ani dnes. Mimochodom presne takto mi posunulo ovu aj pri prvom tehu (nechcem tym ale povedat, ze historia sa opakuje). Zajtra idem na kontrolu s malym, tak asi kupim test a uvidíme, ak dovtedy nic nedorazi. Mam vsak pocity ako pred MS takze uvidíme.

lienka9488
9. mar 2016

Ahojte, som 13 dpo a od 11dpo mam sem tam krce ako by som mala dostat, cez den 11 dpo som na papieri mala trosilinku ruzovkasty vytok. Teplota mi vyskocila vcera na 36,8 a dnes uz spafla na 36,7. Vcerajsia bola u mna najvyssia z celoho cyklu. Predovulacne som mala max 36,3. Teraz rano som si spravila test hoci este nemeska - dnes 30 dc a to mne chodi hala bala aj 47 dc mam. Neviem ci sa tesit, ci to ukazuje spravne lebo test je 4 mesiace po zaruke.

lienka9488
9. mar 2016

nejde mi pridat foto testu😐aby slm vam to ukazala, je slaucka ale volnym okom viditelna 🙂

ada274
9. mar 2016

@lienka9488 ak je normalne viditelna potom je to velmi nadejne😉

ada274
9. mar 2016

@mm42 mrzute. Ja testujem ako diva a tieez nic. Dnes pokles teploty, test cisty. Ide sa dalej...

ada274
9. mar 2016

@zu12 kym teplota stupa nemusi byt nic stratene. Drzim palce!

lienka9488
9. mar 2016

Dakujem tiez si myslim, ked som mala aj tie priznaky... v aute mi zacina byt zle. Este aj tu na Mk som sa niekde docitala, ze priznak moze byt zhorsenie zraku a to mne zacala 😯

elliottka
9. mar 2016

raz si hore a raz dolu 🙂

adria88
9. mar 2016

Baby, tak ja neviem, som z toho trošku zmatená... v nedeľu bol test negatívny, ešte aj teplota trochu poklesla a teraz zrazu stúpa od pondelka... cykly mávam síce 32-35, tak zajtra je posledný deň, kedy by som mohla dostať mrchu, ak nie, tak testnem ráno...

elliottka
9. mar 2016

@adria88 uz sa tesim na tie dve ciarky co nam tu ukazes 🙂

adria88
9. mar 2016

@elliottka Ďakujem 🙂 no sama som zvedavá...

mm42
9. mar 2016

ja dnes takto:

zu12
9. mar 2016

Teplota sa drzi, ale test negativny (nerobila som rano ale teraz)

zuzika18
9. mar 2016

@mm42 Graf krásny, a určite na teste krásne dve //, ved si už 16DPO.

mm42
9. mar 2016

@zuzika18 prave ze nie... testovala som vcera vecer a nic...ten test o trosku vyssie

mm42
9. mar 2016

@zu12 ty si tusim 13 dpo vsak? cize este nemeska 🙂 uvidis neskor 🙂

zuzika18
9. mar 2016

@mm42 Videla som ho, i ked niečo sa mi tam zdá. Večer nemuselo byt vidiet, niekomu lepšie ráno ukazuju, niekomu po obede. Dnes ráno si neskúšala?

zu12
9. mar 2016

@mm42 ano 13 ale ja mam LF 12 dni (teda ms mala prist vcera). Mätie ma to, ze teplota neklesla pricom mi klesa vzdy aspon den pred. Dnes rano mi bolo tak divne, bola som roztrasena. A este jedna vec mi je podozriva. Cely zivot mi padaju vlasy a jedine obdobie kedy mi nepadali bolo tehotenstvo. A poslednu dobu mi zase zacali menej vypadavat (viem, smiesne, ale mne sa to zdalo divne aj ked som este necakala ze by to tento mesiac mohlo vyjst)

mm42
9. mar 2016

@zuzika18 nie neskusala, mala som chut skusit, ale potom som rychlo vytriezvela, ze nech prestanem

mm42
9. mar 2016

@zu12 ja som dnes 16 - 18 dpo a tiez nic, ale tak ja som rada uz aj zato, ze som mala ovu 🙂 Skus este raz zajtra, alebo pozajtra.

elliottka
10. mar 2016

@zu12 no ako? Netestovala si? 😉