icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zu12
11. mar 2016

1DC

elliottka
11. mar 2016

@zu12 😢

zuzika18
11. mar 2016

5dpo, ach jaj, to čakanie na výsledok je najhoršie ...... Najprv čakám kedy dorazí ovu a ked už prebehne, neviem sa dočkat výsledku.....
Ale aspon potešili správy, že opät to tu niekomu vyšlo 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zuzanka18/gr...

dzanem
11. mar 2016

1DC

zu12
11. mar 2016

@elliottka to nic, aj tak december je sympatickejsi ako november ;) tento mesiac to vyjde a bude vianocny darcek :D a tebe zatial drzim palce este

zu12
11. mar 2016

@dzanem parada, sme dve, budeme mat vianocne darceky?

mm42
11. mar 2016

ja dnes takto:
ms stale nikde a ani len necitim, že by mala prist. Na wc-ko beham stale že už, už a nic .. a co je najlepsie tak mam cudny hlien ako ovulacny, ale nie priesvitny. Myslite, že nejako rozhadzane hormony mam zase? mali ste to niektora takto?

elliottka
11. mar 2016

@zuzika18 ja 6dpo a presne ako pises, vecne cakanie a napokon sklamanie...ale nevzdavame sa!

zuzika18
11. mar 2016

@mm42 A test si dnes ráno neskúšala? Ved to vyzerá že si už 18 dpo a to už by malo byt niečo vidiet. Graf vyzerá pekne. Ked som bola tehu aj ja som mala taký zváštny hlien pred ms a potom v podstate cele tehu. 🙂

mm42
11. mar 2016

@zuzika18 ja ale nesom tehotna. Vcera som si bola u gyn po receptik na lieky, rovno ma pozrel... povedal, ze tehotenstvo to nieje ...preto sa pytam, že ci niektora nemala nieco podobne.

zuzika18
11. mar 2016

@mm42 Tak takto skoro Ti žiadny lekár nepovie č si tehu podla sona, jedime podla krvi. Sonom sa dá potvrdit az asi v 6- 7 týždni, pri hodnote hcg nad 1000. A aké lieky Ti dal?

mm42
11. mar 2016

@zuzika18 samozrejme, ze plod sa neda vidiet tak skoro, ale aspon ten gestacny vak by bolo vidiet keby som bola tehu. Kazdopadne asi vie co hovori, ja sa ani necitim, ze by som mala byt. dlho som nemala ovulaciu, ale tak zas lutealna faza by asi tiez nemala byt taka dlha si myslim. ...neviem no, budem cakat dalej a ked sa do par dni nic neudeje pojdem si na vyvolavacku. Beriem medocriptine mam troskicku zvyseny prolaktin

dzanem
11. mar 2016

@zu12 ja nie

zuzika18
11. mar 2016

@mm42 Ani ten gestačný vačok nemusí byt vidiet tak skoro. Ja ked som bola na preventívke u gyndy tak som si ani nejako neuvedomovala, že mi asi 3 dni mešká mrcha, robil mi vtedy dokladné sono, lebo som mala aj myom a veru tehu nevidel a povedal mi že vyzerá že možem každu chvílu čakat mrchu.Mrcha neprišla ale na druhý den našla kolajnice ako svet. I ked som potom o prvé bábo prišla pre ten myom.
I vela báb tu písalo, že boli u lekára a nič nevidel a to im mrcha meškalaaj týžden
.Ale držím palce, i ked je to všetko u teba záhada, sama som zvedavá. Dúfam, že to dobre dopadne 🙂

sandria33
13. mar 2016

Ja dnes takto, tak tento mesiac z toho nic nebude, myslim.... do ms mam este 4 dni.

24danka
13. mar 2016

Caute baby, tento mesiac meriam bt prvykrat. Mavam nepravidelnu Ms. Viete mi povedat nieco k mojmu grafu?

myjusiatko
13. mar 2016

@24danka ze ovulacia este neprebehla.

24danka
13. mar 2016

@myjusiatko vcera som dost citila bolest v podbrusku a aj hlienu bolo dost v predoslych dnoch, tak snad sa este stane nejaky zazrak 🙂

myjusiatko
13. mar 2016

@24danka tak uvidis, co trplota zajtra. 🙂

maryennn1
13. mar 2016

@zuzika18 ahoj mozem sa opytat? Pisala si, ze mas myom a kvoli nemu prisla o babo. Ale vidim , ze dietatko mas potarilo sa ho donosit aj s myomom? A este ten myom mas? Kamoske teraz nasli2,8 cm myom a chcali by babo. Velmi sa boji, tak by som ju rada nejako ukludnila ak sa da. Vies mi k tomu nieco napisat? Dakujem.

elliottka
13. mar 2016

Dnes kamoska oznamila, ze mala vcera pozitivny tehu test a ja som teraz taka netrpezliva a chcem vediet ako moje snazenie dopadne. Este musim aspon 5-6 dni pockat, ale kto to ma vydrzat? 😀 Podla grafu to aj tak nezistim, tak len cakam a cakam...

mm42
13. mar 2016

@elliottka heh, aj ja som si tym presla 🙂 drzim palceky aby to vyslo 🙂 ....aaaaa nech rychlo prejde tych 6 dni 🙂 hehheheh to ocakavanie vsak 🙂

elliottka
13. mar 2016

@mm42 a ty ako? Dosli cervene kamosky, alebo stale cakas? Uz by sem zase mohol dat niekto pozitivny tehotensky test. 😉

mm42
13. mar 2016

@elliottka ms nedosla, dnes je to 20dpo. Ked nedojde do utorka pojdem zase k lekarovi

galdy
14. mar 2016

Ahojte baby 🙂
ak by ste niektorá mala záujem, tak mám na predaj ovulačné testy - kazeta/midstream (1 ks - 1,5€ ).
Predám ich po 10 ks za 15€, alebo 20 ks za 30€ (+ poštovné)
Podľa mňa sú praktickejšie a spoľahlivejšie ako prúžok. Citlivosť je 20 ml a spotreba až do 03/2017.
Ja už ich nepotrebujem, keďže sa mi aj vďaka ním podarilo otehotnieť 🙂
V prípade záujmu píšte správu.

sandria33
15. mar 2016

Ahojte, ja som dnes na tom nejako divne, okrem toho ze ma chyta angina, tak uz mam spinenie, a to som iba 27 dc, obvykle mavam 30 - 31dc., a to spinenie bolo iba rano. Este nikdy som nemala spinenie prdd ms bez bolesti podbruska, nejake divne to je. Ak by to bolo uhniezdenie, nie je 10dpo neskoro na to?

zuzika18
15. mar 2016

@sandria33 Podla toho aku máš LF. No skor by som povedala, že uhniezdovanie 🙂 Ak to bude trvat len jeden den a zajtra ešte teplota stupne, je to na dobrej ceste. Držím palce 🙂

zuzika18
15. mar 2016

@mm42 Držím palce, dúfam, že ta tam čakaju len dobré správy 🙂

sandria33
15. mar 2016

@zuzika18 ja uz spinenie praveze od obdda vobec nemam

zuzika18
15. mar 2016

Ja dnes takto. Zatial sa necitim, že by to mohlo vyjst, ach jaj ☹ Uvidíme.