Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ada274 neskusala som... Tento mesiac som to vzdala, lebo ako vidis, snazili sme sa jediny krat. Povodne ta ovu ciara bola presne v ten den, ale ked mi ju posunulo, tak som sa vzdala nadeje. Nadej sa zobudila az vcera, ked teplota neklesla a ani dnes. Mimochodom presne takto mi posunulo ovu aj pri prvom tehu (nechcem tym ale povedat, ze historia sa opakuje). Zajtra idem na kontrolu s malym, tak asi kupim test a uvidíme, ak dovtedy nic nedorazi. Mam vsak pocity ako pred MS takze uvidíme.
Ahojte, som 13 dpo a od 11dpo mam sem tam krce ako by som mala dostat, cez den 11 dpo som na papieri mala trosilinku ruzovkasty vytok. Teplota mi vyskocila vcera na 36,8 a dnes uz spafla na 36,7. Vcerajsia bola u mna najvyssia z celoho cyklu. Predovulacne som mala max 36,3. Teraz rano som si spravila test hoci este nemeska - dnes 30 dc a to mne chodi hala bala aj 47 dc mam. Neviem ci sa tesit, ci to ukazuje spravne lebo test je 4 mesiace po zaruke.
nejde mi pridat foto testu😐aby slm vam to ukazala, je slaucka ale volnym okom viditelna 🙂
@lienka9488 ak je normalne viditelna potom je to velmi nadejne😉
Dakujem tiez si myslim, ked som mala aj tie priznaky... v aute mi zacina byt zle. Este aj tu na Mk som sa niekde docitala, ze priznak moze byt zhorsenie zraku a to mne zacala 😯
@mm42 ano 13 ale ja mam LF 12 dni (teda ms mala prist vcera). Mätie ma to, ze teplota neklesla pricom mi klesa vzdy aspon den pred. Dnes rano mi bolo tak divne, bola som roztrasena. A este jedna vec mi je podozriva. Cely zivot mi padaju vlasy a jedine obdobie kedy mi nepadali bolo tehotenstvo. A poslednu dobu mi zase zacali menej vypadavat (viem, smiesne, ale mne sa to zdalo divne aj ked som este necakala ze by to tento mesiac mohlo vyjst)

Dnes takto, myslite, ze je sanca?