Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
5dpo, ach jaj, to čakanie na výsledok je najhoršie ...... Najprv čakám kedy dorazí ovu a ked už prebehne, neviem sa dočkat výsledku.....
Ale aspon potešili správy, že opät to tu niekomu vyšlo 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zuzanka18/gr...
1DC
@zuzika18 samozrejme, ze plod sa neda vidiet tak skoro, ale aspon ten gestacny vak by bolo vidiet keby som bola tehu. Kazdopadne asi vie co hovori, ja sa ani necitim, ze by som mala byt. dlho som nemala ovulaciu, ale tak zas lutealna faza by asi tiez nemala byt taka dlha si myslim. ...neviem no, budem cakat dalej a ked sa do par dni nic neudeje pojdem si na vyvolavacku. Beriem medocriptine mam troskicku zvyseny prolaktin
@mm42 Ani ten gestačný vačok nemusí byt vidiet tak skoro. Ja ked som bola na preventívke u gyndy tak som si ani nejako neuvedomovala, že mi asi 3 dni mešká mrcha, robil mi vtedy dokladné sono, lebo som mala aj myom a veru tehu nevidel a povedal mi že vyzerá že možem každu chvílu čakat mrchu.Mrcha neprišla ale na druhý den našla kolajnice ako svet. I ked som potom o prvé bábo prišla pre ten myom.
I vela báb tu písalo, že boli u lekára a nič nevidel a to im mrcha meškalaaj týžden
.Ale držím palce, i ked je to všetko u teba záhada, sama som zvedavá. Dúfam, že to dobre dopadne 🙂
@24danka ze ovulacia este neprebehla.
@myjusiatko vcera som dost citila bolest v podbrusku a aj hlienu bolo dost v predoslych dnoch, tak snad sa este stane nejaky zazrak 🙂
@24danka tak uvidis, co trplota zajtra. 🙂
@zuzika18 ahoj mozem sa opytat? Pisala si, ze mas myom a kvoli nemu prisla o babo. Ale vidim , ze dietatko mas potarilo sa ho donosit aj s myomom? A este ten myom mas? Kamoske teraz nasli2,8 cm myom a chcali by babo. Velmi sa boji, tak by som ju rada nejako ukludnila ak sa da. Vies mi k tomu nieco napisat? Dakujem.
Dnes kamoska oznamila, ze mala vcera pozitivny tehu test a ja som teraz taka netrpezliva a chcem vediet ako moje snazenie dopadne. Este musim aspon 5-6 dni pockat, ale kto to ma vydrzat? 😀 Podla grafu to aj tak nezistim, tak len cakam a cakam...
Ahojte baby 🙂
ak by ste niektorá mala záujem, tak mám na predaj ovulačné testy - kazeta/midstream (1 ks - 1,5€ ).
Predám ich po 10 ks za 15€, alebo 20 ks za 30€ (+ poštovné)
Podľa mňa sú praktickejšie a spoľahlivejšie ako prúžok. Citlivosť je 20 ml a spotreba až do 03/2017.
Ja už ich nepotrebujem, keďže sa mi aj vďaka ním podarilo otehotnieť 🙂
V prípade záujmu píšte správu.
Ahojte, ja som dnes na tom nejako divne, okrem toho ze ma chyta angina, tak uz mam spinenie, a to som iba 27 dc, obvykle mavam 30 - 31dc., a to spinenie bolo iba rano. Este nikdy som nemala spinenie prdd ms bez bolesti podbruska, nejake divne to je. Ak by to bolo uhniezdenie, nie je 10dpo neskoro na to?

1DC